418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Engem hülyére szívatott a játék.9 meccs 2 győzelem, talán a hetedikre vagy a nyolcadikra lett meg az öt kill..
    Pedig direkt T71-el mentem vagy 4 meccset.
  • Plata
    Hú ilyen egyszerű napi küldi még nem volt.

Asszem mákom volt,az ellenség volt vér idióta,csak 2k sebzést akartam összeszedni,az sem érdekelt ha meghalok utána,így be mentem sok heavy közé és köztük randalíroztam.
  • Plata
    Jézus de okádék.
  • Sherman0070
    War Thunder 1 dologban jobb. :D
    Community tud normális costum skineket csinálni... :D
  • joe662
    E100 BlackEdésön,zsebnácikoknak

Van itt még más is némelyik egészen ocsmány
  • joe662
    Ez màr böcsületes iparos munka!:-DD
    Grat!
  • Sherman0070
    11 kill :D
  • tutyimutyi2
    Én a Valentine II-t választottam goldnoob módban :D
  • sempike
    Az a baj hogy valamiért nagyon szeretem a 110-et. Lehet hogy a nyomi kinézete miatt.
    De 250 meccs után 41% a winratem vele (az overall az 54,5%). 215 pennel és nagyon szar gun hadnlingel egyszerűen nincs beleszólásom a t10-es csatákba. Páncélja az meg papíron csak papíron van, amx cdc-vel többet pattintok.
    De az én hülyeségem játszhatnék mással is.
  • joe662
    A sajátomon vagy 8 csatából lett meg az 5 kill,a fiamén már az egyszerűbb utat választottam
  • Plata
    M40 td módban sem rossz.
  • realcsabi
    A tier 9 és 10 még istenes, nincs mit javítani rajta, sőt rohadtjó most ott játszani. A problémák tier 8-tól kezdődnek ugyanis a csaták 80%-a +2 tierben zajlik. Tegnap délután szenteltem egy kis időt a dologra és olvasgattam a fórumokat. Szerencsére sokan jelezték már a problémát, szóval bízok abban hogy valamit csinálnak az mm-mel. Addig is én ponyvát rakok az ősszes 8-as tankra, egyszerűen nem éri meg velük játszani. Én nem akarok folyton toptier lenni, az se zavar ha kicsit többet vagyok bottomtier, de azért valamiféle egyensúly legyen. Végülis van most 8 db tier 9-es tankom amit grindelhetek szóval pár hónapig még tudom bojkottálni a tier 8-at. :)
  • sempike
    Úgy látom az MM update semmilyen változást nem hozott a 110-nek. Úgyanúgy csak T10 -et lát mint az update előtt. Igazán buffolhatnák már ezt a foshalmot is.
  • Plata
    Mennyi idióta van most a játékban hihetetlen.
    Vagy lemming horda vagy kempelő banda.

• Plata
    Nagyon fasza amikor pz4 csapattárs a szutyok kis t6 svéd tankodat picsán lövi és a hp-d harmada elszáll
    Jah és közben meg szemben tigris t25/2 meg egyéb állatok,a tigrisre akartam rá mászni,mire ez seggbe lőtt.
    Jah egy pillanatra úgy gondoltam talán 2016 a nevében a születési dátuma.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.09. 08:23:33
  • tutyimutyi2
    Biztosan ő is Hopkától "tanulta" hogy kell játszani
  • Rammsch31n
    Nekem bejön a játékstílusa... meg van bele egy jó crew...(Pálya mondjuk kevés hozzá...) csak kapja be a WG... átvették a Total War Arena-t is... és látom b+ szó szerint a WG keze nyomát a játékon... eszetlen grind... meg prém egységek rogyásig...
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.09. 08:13:31
  • Plata
    T7 csatában összefutottam egy igazi vadbarom játékossal,davidluka_2016 volt a neve,azt hiszem kicsit hülye,nem nézte azt hogy közte és a célpont közt van domb ház vagy csapattárs csak lőtt mint egy elmebeteg,az ellenség domb mögött volt ez bőszen lőtte a dombot meg néha minket.
  • Plata
    Prém td nekem nem kell,az unalmas,valami light kellene,de nem type.
    Jut eszembe az előbb T9 csatában egy T10 csúnyán elpicsázott 1v1-ben egy Type4-et,állati nagy mázlista volt,type 1 sebző találatot tudott neki bevinni,az is lófingot sebzett,T10 meg oldalról szarrá lőtte.
  • Rammsch31n
    Épp gondolkoztam azon, hogy veszek egy STRV-t... de a lófaszt... én ebbe a játékba több pénzt nem ölök inkább... :D
  • Gyuszopapa
    A T-34-85-öt mikor buffolták?
  • Sherman0070

