A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #394039 "hogyan tud valami kikapcsolni és lekötni, amiről nem tudsz semmit?" - Simán. Vezetni is szeretek, pedig nem vagyok autószerelő. Tudom hol a kormány, sebváltó, pedálok, de nem tudnám felskiccelni egy szalvétára a négyhengeres belső égésű motor keresztmetszetét és működési folyamatábráját. Ugyanakkor nem is szeretném, nekem ennyi elég.
Ugyanígy a tomátó is tudja, hol a W, hol az S, hol a zászló, amit be kell húzni. Egyébként meg tank, lánctalp, ágyú, dirr-durr, néha még sebez is valakit, úgyhogy jól szórakozik. Nem kell fejből sorolnia a különböző heavyk frontjának effektív védelmét, vagy a medje effektív látótávját és álcázását ahhoz, hogy élvezze a játékot. Nemtom mit nem lehet ezen érteni, én is így toltam még anno a béta alatt, volt, hogy seggel támadtam a KV-3-mal, de baromi jól szórakoztam közben. Gondolom te sem WoT-májerként kezdted a játékot, eleget baromkodhattál te is az első párezer csatád alatt, mégis biztos jól szórakoztál, mert ha nem szórakoztál volna jól, most nem játszanál a játékkal.
"hányszor láttok lilát ragelni a kör elején, hogy milyen szar a csapat?" - Hát mondjuk Szakesz (Scheff) anno arról volt híres, hogy ordibált az FC-vel, ha valami nem úgy ment CW-n, ahogy mennie kellett volna. De Kukibébinél is rendszeresek voltak a hisztirohamok még randomban is, csak aztán annyi savazást kapott érte a nézőitől, hogy azóta kínosan ügyel a viselkedésére a streamek alatt.
Ettől függetlenül biztos az unikum is élvezi a játékot, csak teljesen másban találja meg az élvezetét, mint az átlag tomátó. Az átlag tomátó azt élvezi, hogy egy marha nagy tankban dübörög fel-alá, hatalmasakat durrant az ágyújával, néha meg még ki is lő ellenséges tankokat, ami aztán a katartikus öröm netovábbja. Az unikum ezzel szemben kompetitív szellemben játszik, azaz minden áron győzni akar, földbe akarja döngölni az ellenséges csapatot, és úgy általában jobbnak akarja érezni magát az ellenfélnél, mert neki ez adja a játékélményt. Amiért sokan mégis azt gondolják, hogy az unikum nem élvezi a játékot, az az, hogy utóbbi mentalitás sokkal ritkábban ad lehetőséget a játék tényleges élvezetére, mint előbbi, aminél csak az eksönért meg a szép robbanásokért megy fel a játékos a szerverre. Miért? Mert egy 15v15 csapatjátékban lehetsz te akármilyen jó, a meccs menete ettől még elég sokszor nem úgy fog alakulni, ahogy te szeretnéd. Tomátót a meccs menete abszolút hidegen hagyja, ő csak puffogtatni akar, lehetőleg egy minél nagyobb tankon lévő minél nagyobb ágyúval.