A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
realcsabi #393277 Az első rang végéig nekem is szopás volt, eléggé farkastörvények mentén lehetett játszani csak. Először meddel próbálkoztam, de pl. egy hídra sem mertem rágurulni, mert fostam hogy belöknek róla a vízbe a csapattársak. 
2 csata után váltottam Type 5-re, így legalább csak az ellenfél 15 játékosával kellett foglalkozni, és rank 3-ig jó is volt, ott meg már letisztult a játék, és nyomokban használták is az agyukat a csapattársak, nempláne rank 4-ben, szóval ott már visszaválthattam medre.
Egyébként én még mindig úgy látom, hogy valamit könnyítenie kell ezen a wg-nek, vagy kecsegtetőbb jutalmazással kell előállnia, mert lássuk be, ez a játékosok nagy részének csak szenvedés, és nem sokáig fognak elcsábulni hogy 500 goldért szenvedjenek 1 hónapig.