• Sherman0070
    Hát igen. Eléggé csapatfüggő tank. :D
    Támogató heavy. :D
  • Still_I_Rise
    WoT mostanában: 2 perc és 0:7 vagy 7:0. A f@szomat bekaphatják...
    Megreformált MM? Sírva röhögök.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.07.09. 00:47:02
  • Zoli105
    vicces tank jó gyorsan tölt meg tud pattintani is :D viszont rég láttam annyi agyhalottat mind a csapatomban mind az ellennél ! :D :( így elég nehéz játszani hogy 1vs 29 van :(
  • Sherman0070
    Nemrossz tank. Nemrég 3 gunmarkoltam ki. Új mm eléggé használhatóvá tette újra.
  • Zoli105
    Hm kinek lett meg a Gamestar-on keresztül a ChurcIII ? :O :D Régen elég fasza járgány volt , de most mindenki szarrá szedi :( néha csak néztem hogy mivan xD ) hál égne hogy tier limitje van :D
  • Plata
    Ha nem engem lökdösnek akkor nem probléma.
    Mostanában két bombavetőt is szereztem úgy hogy az ellenséges csapatban egymást lökdösték a gyökerek.
  • ROMOTO
    NA szerón alapból vannak dél-amerikaiak, a 3 választható nyelv is pont emiatt az angol mellett spanyol és portugál, ennek ellenére engem 6 év alatt kb. 1 kezemen meg tudom számolni hogy szándékosan csapattárs hányszor sebzett vagy taszigált...
  • Rammsch31n
    RIP akkor lenne, ha ez a sok valszeg tök új játékos nem szabadulna fel... alig játszanak rajta...
  • Sherman0070
    RiP NA server.
    QB videójából úgy látom, hogy a sok fogyatékos dél amerikai beszabadult az NA szerverre. :D
  • Plata
    E75-öt elővettem a napi egy csatára,de elég is volt.
    Én elöl harcolok vele,hátam mögött dekkoló köcsög t34 meg engem lő,kaptam csata után szánalmas 760 credit kárpótlást a sérülések miatt.

Azért volt valami jó is ebben a csatában,löwe és chrysler aranyat köpködtek,de mindkét gyökér csúnyán beszopta,chrysler nagy arccal nekem jött,de nem tudott sebezni,E75 stock ágyúja meg szétszedte szembű.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.08. 09:06:48
  • Plata
    Most láttam egy igazi szuper unicum Defender játékost.
    ENSK-en a sinek közt berongyolt a bázisunkra,ott voltunk hárman light tankok,ez a barom meg lövöldözött mint a mérgezett egér,lőtte a földet a vonatokat de még a házat is,csak minket nem,egyetlen sebző találata nem volt.
    Csata után megnéztem,0 sebzést hozott össze.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.08. 08:40:08
  • Plata
    Egy mókás csatám megint volt M40-el,vacak paris-ra kerültem,fogtam magam és elmentem a heavykkel be a városba.Td módra harcoltam velük és sikerült kilőni két tankot is.És még ki sem lőttek,pedig mikor E75 jött felém aszittem kampó lesz.
  • Plata
    Hihetetlen nagyot szívatott a játék,van az arty küldi hogy legyek a top 3 sebző és xp szerző közt,az istennek sem ment a küldi mert folyton eszement csaták jöttek,jó akkor váltok küldit,váltottam a 150 másodperc stunolós küldire,erre a következő csatában M40-el marha sokat sebeztem és irtó sok stun sebzést sikerült csinálni,első lettem sebzésben és xp-ben is.
    Esküszöm hogy direkt szivat ez a tetű játék.Nem csak saját csapatban lettem sebzésben első,hanem mindenkinél többet sebeztem.
    Igaz kellett hozzá az is hogy az ellenség egy balfék banda volt,hülye type szekált két td-t,tologatta őket,én meg közéjük tologattam egy kis sebzést.
  • Pares
    Lehet, hogy félreérthető voltam, mert nem akadtam ki rajta, csak eszembe juttatta, hogy tele a játék retardáltakkal, akik élvezhetetlenné teszik az egészet és csak felbasszák az agyam :D
  • Sherman0070
    Jó ez a TVP. Első tízesem. (E100-at nem igazán számítom bele)
    B C 25t-t megéri kihúzni? Tárasokban gondolkoznék.
  • ROMOTO
    Venti, ha van bia+csoki
  • Plata
    Lol.
    E75-re mit javasoltok harmadik felszerelésnek?
    Függőleges stabilizátor és töltés gyorsító van rajta,több nem fér rá mert ugye tök stock.
    De nemsokára meg lesz a lánca és mehet rá még egy.
    Bár a napi 1 csatával kicsit lassan fejlődik.
  • robogo81 #394439
    Ez is jó felállás!