banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mor3llo
    Azt hiszem, számomra lassan-lassan befejeződik a WoT pályafutás. 2011-ben kezdtem, folyamatosan fejlődtem, videókat, streameket néztem, próbáltam tanulni, amennyit csak lehet. De eközben a játék megmaradt szórakozásnak, mert élveztem. Ha valakinek számít, akkor egy átlagos 2000+ overall/3000+ recent wn8-as player vagyok.
    Persze, mindig megvoltak az alapproblémák, hülye csapattársak, hulladék map, lőttem goldot, de kaptam is goldot néha. Ezeket mindig végiggondoltam utólag, a játékhoz tartoznak, jobb akarok lenni, és nem lesznek ilyen gondok! Az utóbbi hónapokban azonban azt látom, hogy a játék valami egészen borzalmas irányba ment el, és sajnos már nem élvezem. Pontosan nem tudtam volna megfogalmazni, úgy ámblokk, aztán jött SirFoch ominózus videója, és rájöttem, hogy tökéletesen összefoglalta, hogy miért fog ez a játék hamarosan befuccsolni, és miért fordulnak el annyian tőle - a community értelmesebb részére gondolok, nem a 10 éves Janikára.
    Tényleg minden a goldspam körül forog, és az ezáltal hozott spirálos profitra. Valljuk be, a játék szíve-lelke a Tier10, én mindig is úgy tekintettem rá, mint a játék ékkövére. Alacsonyabb tierben csak tankhúzás vagy farm céljából játszottam. De valami elromlott...
    ... talán mikor jöttek a 3-4 perces csaták, az iszonyat DPM-ekkel? Lehet. Sajnos a MM változtatás megpecsételte a sorsát a dolognak. Ha T10-ezni akarok, akkor konstans T10-ben kell mennem, 90%-ban. És ez megterhelő számomra...ha az ember arra gondol, hogy egy 10-es CW, vagy SH (advanced) mennyire le tudja fárasztani az embert, és akkor még random is ez menjen? Plusz ugye a stiklik, buffoljuk a tankokat páncélban, és muszáj goldoznod, mert hát weakspotok? Jaaa, hát HD lett a tank modellje, elfelejtettük, bocsika!
    Ez a ranked pedig...szóval ki van ez találva. Hajts azért, hogy kigrindeld az OP-bb felszereléseket, full T10-ben. Naná, kell a sebzés, mert kurvára szükséges a rank, lődd a goldot, vegyél prémet. Kit érdekel, hogy a 400-as WN8-ú gyerek a jagdpze100-ban úgy fogad a legelején, hogy küldi neked alapból a HEAT-et? A csaták 100%-a arról szól, hogy nyomd le a med részt minél hamarabb, lemmingbe, és nyertél. Ennyi, slusszpassz.
    Mindent elmond a játék irányáról, hogy a híresen rossz Bat-Chat HEAT lőszer teljesen felváltotta az APCR-t. Miért? Mert kell az átütés, és másképpen nem megy a 3 perces csatában, ahol 30k HP-t lőnek le ennyi idő alatt.
    Sajnálom, hogy hosszú lett, de valahova le kellett írnom, habár ebben a topicban csendes szemlélő vagyok. Csak hát, fáj a szívem...