418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #394478 Engem hülyére szívatott a játék.9 meccs 2 győzelem, talán a hetedikre vagy a nyolcadikra lett meg az öt kill.
.
Pedig direkt T71-el mentem vagy 4 meccset. -
Plata #394477 Hú ilyen egyszerű napi küldi még nem volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Asszem mákom volt,az ellenség volt vér idióta,csak 2k sebzést akartam összeszedni,az sem érdekelt ha meghalok utána,így be mentem sok heavy közé és köztük randalíroztam. -
Plata #394476 Jézus de okádék. -
War Thunder 1 dologban jobb. :D
Community tud normális costum skineket csinálni... :D -
E100 BlackEdésön,zsebnácikoknak 

Van itt még más is némelyik egészen ocsmány
-
Ez màr böcsületes iparos munka!:-DD
Grat! -
11 kill :D -
tutyimutyi2 #394471 Én a Valentine II-t választottam goldnoob módban :D -
sempike #394470 Az a baj hogy valamiért nagyon szeretem a 110-et. Lehet hogy a nyomi kinézete miatt.
De 250 meccs után 41% a winratem vele (az overall az 54,5%). 215 pennel és nagyon szar gun hadnlingel egyszerűen nincs beleszólásom a t10-es csatákba. Páncélja az meg papíron csak papíron van, amx cdc-vel többet pattintok.
De az én hülyeségem játszhatnék mással is. -
A sajátomon vagy 8 csatából lett meg az 5 kill,a fiamén már az egyszerűbb utat választottam 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #394468 M40 td módban sem rossz. 
-
realcsabi #394467 A tier 9 és 10 még istenes, nincs mit javítani rajta, sőt rohadtjó most ott játszani. A problémák tier 8-tól kezdődnek ugyanis a csaták 80%-a +2 tierben zajlik. Tegnap délután szenteltem egy kis időt a dologra és olvasgattam a fórumokat. Szerencsére sokan jelezték már a problémát, szóval bízok abban hogy valamit csinálnak az mm-mel. Addig is én ponyvát rakok az ősszes 8-as tankra, egyszerűen nem éri meg velük játszani. Én nem akarok folyton toptier lenni, az se zavar ha kicsit többet vagyok bottomtier, de azért valamiféle egyensúly legyen. Végülis van most 8 db tier 9-es tankom amit grindelhetek szóval pár hónapig még tudom bojkottálni a tier 8-at. :) -
sempike #394466 Úgy látom az MM update semmilyen változást nem hozott a 110-nek. Úgyanúgy csak T10 -et lát mint az update előtt. Igazán buffolhatnák már ezt a foshalmot is. -
Plata #394465 Mennyi idióta van most a játékban hihetetlen.
Vagy lemming horda vagy kempelő banda.
-
Plata #394464 Nagyon fasza amikor pz4 csapattárs a szutyok kis t6 svéd tankodat picsán lövi és a hp-d harmada elszáll
Jah és közben meg szemben tigris t25/2 meg egyéb állatok,a tigrisre akartam rá mászni,mire ez seggbe lőtt.
Jah egy pillanatra úgy gondoltam talán 2016 a nevében a születési dátuma.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.09. 08:23:33 -
tutyimutyi2 #394463 Biztosan ő is Hopkától "tanulta" hogy kell játszani
-
Rammsch31n #394462 Nekem bejön a játékstílusa... meg van bele egy jó crew...(Pálya mondjuk kevés hozzá...) csak kapja be a WG... átvették a Total War Arena-t is... és látom b+ szó szerint a WG keze nyomát a játékon... eszetlen grind... meg prém egységek rogyásig...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.09. 08:13:31 -
Plata #394461 T7 csatában összefutottam egy igazi vadbarom játékossal,davidluka_2016 volt a neve,azt hiszem kicsit hülye,nem nézte azt hogy közte és a célpont közt van domb ház vagy csapattárs csak lőtt mint egy elmebeteg,az ellenség domb mögött volt ez bőszen lőtte a dombot meg néha minket.
-
Plata #394460 Prém td nekem nem kell,az unalmas,valami light kellene,de nem type.
Jut eszembe az előbb T9 csatában egy T10 csúnyán elpicsázott 1v1-ben egy Type4-et,állati nagy mázlista volt,type 1 sebző találatot tudott neki bevinni,az is lófingot sebzett,T10 meg oldalról szarrá lőtte. -
Rammsch31n #394459 Épp gondolkoztam azon, hogy veszek egy STRV-t... de a lófaszt... én ebbe a játékba több pénzt nem ölök inkább... :D -
Gyuszopapa #394458 A T-34-85-öt mikor buffolták? -

Hát igen. Eléggé csapatfüggő tank. :D
Támogató heavy. :D -
Still_I_Rise #394455 WoT mostanában: 2 perc és 0:7 vagy 7:0. A f@szomat bekaphatják...
