banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• realcsabi
    Miért, kisebb lett a mobilitása és a látótávja a T49-nek? :)
    Amikor jöttek a 10-es lightok, T49-el mentem majd két hétig, és 2-3 naponta megcsináltam vele az obj.260 lt15-öt, Pedig én aztán nem vagyok nagy könnyűtankos és akkor csapatonként volt 6 light. Egy értelmes pálya kell és nem kapkodni, toptierként is bőven meg lehet csinálni, az mm sokkal kevésbé számít. De ha szar a pálya akkor ne erőlködj rajta hanem engedd el már visszaszámlálásnál. Malinovka, Erlenberg, Redshire, prohorovka a potenciális pályák, de sand river, serene coast, karelia, steppes mapokon is könnyen kijöhet a lépés. A többi pályán elenyésző az esély. Támadás/védekezs csatamód hasznos ahhoz a küldetéshez, karelia és Sand river miatt. Ha jó pályát kapsz akkor viszont már nagyrészt csak rajtad múlik hány próbálkozásból ügyeskeded össze, a fenti pályákon azért 20-ból egyszer beadja a spot jackpotot a játék. Mondjuk annyit hozzátennék hogy nem a legideálisabb választás a T49, van annál azért alkalmasabb tank is.