World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csata: Airfield
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 2 694 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 20 978
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De nem ez a lényeg.M53/55 telibe talált és lejött a láncom.<#mf2>#mf2>
Szerintem a srác agya elfüstölt az idegtől.
nekem is vannak amúgy érdekes tankjaim,pl.az 5-ös svéd td 300-as alfája 10-ből 8 alkalommal nem lő 300-at sem...dickerrel is elég ritkán lövök az alfa felé,sőt tegnap su100-al meglőttem egy stug 3-at,mondom vagy nem találtam el vagy arrébb ment erre csata végén látom hogy 335 dmg a 350 hp-ra...hát a szomszédok tanultak pár új káromkodást<#vigyor5>#vigyor5>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ezzel gyakorlatilag hivatalosan halottnak nyilváníthatjuk a játékot.
Akit érdekel, és megvan a megfelelő angoltudása, itt elolvashatja egy belsős ember beszámolóját arról, hogy mi vezetett az egész AW-projekt bukásához.
Dióhéjban: az Obsidian egy abszolút egyedi játékot akart fejleszteni, de a kiadó MailRU rájuk parancsolt, hogy ha törik, ha szakad WoT-klónt KELL csinálniuk.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.12. 00:33:23
angelus1991ster.blogspot.hu
Volt 267 sebzése,nekem meg 2.8k.<#whatever>#whatever>
A másik csatában meg kinyírt csapattárs td mert berontottam az ellenfél bázisára és megöltem az utolsó ott levő ellenséges tankokat.Mikor megöltem az utolsót agyon lőtt,már előtte is ugatott hogy neki kell a kill.Én meg noob vagyok mert nekem csak spotolni kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.12. 00:03:19
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Legalább 400 méteres mákolás volt. Sigfrid line pályán, kint a mezőn mentem középtájt felderíteni, második köröm volt. G vagy H4 környékéről lőttem C vagy D3 ba...
Nem onnan lőttem ahol most vagyok, meg utána ráfagyott ez a kiírás... 😄

Hát ez meg az arctic regio pályán volt vizes oldalon kezdtünk, elmegyek a hegy lábánál felderíteni, oda középre nézni a másik oldalon fent a térkép tetején az átmenőket. ketten már elmentek, még nem szűkült úgy össze, jött a tvp 8as egy tanknyi távolsággal elé lőttem, picit megmozdultam mielőtt ellőttem és bumm 990 DMG 😄
Másik két tank egy 9 bc és egy francia prémtank is full sebzés de azok közelről voltak.. A WZnek meg már 300 hpja maradt.

Az artyk sebzését meg nem értem, most elég sokmindent bead.
Megse mozdítottam a célkeresztet lövés után, megvártam míg összemegy, Igazából semmit nem kell csinálni artyval ha lősz, lehet kapáslövés is. simán beadja, ha olyan az RNG.....
Ez már tegnap volt....

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
A W az most vagy polák perverzió vagy nyomta előre mint a meszes.
Ez gyak a "van magyar?" terminus technicus
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.02.11. 15:38:52
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.11. 15:30:01
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.02.11. 15:21:36

Segítség kellenne.
A wz111-et (ha majd bejön) megéri lecserélni egy IS6-ra? Nagyon vállalhatatlanul lasú? Mennyire modulérzékeny? S általában, melyik a használhatóbb?
A homlokpáncél szemből középvonaltól kifelé 330 mm-től 365 mm-es effektív védelmet ad a lövegcső magasságából.
A legrosszabb esetben tehát amikor a oldalszögben lőnek és elveszíti az egyik döntöttségét a lándzsaorr akkor is 204 mm az effektív védelme. Magasabb harckocsiból lőve (pl O-Ni, O-Ho) jelentősen csökkenhetnek ezek az értékek.
A LFP olyan 210 mm körül van arról nem csináltam képet.
A képek erről az oldalról származnak:tanks.gg
Az persze kérdéses hogy maradnak-e ezek az adatai. A valóságban nem létezett, csak egy tervrajzig jutott. A páncél adatai nem ismertek. Az IS-6-ból és az Object 257-ből kiindulva nem biztos hogy ez egy 52 tonnás harckocsi lenne a növelt homlokpáncél felülettel és vastagsággal illetve a jóval hosszabb BL-13-1-el. Szerintem vagy a tömege nem stimmel vagy nem lett volna 130 mm lemezvastagságú a homlokpáncél hanem csak teszem fel 100 mm.
Ezt a WG féle pike nose szarságot már majdnem 5 év alatt még mindig nem sikerült megértenem hogyan van lemodellezve. Hogy a fenébe lehet kisebb az effektív értéke a lándzsaorrnak a középvonalnál, mint a harckocsi szélénél. Ha felülről megnéz az ember egy vonalrajzot akkor azt látja hogy a sőfor körül a homloklemez felső kontúr vonala hegyesebb szöget zár be a harckocsi hossztengelyével (T-10, IS-7: 35°) tehát ott jobban meg van döntve, mint a vezető után ahol az oldalpáncélhoz csatlakozik (IS-7: 50°, T-10: 45°). Tehát hát pont fordítva kéne lennie, középen nagyobb, a harckocsi széleinél pedig kisebb efffektív védelmi értéket adna a lándzsa orr.
Ettől függetlenül még mindig ez a legreálisabban lemodellezett lándzsa orr. Véleményem szerint a többi lándzsa orrú harckocsi védelmi értéke akár 50-70 mm-el gyengébb mint amennyinek lennie kéne.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2017.02.11. 00:25:51
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Arra is kiváncsi vagyok ezek a tier beosztások köbe vannak vésve van rá valami szabály vagy egyeseknek nem jár csak +2 tier mert neked ez jár.Teljesen mindegy hogy van-e prémem mert azzal is ez van.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sajna velünk volt,vakon szarrá lőtte az ellenség bázisa előtti bokrokat,volt a csata végén 458 sebzése.<#mf2>#mf2>
Nekem meg ennyi.

Láncolás bulii.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.10. 18:56:16
A kedvencem a felső Cromi warrior user-neve. Vagy elírta vagy puhap_csként nem meri vállalni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.10. 18:05:23
Skorpio off.<#beka3>#beka3>
Lőszer rekesz,rádió és lánctalp oda.<#puszis>#puszis>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.10. 17:40:26

Az a Hír hogy behalt a honlapjuk,vagy behalt a honlapjuk és nem látszik a hír? <#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.10. 17:11:38
Akkor neked rohadt nagy mákod van,nekem tegnap skorpio gay platoonba sikerült 1700 valamennyit verni.<#idiota>#idiota>
Tegnap marha sokkal találkoztam,ilyen 800-900 között lőttem beléjük,egyszer sem közelről,hanem nagyon messziről,én mindig felmászok valami magas helyre és onnan fedezékből lövök.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.10. 15:05:34
Amúgy 1 kezemen meg tudom számolni,hányszor vert belém 800+ egy ilyen,3szor
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.02.10. 14:54:11