A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
diegho™ #392717 Megint megtalált egy idióta. Hihetetlen. Jön ránk (2 light tank és egy 7-es leo én Revoban) egy E75, két 9-es light, 1 8-as light, egy O-ni, egy T29 és egy Tigris1. Kilőttem az egyik lowhp-s lightot, belelőttem a másikba és hátrébb mentem, hogy legyen esélyünk nyerni, mert a nagy TD-ink oldalról már közeledtek, gyakorlatilag minden ellenfél tankot oldalba kaptak. Meg is nyertük. Közben a leo már anyázik rám, hogy mekkora nyomorék vagyok stb. Csata végén direkt megkérdeztem mi a baja. Az, hogy én nem supportoltam őt! Na most konkrétan 460-at sebzett. 1601 WN8-a van Ő az. Na pont erről volt szó tegnap. Itt van egy kék játékos aki nem tudja a saját HP-ját kisebezni átlagban. KÉK baszki!!! Meg is kérdeztem, hogy jónak tartja magát? Természetesen igen, ő egy jó játékos. Na itt van a probléma. Az xvm baromira hazudik.