A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #393924 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szokás szerint nem fogalmaztam meg rendesen a dolgot, mert csak egyféle fizetési mód jutott eszembe a nekem segítő játékos kifizetésére, nem pedig a hagyományos "számlaszám elküld én előre utalok". Az pedig lőn, hogy a drága jó Wg-nek kifizetem bankkaresszal a meghatározott gold összeget, azt pedig "gift" címen a nekem segítő játékos megkapja. Így a mélyen tisztelt Wg és a játékos is profitál.
A T-55A-t hanyagoltam is 1 évig. Csak aztán SPG-ken annyira könnyítettek, hogy még nekem is sikerült megcsinálnom. Most 3db 15-ös csodás misszió van aktiválva, az LT-15, TD-15 és még csodálatossabb MT-15. TD-15 ami skillen múlik, a többit a rendszer meg a csapat nagyban befolyásolja.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.21. 13:36:14