banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho™
    4k+
    T57-el voltam 94,98 gunmarkon mikor megvettem. 3900 körüli átlagom volt vele akkor. Aztán 10 nap kórház, kb 3 hét kihagyás és egy 4k+ körrel is rengeteget estem vissza, onnantól meg már nem érdekelt. Ha vittem volna vele goldot tuti vissza tudtam volna hozni, de már nem érdekelt, mióta nerfelték méginkább kellene bele a gold, de már nem is játszok vele, csak ha 5x van.

Közben kihúztam a 10-es kínai lightot. Ha akciós lesz megveszem. A 9-es valami borzalmasan fos, ha nem használsz goldot. Nem az átütéssel van baj, hanem a lövedék sebességével. Botrányosan lassú. Egy Revo után játszhatatlan. A koncepció jó lenne, hogy 320 alfát visz, még a dpm-el is kibékülnék, de nagyon lassan forog, nincs gun depression, nincs páncélzat és a lövedék lassú, a löveg meg pontatlan is.

Amúgy érdemes összehasonlítani a 10-es lightokat a 10-es medekkel.
    121 vs 132-1
    121 - 600-al nagyobb dpm, 0,6-al jobb pontosság, végtelenszer több páncélzat, olcsóbb lőszer pedig nagyobb alfa
    Persze lehet mondani, hogy a 132-1 mennyivel gyorsabban céloz, aláírom így van, mennyivel gyorsabban megy, valóban és mennyivel nagyobb a camo-ja. Várjunk csak! 0,97-el nagyobb a camo értéke! Kevesebb, mint kib@szott 1-el nagyobb a light camoja a mednél!! Egynél kevesebb a különbség?! Mit is gondoltak ezek?