banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tothgyorgy
    Igazad is van, meg nem is. A prem 150% kredited ad. Ezt jó játékkal lehet + -ban kihozni. Anélkül szerintem sem.
    Nekem viszont hiába lenne prémfiókom, az is csak arra lenne elég, hogy kevesebb legyen a minusz.
    A legnagyobb bajt én abban látom, hogy sarkosodik a játék. A jó játékosok egyre jobbak lesznek, a közepesek + a gyengék fogynak.
    Több régi ismerősöm abbahagyta a játékot, mások egyre ritkábban jönnek csatába. Magam is egyre kevesebbet játszom.
    Nincs ami becsaljon. Amikor a csaták több mint feléről az első percben meg lehet mondani ki győz majd, s lőn :15:3 v 3:15.
    Egyik nap 7 győzelem zsinórban anélkül hogy igazán jó kört mennék, a másikon 10 vereség vérrel verejtékkel jó sebzésátlaggal.
    Mintha a játék játszana velem és nem én vele.