A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #392437 Szerintem tévedsz,nem kell aimbot a japánok ellen,nem tudom miért hiszi mindenki hogy a japán tehenek hú de sérthetetlenek és át lőhetetlenek.Mióta valaki egyszer belinkelte ide hogy milyen hihetetlen helyen lőtték be a tornyát,azóta én is is kipróbáltam hogy be tudom-e lőni,legnagyobb meglepetésemre kiderült hogy igen.
T10 japcsi tehén szerintem se nem op se nem leszedhetetlen,már t9-es td kilövi,t10 light tankba nekem nincs gold,mert mi a jó istennek,t10 light sima lőszere is átviszi őket.
Mellesleg kifejezetten nem bírom a japán tehén csapattársakat,igaz valszeg azért mert tegnap próbáltam játszani és már az első csatában egyből két retardált T8 japán ölte meg magát,nem adtak elsőbbséget egymásnak,ugyanarra a hídra akart rámenni mind a két barom.Ezért is adtam fel a játékot erre a hétvégére.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.28. 17:50:04