418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Az új "egyéni" missziók megírása azért tart 2,5 éve, mert minden misszióhoz meg kell írni a szopató faktort :D
  • diegho™
    A kikapcsolódás nem zárja ki, hogy jó legyen a WN8-ad. Én pl nem tudok élvezni semmit, ami sok szopásról szól. Akárcsak nem tudok órákig ellenni valamivel, amiről nem tudok mindent. Mindkettőre rengeteg példa van a játékban, állítom, hogy a játékosok több, mint fele baromi sokat szív a csatákban, kb hetente van igazán sikerélménye, mégis csinálja (bár van akinek az 1 leadott sebző is sikerélmény, mennyi 15-1 meccs végén jön mindig a gg a semmit nem csináló társaktól ugye?) abban pedig szintén biztos vagyok, hogy a játékosok legalább fele nem tudja miről is szól a játék. Nem tudja az rng %-okat, nem tudja melyik módban hány percesek a csaták, nem tudja melyik módban hány sec a foglalás, fogalma sincs a lőszerekről, nem érti a normalizációt és még sorolhatnám, de mégis játszik vele. Ez igazából mindenkinél egyéni döntés, hogy mi nyújt számára szórakozást. Engem nem szórakoztatna az, ha csak úgy tudnék nyerni, ha valaki lehozza a csatát nekem, van aki teljesen jól elvan 0 sebzéssel is, csak nyerjenek. Egy a lényeg, addig kell ezt játszani, amíg szórakoztat és kikapcsol, ha elkezd idegesíteni, akkor hagyni kell a fenébe.
  • ROMOTO
    Az artyknál kijavítják hogy a stunra is kapnak xp-t, a lightok spotrendszeréhez is hozzá fognak nyúlni, a wg nek sem érdeke hogy a lightokat kizárólag a sebzésre szorítsák, pont az ellenkezője volt a cél.

Úgy tudom lesz hamarosan új személyes küldisorozat, a régi is bennmarad az elcseszett formâjában.
  • endrodiz
    Hat reszemrol szinten. Viszont az is teny, hogy szukseg van valamire, ami ad nemi visszaigazolast annak, aki latni szeretne, hol tart. A WN8 torz, nem ad realis kepet, de jelenleg ez van. Szukseges rossznak mondhatjuk talan.

#393628 Szerintem meg te gondold at meg egyszer Gyuri
  • Plata
    Hát aki a wn8-ra izgul az részemrű le van szxrva.
    Engem csak a kikapcsolódás érdekel.
  • joe662
    Medtalàltam a titkos favoritomat rankedhez:-)
    JgE100:-DD
    3 sebzö lövés és garantàlt top 3 bukóban is:-DDD
  • Angelus1991ster
    M7-est, Elc Amx bis-t, Chaffe-t azért nem kellett volna ennyire nerfelni.
  • Angelus1991ster
    Hát jah.
    Tegnapi T-55A LT-5, LT-6, LT-8 és LT-10 megcsinálásához nagy szerencse kellett.
    Tier 10-es light meg arra jó, hogy az LT-13-14-15 könnyebben meglegyen.
  • asolyom
    "Elvették a látótávot, elvették a löveget, a spot meg 0-t ad."

Viszont a -1 / + 3 MM helyett kaptak -2 / +2 MM-et.

