banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho™
    A kikapcsolódás nem zárja ki, hogy jó legyen a WN8-ad. Én pl nem tudok élvezni semmit, ami sok szopásról szól. Akárcsak nem tudok órákig ellenni valamivel, amiről nem tudok mindent. Mindkettőre rengeteg példa van a játékban, állítom, hogy a játékosok több, mint fele baromi sokat szív a csatákban, kb hetente van igazán sikerélménye, mégis csinálja (bár van akinek az 1 leadott sebző is sikerélmény, mennyi 15-1 meccs végén jön mindig a gg a semmit nem csináló társaktól ugye?) abban pedig szintén biztos vagyok, hogy a játékosok legalább fele nem tudja miről is szól a játék. Nem tudja az rng %-okat, nem tudja melyik módban hány percesek a csaták, nem tudja melyik módban hány sec a foglalás, fogalma sincs a lőszerekről, nem érti a normalizációt és még sorolhatnám, de mégis játszik vele. Ez igazából mindenkinél egyéni döntés, hogy mi nyújt számára szórakozást. Engem nem szórakoztatna az, ha csak úgy tudnék nyerni, ha valaki lehozza a csatát nekem, van aki teljesen jól elvan 0 sebzéssel is, csak nyerjenek. Egy a lényeg, addig kell ezt játszani, amíg szórakoztat és kikapcsol, ha elkezd idegesíteni, akkor hagyni kell a fenébe.