A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #394072 T-54 jóval több HP-t veszít ha neki megy a franciának. Az 50-60 tonna kb. Egyébként pont, hogy a francia heavyvel jókat lehet rammolni. De az a legjobb, mikor E50-el belevágsz 400-t a T-54be, lerammolod 600 HP-val és veszített 1000-ret kapásból. Volt olyan, hogy mountainpasson, mentem le vele a völgybe 13-90 jött szembe, frontálisan ütköztünk full speedel, max HP-ról felrobbant lel, nekem meg kb leszedett 10hp-t :D
Amúgy azt elismerem, hogy T-54-el, T-55el, T-54 lighttal, brutál mód lehet szadizni a light tankokat, mivel mozgékonyak és könnyebb vele rammolni őket, mint egy E-50el, de sztem felesleges rá a skill, ott már kb nem oszt nem szoroz. Inkább az E-50nél jön jól mikor középnehéz heavyket rammol vele az ember meg más medeket.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.06.26. 16:23:15