A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Milyen jó csatám volt ööö lehetett volna tegnap... :( Tökéletesen kijött minden lépés pont oda sikerült settenkednem ahova akartam és olyan szétszórtan voltak a tankok, hogy simán bedarálhattam volna őket erre nem elmegy a net, mert karbantartás van 10 után???? Hosszú hetek óta nem volt ilyen jónak kinéző csatám ráadásul top tier-ben voltam ami szintén ritkaság.... Hát miért kell ilyen időpontra időzíteni a karbantartást és éjfél után persze már volt net megint. Ellátmány láda küldi sem pörgött le kellett volna hozzá még ez a csata, de ez mondjuk nem akkora érvégés mint az, hogy a csatát nem tudtam befejezni. Éppen akkor szakadt meg amikor rárontottam az ellenségre és elkezdett menekülni az első...