banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Tegnap délután Mauschen-el mentem egy durva kört.
    Top tank voltam egy másik egérkével ominózus Erlenberg pályán, normál csata, északi base-ről indultunk.
    Lemmingtrain indul a kastélyba, 11 csapatársam megy oda, csak ketten indultak el a dombokhoz, én ezt látva megálltam védeni a bázist, mert tudtam, hogy a két szerencsétlent azonnal kilövik(így is lett). Na gondoltam, nem baj legalább a kastély a miénk lesz.
    A másik Egérke is beállt mellém és így simán megvédtük a bázist a csomó med-del szemben.
    Csak mire ez lezajlott, látom, hogy a "fantasztikus" támadó csapatból maradtak 4-en. Ez igen.
    A társammal erre fordultunk és a kastély utáni dombokra cammogtunk és levadásztuk 2-en az összes támadót.
    A meccs végére maradtunk 2-en, az ellenél meg maradt egy UDES, meg egy tier 8 kinai light.
    Sajnos-nyilván- döntetlen lett mert ők nem tudtak kilőni, mi meg nem értük utol őket, meg a foglaláshoz sem értem oda.
    4800 dmg 6700 lepattanó meg valami 1000 spot. Sajnáltam, mert ha nyerünk tuti Mastery badge lett volna, mert így is kaptam valami 1100 base XP-t.
    Ja és természetesen egy 500 dmg-es IS-3 végig anyázott minket, hogy kemperek meg noob-k stb-stb vagyunk. HÁt mi a f.szt tudtam volna csinálni??