418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Akkor a legjobb arty alany vagy :D
  • Plata
    Lol,most nem járnál jól velem,félszemmel WoT-olok,ha közbe jön valami vagy valami akkor afk.
    De este lehet róla szó.
    T49-ben nekem most vérbéna banda van,az 5 skilles legénység ment sheridanbe,T49-be zöldfülú balfékek vannak.
    Marhára hiányzik a T49 5 skiles bandája,nekik már minden fontos skill megvolt,álca,bia,mentor és a többiek sokat adtak a tankhoz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.24. 11:13:29
  • lammaer
    Figyu már, nem akarsz inkább este wotolni velem? Napközben meg toljad inkább a WOWot, STOt meg a GTAt... :P Társaságra vágyom.... mehetünk funköröket is, van ám nekem is T49em :D
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.07.24. 11:03:47
  • Plata
    Bocs de hogy lehet valaki ekkora balfék hogy 20 méterről golddal nem tud átlőni,miközben vagy hatan lőnek.
  • lammaer
    Hát, ahogy plata írja nem játszottam jó deje, a szomszédgyerek tologatta az accot majd egy éve... amúgy a t28 conceptnek a másik 4 ága már rég megvolt mivel hetero vagyok, de aztán most lett kedvem/időm wotolni, és kitűztem célnak hogy ráizgulok a fiúkra és végre megszerzem azt a t28at ennyi év után :)

@suba53: hát ugye azért szeretnék túlmenni ezen, mert az arty gameplay az nem vonz, igy mondjuk azt hogy "kényszeresen" tologatom az artival, értelemszerűen ezért szeretnék mihamarabb túlesni rajta, ezért érdekelnének a kérdéseimre a válaszok/tanácsok/segítség. Ne kérdezd hogy akkor hogy a pékbe van T9es artim, ezt most én se tudnám megmondani. Szerintem a szomszédgyerek húzta ki :D Azt tudom hogy német ágon akkor játszottam a hummelllel, amikor az arti még oda lőtt ahol a célkereszt volt (bizony, volt ilyen időszak, semmi spread, halálpontosan csapódott be), és jelenleg is csak egy gw pantherem van, szóval...

Amúgy a többi ággal nem volt bajom, azok jöttek maguktól, csak simán játszottam a kedvenc tankjaimmal, amit egyébként amúgy is csináltam volna, nem kellett kimondottan fókuszálnom a feladatokra, nem azért ültem lightba mert kell ez a TD, hanem azért mert szeretek velük menni. Csak néha ránéztem TABbal hogy tudjam mi a küldetés, de nem erőlködtem rajtuk. Beadta amikor beadta :)

ui: amúgy általános platoontársat is keresek "csak úgy játszogassunk" jeligére, a régi ismeretségi köröm jól megkopott, nem nagyon tudok összerántani már egy platoont az ősi gárdából :D
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.07.24. 11:02:07
  • Angelus1991ster
    Hadd fossa a goldot. Az a dolga nem?
    Minden játék adta eszközzel el kell pusztítani az ellenséget.
  • Plata
    Nem sokat játszik már,tudtommal.
    Én meg találkoztam egy vér béna magyar gold lúzerrel.
    A tankomon nincs felszerelés,73-77%-os legénységem van.
    Nem is volt egyedül,fosta a goldot,de hiába.
  • Angelus1991ster
    Jajj hagyjámán. Amilyen statod van már rég meg a garázsodban kelljen, hogy porosodjon a T28 HTConcept.

Itt a példa, hogy a T-55A SPG-15 még nekem is sikerült (centiken múlva).
    http://wotreplays.com/site/3630677#lakeville-angelus1991ster-g_w_panther (9.19-es)
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.07.24. 10:35:08
  • suba53
    Tegnap elakadtál, és ez már gondot okoz?
    Majd ha hetek múlva, hónapok múlva is ott toporogsz egy-egy nem teljesített küldetésnél, akkor lehet némi bosszankodásra okod.
  • suba53
    Nyilván azért, hogy jelezzem mennyire álprobléma a Tier1-es helyzet. Szerintem nem véletlenül vannak ott olyan pályák, mint a Mittengardi dühöngő. Valahol indítani kell a játékot, úgy van felépítve hogy a leggyengébb, komoly tanknak még véletlenül sem nevezhető harcjárművekben tanulja meg a kezdő az alapokat. És ahogy tierről tierre egyre komolyabb tankokba ül át, egyre több időt kell eltölteni a továbblépésig, annál gyakorlottabb lesz, és mire eléri a felsőbb tiereket
    ( Amik a játék lényegét hordozzák. ) vélhetően élvezetesebb taktikusabb játékmenetekben vehet részt.

