World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre a célra kapott is egy 249 ezer goldos WoT+WoWs teszt acc-ot : WoT_Wows_0137. Melynek adatai zárolva vannak.
Végülis 48 órán át megmarad a bölcsesség.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.06. 17:22:21
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.06. 17:01:53
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: sempike, 2017.03.06. 15:55:23
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
így lett meg a t25/2-re vagy 1 hete az ace,meg egy 80%-os legénységű stock kv2-vel így vágtunk ki a csapattal 2 zöld kv2-t mint a macskát sz@rni<#gonosz1>#gonosz1><#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Lehet kevés az a 42db prémtank+az állandó prémfiók<#fejvakaras>#fejvakaras><#hawaii>#hawaii>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Köv csatában Conway-el annyit pufogtattam hogy elfogyott a lőszer.<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.06. 14:07:55
Mutassak jobbat?
Az előbb elfogyott a lőszerem conway-ből bazz.<#ijedt>#ijedt>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Minden szóval egyetértek.
Amúgy sem túl rózsás a helyzet,de hétvégén azért rosszabb.
De ismered a mondást, "A vélemény olyam mint a segglyuk..."
Amúgy csak hétvégén játszom már és azt is próbálom minimalizálni. Valahogy jobban szeretem már Twitch-en nézni hogy szivatja szét a streamert az RNG meg az artyk. Szóval nem biztos hogy érdemes hallgatni rám.
Ha tudod, hogy a jelenlegi meta szerint az adott kinézett tankod stockosan szar, és nem vállalod be a prém lőszert, akkor addig nem játszol vele, amíg nincsen meg free XP-ből az ágyú. Ilyen egyszerű. Azt pedig azért ne várjuk el egy kompetitív játékban, hogy MINDEN tank ugyanolyan jó volt, az is, és lesz is. Ez mindig meta-függő marad, és ez így a jó.
Én pl. prémium ellátmány nélkül tökéletesen elvagyok, egyedül a ConcGC-n használok érthető okokból. CW-n is nagyon tankfüggően.
Inkább az lenne egy érdekesebb vita, hogy a WG miért hoz be érezhetően egyre erősebb prém tankokat, melyek képességei sokszor meghaladják a normál tankokét. Na ez az, ami nem jó irány.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Vegyük alapul a 110 grindemet amit ezen a fórmon már elmeséltem:
- Nagyjából 75k exp kell a nagy ágyúhoz, ezt az IS-2 gunjával kellett összekaparnom t-10-ben prém nélkül. A csatákhoz minimálisat tudtam hozzáadni, ha nem mentem a heavy úton a saját csapatom végzett ki. A WN8-nak biztos nem tett jót.
- Ugyanez prém tankokkal és prémfiókkal: free XP-ból megveszed a nagy ágyút, ha kevés a free XP tolod a prém lőszert orrba szájba és az eredmény nem marad el. Ez összességében 100 olyan csatának a megúszását jelenti ami amúgy pusztító hatással lenne a wn8-adra.
A WN8-nak nagyon jót tesz még festés és a prémium ellátmány. Biztos te is észrevetted, hogy prém kajával például hajlamos a játék sokkal jobban beadni a snapshotokat. A festést meg ugye nem kell megmagyarázni. Na most prém nélkül t10 heavyk festése, javítása és prém kajával feltöltése egy pénzügyi katasztrófa.
Ha WG féle személyes értékelést nézzük ott méginkább látszik a torzitás. Javítsatok ki ha tévedek, de úgy emlékszem a bruttó XP (prém fiók és prém járgány hozadéka is bele van számítva) a számítás alapja.
Azt egy szóval sem mondom hogy a prém fiókosoknak kedvez az RNG vagy az MM. Csak a kérdésedre válaszolok, igan a prém hatással van egy játékos értékelésére.
https://vk.com/wotclue?w=wall-70226354_578639
Új arty ág nem jön?
És mi van az évfordulós eventtel?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.06. 10:59:00
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Azt még savallom hogy a játékbeli jelzések nem egyértelmüek,például ha tudom hogy a pálya egy része spot alatt van az ellenség álltal ezt nem tudom egyértelműen jelezni a csapattársaknak hogy ne menjen oda senki mert kiszedik.Vagy hogy hova menjenek hogy tudják lőnni a spottolásomat illetve azt is egyértelműen jelezni hogy ha a Ht dühöngőben vagyok és észreveszem hogy valaki megpróbál hátúlról belőnni arra figyeljenek oda.Nem egyszer volt olyan hogy feltartok 3-4 tankot de 1 a 3 campingező TD előtt szépen elsétálva bejött a seggembe.Mert a TD-k rossz helyen álltak és nem láttak rá.
