banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• realcsabi
    rank 4 sráf 2.
    Nagyon sokan kapkodnak, ész nélkül játszanak, ezért viszonylag könnyű előrehaladni csak türelmesnek kell lenni... annyira nem erőlködtem, jópár csatát elbuziztam, szóval lehetett volna ez jobb is, de első napnak elmegy. 1185. játékos vagyok liga 1-ben, viszont most négy napig nem tudok majd játszani, kiváncsi leszek mennyire esek majd vissza. :)
    Úgy láttam hogy az első nap 35000 játékos próbálta ki a játékmódot, ennek a 10%-a a cél, ami most még simán megvan, nem tudom hogy ez a 10% mennyivel lesz nehezebb 1-2 nap, illetve 1-2 hét múlva.
    A jutalmazási rendszer kissé még homályos, és a rangsort sem tudom mi alapján rendezi a játék, de majd utánaolvasok, egyelőre csak leültem játszani és ez lett a vége...

Ja igen, azt még hozzátenném, hogy a végére -400K kredittel zártam, viszont a fogyócikkekből több is visszajött, nagyrészét eladtam, így a vége +200K kredit lett, plusz a személyes tartalékok, amik elég finomak, 5 db +200% free xp bónusz, és 5db +50% kreditbónusz. És még lesznek vonzóbb jutalmak is, szóval egyelőre úgy látom hogy megéri ezzel vesződni...
    Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2017.06.06. 01:15:16