Négy éve még Province volt a kezdet, ott lehetett taktikát, játékmenetet tanulni. Most a Mittengard, ami a WG bevallása szerint is komolytalan, csak a dühöngés, a káosz volt a cél. Gondolom azért hogy minél előbb továbblépésre sarkallja a játékosokat. Aki meg ezt élvezi, az nyugodtan ökörködhet komolyabb eredmények nélkül.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.07.24. 10:18:00
  • lammaer
    Na, amilyen gyorsan sikerült végig mennem a T28 Concept SPG kampányán tegnap, az utolsónál elekadtam (top3 legyek XPben és 1500 assist sebzés).
    Hiába vettem fel már tollboát meg szép kis fekete retikült is az artizáshoz, valahogy az 1500 stun sebzés csak nem jön össze.... (az hogy legyek a top 3-ban XP ügyileg meglepően gyakran összejön, még T10es csatában is, miközben csak Tier9-es orosz artival vagyok)

Szóval ha még emlékszik valaki rá:

- az normális hogy én vagyok a csapatban az egyetlen arti, lestunolok egy tankot (megjelenik felette ugye számláló), meg is lövik (piros szinü szám repül felette), de mégsem kapom az assist sebzést. Ez vmi bug, hogy nehezebben jöjjön össze nekem az 1500?

- platoonban az SPG15 összejöhet könnyebben (ha igen, mibensegit? gondolom nem adja össze az XPnket hogy benne leszek e úgy a TOP3ban, de vajon az assistet igen?)

- Ha van értelme ezt platoonban tolni (mert úgy könnyebben összejöhet) van valakinek este kedve "buzulni" egy kicsit T9es artival? Ha igen vegyetek fel barátnak (ingame szintén lammaer vagyok)

ui: (szakadna meg a WG hogy mostmár csak azonos tier lehet egy platoonban, tegnap több emberrel is sikerült volna összeállni, csak nekem egyetlen T7 illetve T9 artim van, másnak meg mondjuk csak T8 vagy T10 volt illetve épp azt húzta)
  • Angelus1991ster
    Ha letojod akkor minek szólsz hozzá?
  • suba53
    Nem tök mindegy mi megy tier 1-ben? Négy éve, amikor kezdtem, rövid idő alatt túljutottam rajta az összes akkor létező ágon.
    Azóta is csak akkor mentem pár kört 1-2 tierben, amikor új ágat hoztak be. Nem hiányzik egyáltalán.
    Azok meg akiknek tier1-es tankkal van több ezer csatájuk, azok eléggé furcsa emberek lehetnek.
  • TiborTamas
    Elég sok van, például az utána következő 7-es... :D
  • bekescsaba
    ennél a 6-os svéd Td-nél van szarabb tank a játékban? ez a DPM..egy vicc. 8, 5/240???

Ennél még a Dickermax is jobb.
  • Angelus1991ster
    Bocsi de ezt a hasonlatot nem tudom értelmezni és átérezni. Annyit tudok arról a játékról, hogy felülnézetes vagy izometrikus(?) és a pokolban játszódik.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.07.23. 16:54:13
  • diegho™
    Tier5 alatt olyan a játék, mintha Diablo3-ban tolnád kiegészítők nélkül. Ad egy szintű élményt, de a lényeg felette van.
  • realcsabi
    Tier 1 mint mélyvíz? :) Max lábmosó.