Megreformált MM? Sírva röhögök.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.07.09. 00:47:02 -
Zoli105 #394454 vicces tank jó gyorsan tölt meg tud pattintani is :D viszont rég láttam annyi agyhalottat mind a csapatomban mind az ellennél ! :D :( így elég nehéz játszani hogy 1vs 29 van :( -
Nemrossz tank. Nemrég 3 gunmarkoltam ki. Új mm eléggé használhatóvá tette újra. -
Zoli105 #394452 Hm kinek lett meg a Gamestar-on keresztül a ChurcIII ? :O :D Régen elég fasza járgány volt , de most mindenki szarrá szedi :( néha csak néztem hogy mivan xD ) hál égne hogy tier limitje van :D -
Plata #394451 Ha nem engem lökdösnek akkor nem probléma. 
Mostanában két bombavetőt is szereztem úgy hogy az ellenséges csapatban egymást lökdösték a gyökerek.
-
NA szerón alapból vannak dél-amerikaiak, a 3 választható nyelv is pont emiatt az angol mellett spanyol és portugál, ennek ellenére engem 6 év alatt kb. 1 kezemen meg tudom számolni hogy szándékosan csapattárs hányszor sebzett vagy taszigált... -
Rammsch31n #394449 RIP akkor lenne, ha ez a sok valszeg tök új játékos nem szabadulna fel... alig játszanak rajta... -
RiP NA server.
QB videójából úgy látom, hogy a sok fogyatékos dél amerikai beszabadult az NA szerverre. :D -
Plata #394447 E75-öt elővettem a napi egy csatára,de elég is volt.
Én elöl harcolok vele,hátam mögött dekkoló köcsög t34 meg engem lő,kaptam csata után szánalmas 760 credit kárpótlást a sérülések miatt.
Azért volt valami jó is ebben a csatában,löwe és chrysler aranyat köpködtek,de mindkét gyökér csúnyán beszopta,chrysler nagy arccal nekem jött,de nem tudott sebezni,E75 stock ágyúja meg szétszedte szembű.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.08. 09:06:48 -
Plata #394446 Most láttam egy igazi szuper unicum Defender játékost.
ENSK-en a sinek közt berongyolt a bázisunkra,ott voltunk hárman light tankok,ez a barom meg lövöldözött mint a mérgezett egér,lőtte a földet a vonatokat de még a házat is,csak minket nem,egyetlen sebző találata nem volt.
Csata után megnéztem,0 sebzést hozott össze.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.08. 08:40:08 -
Plata #394445 Egy mókás csatám megint volt M40-el,vacak paris-ra kerültem,fogtam magam és elmentem a heavykkel be a városba.Td módra harcoltam velük és sikerült kilőni két tankot is.És még ki sem lőttek,pedig mikor E75 jött felém aszittem kampó lesz.
-
Plata #394444 Hihetetlen nagyot szívatott a játék,van az arty küldi hogy legyek a top 3 sebző és xp szerző közt,az istennek sem ment a küldi mert folyton eszement csaták jöttek,jó akkor váltok küldit,váltottam a 150 másodperc stunolós küldire,erre a következő csatában M40-el marha sokat sebeztem és irtó sok stun sebzést sikerült csinálni,első lettem sebzésben és xp-ben is. 
Esküszöm hogy direkt szivat ez a tetű játék.Nem csak saját csapatban lettem sebzésben első,hanem mindenkinél többet sebeztem.
Igaz kellett hozzá az is hogy az ellenség egy balfék banda volt,hülye type szekált két td-t,tologatta őket,én meg közéjük tologattam egy kis sebzést. -
Pares #394443 Lehet, hogy félreérthető voltam, mert nem akadtam ki rajta, csak eszembe juttatta, hogy tele a játék retardáltakkal, akik élvezhetetlenné teszik az egészet és csak felbasszák az agyam :D -
Jó ez a TVP. Első tízesem. (E100-at nem igazán számítom bele)
B C 25t-t megéri kihúzni? Tárasokban gondolkoznék.
Venti, ha van bia+csoki
-
Plata #394440 Lol. 
E75-re mit javasoltok harmadik felszerelésnek?
Függőleges stabilizátor és töltés gyorsító van rajta,több nem fér rá mert ugye tök stock.
De nemsokára meg lesz a lánca és mehet rá még egy.
Bár a napi 1 csatával kicsit lassan fejlődik.
-
robogo81 #394439 Ez is jó felállás!