banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SzocsA
    Ensken elmentem oldalt középen az úton lévőket hátba lőni, volt ott egy t57, meg egy is7, szépen szedtem az t57, jött egy e5 is segíteni, lövök bele másodjára marad 340 hpja közben tárazott. Erre az E5 belelő a fullhps is7 be :D Betöltött a t57 és 4 ből 3 at belém lőtt, Megjött a másik oldalról az enemy E5 is. szépen elfogyott a hpm, hát megfordultam és kilőttem a mi E55ünket....
    Mindenki lő mindenkit, másik csatában volt olyan, hogy 7 enemynek volt 100 hp alatt az életereje és megnyerték a csatát...
    Másik gyerek 54 hpval lehozza a csatát. nem lő rá senki, fel is van spootolva ki is áll a domb tetejére és nem ölik meg.
    Én bezzeg kidugom a tornyomat már meghaltam, midnenki engem lő.
    Ráadásul a köcsög MM is mindig szívat, mindig úgy rakja az ellenfeleket, hogy csak én legyek egyedül vagy kevesebben az adott tanktípussal.
    Az első képnél csak ketten mentünk oda le a kanyarba, az ellenségtől a fél csapat odajött, de fent a meedek is meghaltak. szóval mindegy.
    A másiknál is kikaptunk, van még iylen csomó. Ha meedel megyek betesz mindig több meedet az ellenséghez.