A tömegek arra használják a tier 1-et amire való. 20 csatát játszani telepítés után aztán elfelejteni. A tankokat pedig meg lehet tartani barakként ha van elég garázshely. :)

A játék fő attrakciója a tier 8 és 10, ezért igyekszik odaterelni a játékosokat. Ebben nem látok semmi kivetnivalót, nincs az az Isten, nincs az a megteremtett körülmény hogy szívesebben játszak a loltraktorral mint a leopárd 1-gyel. És ez szerintem így van rendjén.
    Biztosan állítom hogy a komoly játékosok, pláne akik költenek is tisztességgel, ugyanígy éreznek. A wg érdeke pedig hogy a fizető tömeget kiszolgálják. A wot nem népjóléti vállalkozás, hanem egy üzleti szerveződés, és mivel eszméletlen összegeket kaszálnak, azt kell mondani hogy jól csinálják. Az hogy pár ezer ember fészkelődik mert 2 másodperccel lassabban tölt egy nyomorult gift tank, miért érdekelje őket? Mivel lesz jobb ha megcsinálják? Az a pár ezer ember már nem csak 30-szor veszi elő azt a tankot hanem 50-szer egy évben? :) minden nagyobb verseny, event a felső tierekben van, ezért ott kellene kifogástalanul mennie a dolgoknak, arra kell áldozni, az tartja egyben a játékot. Arról nem beszélve hogy ha feljavitjak az egyik gift tankot akkor meg egy másik tucat ember egy másik miatt fog zsörtölődni, mindig lesz egy szűk réteg ami épp elégedetlen, sose lesz mindenkinek jó, nyerni meg semmit sem nyerhet rajta a wg. Akkor miért foglalkozzanak vele" mit kapnak érte, piros pontot? :)
  • Angelus1991ster
    Bazzeg ez a Su-122-44 sír egy stabilizátorért.
  • Scheff
    Mondjuk én valami ilyesmire számítottam. :D

http://esport1.hu/news/2017/07/23/esport-wot-worldoftanks-scheff-europa-bajnoksag-rajatszas-eredmenyek
  • Angelus1991ster
    Egy jobban megcsinált WoT esetében a tier 1 nem kezdő tier lenne, hanem a mélyvíz. De a tömegeknek ez is elég.

Mittengard meg maga a rémálom az elm utcában kazánháza... hogy szakadna meg az a tyúkeszű aki azt engedélyezte. A WoT történetében az az egyik olyan pont, amikor egy olyan döntött a játék tartalmáról, aki nem is játszott vele.
  • ROMOTO
    Alsóbb tierben is jó lenne néha leereszteni a fáradt gőzt a sok goldammo-4skilles legény-becsokizott fullos fogyóeszközös menet után ha legalább lehetővé tennék pl. normális pályákkal, sajnos a fejlesztőknek sem célja hogy kihasználják a játékosok az alacsonyabb tierekben lévő potenciált pusztán azért mert ott szinte ingyen van a javítás-lőszer stb. ezért lekorlátozták a pályaszámot minimálisra és berakták mittengardot hogy mindenki gyorsan megutálja, szinte bottal kergetnek mindenkit a jobban tejelő tierekbe...
  • realcsabi
    Has. :)
    De még akkor is elenyésző és érdektelen az egész ha tévedtem egy nagyságrendet. :)
  • Angelus1991ster
    Mellesleg a kamera doboz helyzete sem a legjobb a kisebb tankoknál. Olyan mintha matchbox-okat irányítanánk.
  • Angelus1991ster
    0,1%-os adat honnan van? Vagy csak hasraütés?
  • realcsabi
    Meg befejezem a mondatot ha engedi a teló. :)
    Szóval minek szórakozni az alsó tierekkel ha csak a játékosbázis kb. 0,1%-át érdekli? Felesleges.
  • diegho™
    Mégis mi a bánatért van értelme tier5 alatt játszani? Még a tier5 is kérdéses, lentebb tényleg csak a gyök2 szintnek lenne értelme játszani, de azok 100k csata után sem fogják megtanulni ezt a szög egyszerű játékot, éppen ezért semmi értelme velük foglalkozni.
  • realcsabi
    Tier 5 és afelett szerintem rendben van a dolog. Nyilván nem minden tökéletes, vannak elbaszott tankok, de bármelyik tierben lehet boldogulni. Pl most 3 gunmarkozom az egyik legelcseszettebb tankot, a churchill gc-t. Egy foshalmaz az egész de ezerszer szívesebben játszok azzal minthogy tartósan lemenjek tier 3-ba és az alá. Pontatlan tankok, lófasz hp, és kezdő játékosok tömege. Semmi izgalom nincs benne csak az ő játékukat cseszem szét, kreditet nem ad, az xp meg haszontalan. A helyén kell kezelni, az a tier a kezdőknek van, és ebben a formában pont jó a kezdőknek. Nyilván lehetne javítani ajta, de minek? Hogy a játék
  • Angelus1991ster
    Nem lehet, mert aki t5 alatt mer játszani az randa e-pedofil, meg stb..
    Pedig vannak módszerek ami miatt a sealclubber-kedést meg a pedózást végleg be lehetne szüntetni. Ez pedig a tapasztalt vs. kezdő-ség csataszám határának kitolása fél ezerről (asszem ennyi) 1,5 ezerre (mert jelenleg 1,5 ezer lejátszott csatával egy tier 10-es megszerezhető).

