A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ozbom #393775 Már írtam nekik, félig magamtól, félig fordítóval. Majd kiderül mit lépnek. :/ Azért érdekes, mert ilyen még nem fordult elő velem, hogy megfenyegetnek és kirakják az ip címem. Az igaz, hogy nem vagyok jó játékos, meg csak azért játszom, mert kikapcsolódok vele. Viszont így számomra elásta magát az egész játék és nem azért, mert béna vagyok, ezt megértettem, hogy nem az én játékom és soha nem leszek benne profi, de szórakozni jó. De az azért kiábrándító, hogy nálam gyengébb képességű játékosok osztanak az oké, mert mindenki emberből van, de hogy megfenyegetnek, hogy feltörik a gépemet és kirakják az ip címem, ez azért felháborító. :( Majd jelentkezem, hogy mi lett a fejlemény.