Elárulom neked, hogy amennyiben a gold lőszert ész nélkül használod, akkor több kárt csinálsz, mint hasznot. Mindennek meg van a szituációja. És a jó játékos azért jó játékos, mert felismeri ezeket a szituációkat, és nem vágja be a 2-es gombot és yolozik be mint egy fogyatékos.
Pont szombat este történt, hogy Tiger P-vel nyomattam tier 8 csatában. Beforgattam, ahogy kell, kidugtam az orrát és csodák csodája, a mindenki szerint nagyon OP Defendert gold ammoval lepattintottam kétszer is. Velem volt az RNG? hát persze, viszont ha kimegyek a sarok mögül mint egy marha, akkor megevett volna reggelire. Ennyit a p2w-ről.
Aki béna, az sok pénzzel is béna lesz, aki ügyes, az kis pénzzel is jól boldogul.
Én nem vagyok egy unikum játékos, mégis az utóbbi 2-3 hónapban vettem csak prém fiókot(mert kicsit jobban lettem anyagilag),
eddig éveken keresztül alap fiókkal és 2 db prém tankkal, amikért összesen 10000 Ft-ot fizettem, simán kijöttem a kreditből és nem ment csődbe az accom, megvettem minden tankot, amit akartam. Azért 5 év alatt 10000 Ft-ot szerintem mindenki megengedhet magának.
(A WG féle személyi értékelés bruttó XP-vel számol, a WN8-ra pedig jótékony hatással van egy full gold setup némi prémium ellátmánnyal meg festéssel).
Nagyon jól csinálta ezt a WG. Biztos vagyok benne hogy ennek a WN8 mizériának köszönheti a bevételének jelentős részét.
De száz szónak is egy a vége, a WG egy cég aminek el kell tartania magát, fizetni kell a dolgozóit és boldoggá kell tennie a befektetőit.
Örülhetünk hogy van még ingyen része a játéknak.
Nem szorosan kapcsolódó példa, de ott volt pl. a QuakeLive. Régen f2p volt mára csak a fizetős része maradt meg.
Koto szerint a prém tank tulajoknak Serb rakott fel scriptet amivel célzás nélkül is mindig találsz.
Ingyenes acc tulajnak meg olyat ami direkt mellé lő.
Sőt a lövedékeidet is kicsorbítja.
A játékban egyedül az "időt" tudod megvásárolni pénzért.
Kevesebb idő alatt fejleszted ki a tankokat, gyorsabban fejlődik a legénység, több kreditet kapsz, ez mind mind igaz.
Viszont amikor a csatában szembekerül két egyforma tank, nagyjából egyforma legénységgel (tudom, hogy ilyen nincs, de elméletben), akkor nem az dönt , hogy kinek mennyi pénze van, mennyi prém tankja, meg 3 évre prém fiókja, hanem az , hogy mennyire ügyes vagy a játékban, mennyire ismered a tankokat stb. és amíg ez a helyzet áll fönn, addig nem lehet rámondani, hogy p2w, mert a csatában konkrét előnyöd nincs abból, hogy pénzért veszel valamit.
Ha netán egyszer kitalálják, hogy a tankokra a top ágyút csak pénzért lehet megvenni, az p2w lesz, ami most van az még szerintem bőven a jó ízlés határán belül van.
Tapasztalatból tudom ahol más vígan boldogul ott Koto vért izzadva sem.
Ami másnak laza küldetés az neki teljesíthetetlenül nehéz.
És jön az idióta konteókkal.
Nem tudod mit jelent az, hogy pay2win.
Prémiummal semmit nem érsz el azon kívül, hogy időt spórolsz. És tudtommal idővel még nem lehetett nyerni a játékban amikor utoljára csekkoltam.
Gyorsabban jön az XP és pénz? Igen.
Gyorsabban fejlődik a legénység? Igen.
Ugyanúgy megszopatom a normál tankommal a prémiumost ha én vagyok a jobb játékos? Igen.
Az, hogy neki elég 2 nap egy tank kifarmolására nekem meg 3 hát üsse kő, de ettől ő még nem "nyer" semmit mint amire a Pay2Win utalna.
A "csődbemenés" ről meg annyit, hogy ha mész időnként 1-2 kört egy Cromwell el, vagy Hellcattel vagy 10 másik tankkal ugyanúgy megvan a pénzed a prémium lőszeredre is, ismét csak az időnél lyukadunk ki, hogy egy kicsit többet kell játszanod.
De ez miért lenne probléma,ha elviekben élvezed a játékot azért játszol vele ugye ? 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Vita veled fölösleges.
Javaslom fordulj elmeorvoshoz sürgősen.
Bár lehet késő.
A többit meg már megbeszéltük -> p2w.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)