Tier 3-al annyit foglalkoztak, hogy tierlimit adtak annak a szintnek. Aztán szokásos szargaming féle beleszarás.
    Gondolom kurvára megeröltető nekik megnyitni a vehicles database editor-ukat. És ha már megnyitják akkor t6 fölöttiekhez nyúlnak inkább hozzá. ....mert bevét onnan van, meg kell kávés vodka, meg a por ....
  • Sherman0070
    Kis tiereket pedig igazán rendbehozhatnák. Annyi tank van, amit a szintje miatt nem érdemes használni. Jöhetne valami nagy rebalance tier5 alá.
  • realcsabi
    Bánja a fene. A tier 3 arra jó hogy a párszáz csatás játékosok hozzászokjanak az irányításhoz, meg a tankfejlesztés mikéntjéhez. Remélem is hogy az lesz a legkisebb gondja a fejlesztőknek hogy a tier 3-as kisdedóvóban mászkáló gift tankokat tegye rendbe a szobanövények és a sealcubberek kedvéért. :)
    Vannak égetőbb hiányosságok is.
  • Angelus1991ster
    Ja de brutál lesz azon a szinten. 1500 körüli DPM egy t3-as gift-nek.
    Persze orosz/szovjet,gondolom az uccsó pilanatban nem ninjanerfelik, mint a más gift tankokat.
  • lammaer
    Höh, de jó volt hogy hanyagoltam a t28-as arti kampányt vagy egy évig... most kiváncsiságból nekiülltem, hát most nevetségesen könnyü, nem úgy mint amikor kijött. T9es artyval kb 2 próbálkozás mindegyik küldi és a poén az, általában könnyebben megvan ha veszit a csapat :D
  • tutyimutyi2
    T-29 alias egy dagadtabb és kissebb sebzésű bt7 arty...
  • Angelus1991ster
    Nah, tesztelik is a lengyel t6-os Párduc Pudlit.
    WoT_Pudel_(szám) néven van egy rakat acc.
    Replay-ek: http://wotreplays.com/site/index/nation/10/tank/1270/version/57/
  • Sherman0070
    Az lenne a legjobb ha régi grafikával is működne, lehetne váltani a 2 kliens között.
  • Angelus1991ster
    Fasztudja. Annyira nem várom. T-29 viszont igen :)

Szép meg minden, de nincs kedvem elbaszni a gépre 100-130 rugót. Így is van autóm amire kell azért költeni.

De ha majd behozzák a hádé map-okat és akarok wotyozni, akkor kénytelen leszek bevásárolni új számítógép alkatrészekre.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.07.22. 21:07:01
  • Sherman0070
    HD mapok 9.21-el jönnének? Még valami olyanról volt szó, hogy ebben az évben nagyon ráálltak és ki akarják az összeset adni egyszerre.
  • Angelus1991ster
    WoT 9.20 Timetable

The devs have put up a timetable where they list what will happen and when. Times are RU server specific.
    •25th July – preparation of version info
    •26th-27th July – official patch announcement
    •27th July – Supertest
    •24th-30th July – new Global Map season
    •2nd August – WG 19th anniversary, T-29 as a gift tank
    •2nd-3rd August – first 9.20 CT
    •12th August – WoT’s 7th birthday, many prizes will follow
    •16th August – second 9.20 CT
    •end of Summer – 9.20 release
    •end of Fall – 9.20.1
    •end of year – 9.21
  • joe662
    El is mentem csapatozni,ott legalább nyertünk,és jön a credit is
    A csúcs az volt mikor 4v1 és ezek a retardáltak elmentek egyesével a Bc12t levadászni,A T34 rá yolozott,a 700hp Bc-re,vajon mi járhatott a fejében természetesen azt az 1 lövést is mellélőtte
    Persze elbuktunk
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.07.22. 16:53:33