banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• realcsabi
    Nem vagyok biztos benne hogy még több tankra lenne szüksége a játéknak. Egyéb dolgokon kellene javítani, új játékelemeket beemelni, a frontline-t minél hamarabb megvalósítani, stb.

Idén érezhetően fogynak a játékosok, lassan már felesleges is lesz 2 szervert fenntartani. És nem hiszem hogy ezt a folyamatot azzal lehetne lassítani hogy beraknak még x tankágat, meg ugyanennyi prémiumtankot tier 8-ba. Február óta már egyáltalán nem költök erre a játékra, a havi 2500 goldot a prémiumhoz még összefarmolgatom, de érzésem szerint erőteljesen hanyatlásnak indult a játék. Pedig sok jó változtatás is történt, pl. artyk, 10-es lightok, heavyk buffolása.... csak sajnos mégis elbaszódtak valahol a dolgok, papiron minden jól nézett ki, de a gyakorlatban elég szarul valósultak meg... a ranked is jelenleg katasztrófa, nagy lelkesedéssel elkezdem, és meg is lett a rank 5, de ezen a héten már csak legyintettem és hagyom a fenébe, biztos nem egyedül vagyok ezzel. Bőven van mit javítani rajta. A cw-t teljesen szétbarmolták, jelenleg már a legutóbbi szezonon is tök felesleges volt részt venni, az sh még úgy ahogy elmegy, de a monotonitása nem sokáig köti le az embert.

Az újabb tier 8-as prémiumtankok röhejesek, főleg a nehezek amikre újabban derogál szemből gyengepontot rakni, had lője a goldot a hülyegyerek. Amiért senkit sem lehet hibáztatni, mert megköveteli a játékmenet. Régebben 3-5 goldammót pakoltam a tankjaimba, most már 15 alatt nem túl kényelmes csatába menni. A tier 8-as csaták szintén viccesek, tier 8-ban már több prémiumtank van mint normál... számomra kiábrandító hogy egy sose létezett cryslerrel vagy Skorpion G-vel hamarabb találkozok, mint egy valamire való tiger II-vel. Dehát ki akarna azzal játszani? Teljesen érthető.
    Az új mm kifejezetten tetszik, viszont a tierlimites tankok rábasztak, mert azelőtt nem volt jellemző hogy 30 azonos tierbeli tank essen egymásnak. A limites tankokat gondolom nem kell bemutatnom hogy úgy lettek ballanszolva hogy gyengébbek mint azonos tierbeli társaik. Szóval a limites prémiumtankjaimat szintén nem szívesen veszem már elő... és érzésem szerint nem vagyok ezzel egyedül, mert úgy tűnik hogy lényegesen kevesebbet látok belőlük mint azelőtt... de ezt csak érzésre mondom, nem vezetem papiron ceruzával a dolgot...
    összességében sok probléma felgyülemlett már, amik kezelésére sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetni, mint új tankágakra... kinek kell a hatszáznyolcvanadik tank a játékba, amikor kedve sincs csatába menni, mert tele van elbaszódott játékelemekkel az egész?