És abba is érdemes belegondolni, hogy a korábbi MM rendszerben egy T7-es LT kaphatott maga mellé 10+ T10-es tankot. Most max. 3 db T9-es "zavarhat be a képbe", amikor meg top tier, akkor ott van 8 db T5-ös csotrogány, amin lehet élősködni. Ilyen helyzetben mit számít a -10 m látótáv, meg a kicsit gyengített ágyú?
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.06.15. 11:00:09
  • tothgyorgy
    Gondold át még egyszer.
    Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2017.06.15. 10:50:21
  • tothgyorgy
    Jelenleg a 2.-3. kombinációt alkalmazom. Ritkábban játszom, és nehezebben húzom föl magam.
  • endrodiz
    Ha te ezt tenyleg igy latod, akkor neked a 3. opcio erosen javallott. Hagyd abba ezt a jatekot, mert nem ertesz belole semmit. De addig is, ne terheld a tobbieket ezzel a sok ostobasaggal, mert csak artasz azoknak, akik veletlenul elhiszik amit irtal. Koszi es no offense!
  • Rammsch31n
    Én a kettest választom, vagy a hármast max.. totál leszarom a wn8-at elég régóta... nyugodtan verhetik a stathuszárok arra. :D
  • Plata
    Én magasról letojom ha az össze balfék béla goldal lő,én akkor sem süllyedek le oda.
    Inkább jegelem nyárra a játékot,de többre tartom magam annál hogy gold ammóhoz forduljak.
  • tothgyorgy
    Nem tudom a wg mit akar a felderítőkkel. Elvették a látótávot, elvették a löveget, a spot meg 0-t ad. Miben jobb egy spotter mint egy med? Ja hogy az álca mozgás közben is meg marad. Sokat ér egy bokorban lapuló tankkal szemben. úgy lő ki, hogy fel sem spottolódik.
    Jelenleg a felderítő (?) arra jó, hogy hátulról lövöldözzön, mert ha előremegy rögtön kiszedik. Eredmény 0 xp, 0 kredit. A lövöldözéssel meg összekalapál mindkettőből.
    Ha már felvetődött a gold. Pistike rájön, hogy golddal sokkal többet sebez, Jancsi is rájön, Béla is, mindenki. Miután mindenki golddal kezd lövöldözni, az egyszerű nob (én) eldöntheti: 1 elkezd goldozni, hogy tartsa a lépést a "nagyokkal", 2 beletörődik hogy a w8 leesik a bányászbéka s.ggéig, 3 abbahagyja a játékot.
  • Plata
    Figyelj én már teszteltem,Sheridan-el csak spot semmi lövöldözés,irtó sok spotra olyan röhej kevés pénzt kaptam hogy valami irtó nagy minusz lett,xp meg olyan kevés volt hogy majdnem lefordultam a székről.Szinte nulla spot de 2k+ sebzés és már nem minuszos a csata és xp-t is kaptam szépen.
    Ugyanez M41-el és LTTB-vel és Amx 13-90-el kipróbálva és ugyanaz az eredmény.
    Bokorban rohadva 4k+ spotra kaptam valami röhejes xp-t.Tettem az lttb-re meg amx-re és m41-re direkt kukkert.
    De fölösleges volt megvenni rájuk,lttb-vel vesztes csatára több xp-t kaptam amikor harcoltam mint nyertes csatára ha spotoltam csak.
  • asolyom
    Ebből leszűrhető a WoT axióma, mindig a scout a hülye. Akkor is ha senki nem lövi a felderített járműveket.
  • asolyom
    Mára is megvan az alaphang. A csapat 80%-a nem bírta a HP-ját lesebezni, és legalább az 50%-a a HP-ja felét sem. A végén megszólal nagy bölcsen az 53-at (!!!!!) sebző Nashorn: "All our scouts are useless". Még jó, barátom, hogy te legalább ennyire hasznos voltál.
  • asolyom
    Megnéztem egy csatámat az AMX 13 75-tel, és 786 sebzésre, meg 3619 spot sebzésre (szumma 4405) kaptam 907 alap xp-t. Közben egy O-Ni 1646 sebzésre, és 777 spotra (szumma 2433) 925-öt. Mindkettőnknek 2 killje volt. Szóval tényleg úgy tűnik, hogy xp szempontjából nem sokat ér a spot.
  • Angelus1991ster
    Hát hol máshol lett meg az LT-5 (T-55A) mint Prohorovkán:
  • Angelus1991ster
    Valahol röhejes az, hogy top tier járműnek kell felderíteni és kvázi agyaggalambként kell viselkednie a csatában. Sokszor fölöslegesen mert a csata eleji spot csak arra jó, hogy te mennyi tankot derítesz fel. Utánna meg a kutya nem lövi a te felderítettjeidet.
  • HTS s3rg1nh00
    nem tudom hogy teljesen végig spot alatt kell-e tartani,de a spot és a spot assist alap szóval gondolom igen.amúgy megnéztem én is az LT10-nél járok,csak még T28-nál :D
    amúgy az LT5 akkor esélyes ha top vagy max mid tier vagy,bottomban nem igazán szvsz,ott esetleg egy bitang jó 2+ skilles ventis biás crew-al.
  • Still_I_Rise
    A lengyel játékosbázis régóta megérdemelne már egy dedikált szervert.

A legutolsó csatában tizenketten voltak összesen, az én oldalamon két O-I platoonban 9 lövésből 600 HP-t sebzett.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.06.14. 23:14:09
  • Angelus1991ster
    LT-5-nél fel kell derítenem 3 ellent és végig spot alatt kell tartanom míg ki nem lövik azt a 3-at?
  • Still_I_Rise
    Tipikus, de ez megy T10-ben is.
  • HTS s3rg1nh00
    a táras a patch óta rettenetesen szar,azóta a top ágyú kell rá.az elmúlt 1 hétben valamikor 2 napot is nyomtam egymás után a játékot és volt egy t10 csata amiben asszem top lettem,a spot marék szart sem ér,sebezni kell...szerencsém volt mert egyik oldalon elkaptam egy lightot és full hpról úgy lőttem ki hogy alig sebzett rajtam,aztán másik oldalról mindenkit oldalba és vagy 2k sebzés meg 1k assistal simán jött a top xp,még gold sem kellett.
  • Gyuszopapa
    Nagyon a játékjegelés határon vagyok.Ma is 9 csata 1 win.3 csatának 2 és fél perc alatt vége lett.Lassan már csak 1 percesek lesznek a csaták ahogy egyre több a hülye.Szinte átlagos játékos alig van már vagy agyhalott használhatatlanok akikkel csak sűrűbben vagyunk nem többen vagy nagyon jók.
    A csúcs,csak 6-os tier csata,3 KV-2-ből 2 a zászló mellett campingezett top tankként.3-an sebeztek 1500-at egymagam 1000-et 59-16-al.Ott be is fejeztem mára.
  • Angelus1991ster
    Sebezni meg ölni kell, hogy megadja a top xp-t.
    Nem is lett olyan hűde ratyi a Bulldog.

De ehhez is mi kellett? Rinya-rinya, Top tier, rakat gold lőszer, meg párszázezer kredit, hogy nekem sikerüljön.

Ti melyik löveget használjátok a Bulldognál? Tárasat vagy a fura módon 170 sebző 76 mm-st?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.14. 22:29:27
  • Plata
    Tényleg kb szart sem ér a spot sebzés és a spot.
    Olyan 8k spot sebzésre jött párszáz xp.
  • Angelus1991ster
    Napi agyembólia generáló: T-55A LT-10 légy top 1 xp-ben.
    Büdös életbe ha kiteszed a lelked akkor sem dob top 1 xp közé.
    Törölték az MM reformkor az,t hogy a spot sebzés is számít az xp számításnál? Mert tényleg szart sem ér a spot sebzés, se a felderítések száma. Ha már egyik fórumtárs felvettete ezt a napokban.
  • asolyom
    Látom már T4, de nem hoz lázba.
  • Plata
    Gondolom T4 esetleg T6?
    De T6-ban nagy szívás lenne,kivéve ha nem valami csodapáncélja van.Ránézésre megy vagy 20-al.
    Jah tényleg t4.
    Tier: IV
    Hitpoints: 380
    Engine: 600
    Weight: 23 tonn
    Power-to-weight: 26.09
    Maximum speed: Is missing but historically the top speed is 45 km/h (Thanks to SS for providing this data)
    Hull traverse: 20
    Turret traverse: 35.5
    Terrain resistance: 1.247/1.534/2.685
    Viewrange: 340
    Radio range: 458.9
    Hull armor: 50/30/30
    Turret armor: 50/40/30

Gun: 40 mm Bofors wz. 36 (Autoloader)

Clip size: 4
    Damage: 50/50/60
    Penetration: 63/101/23
    DPM: 2134
    ROF: 42.68
    Reload: 4.123

Reload time between shots: 0.50
    Accuracy: 0.364
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.14. 19:51:28
  • asolyom
    Milyen tier lesz ez a csótány?
  • Angelus1991ster
    Remélem ingame góldért megvehető lesz, mert maradék pénzem az autómra ment el. Goldból meg tartalékoltam, inkább azt költöm.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.14. 19:23:16
  • Plata
    Kár hogy sosem valósult meg az amit még az elején ígértek.
    Hogy a több ágyús tankokat megcsinálják rendesen,és mindegyik ágyút lehet majd használni.
    Emlékszem még annak idején arra is gondoltam hogy az m3 Lee-t megtartom mert majd milyen jó lesz ha az összes ágyúja működni fog.
  • yossarianHUN
    Szép, kb. mintha egy T-28 meg... puszilt volna egy Sentinelt.
  • Plata
    Hű de randa.
  • Plata
    Is7 kapja meg azt a 250 milis löveget amit sineken vontattak. XD
  • MuldR
    bbt lesz az.
    Rita

• asolyom
    És mi hír az orosz tankok buffjáról?