A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Igen ez így van nekem is vannak olyan mapok amiket nem szeretek és nem találom rajtuk a helyem, de az is előfordul, hogy kénytelen vagyok számomra előnytelen útvonalra menni, mert oda megy mindenki és egyedül nincs értelme a másik irányba menni. Ezekben a helyzetekben csak töltelék vagyok és csak a szerencsében bízhatok. persze ilyenkor lehetne sokkkal jobban szerepelni, de mivel tapasztalatlan vagyok és csapongok a tankok között akár 7-10 tankkal is játszok egy este, mert éppen ahhoz van kedvem így nem megy annyira jól a játék. Sajnos mostanában sokszor kerülök olyan helyzetbe, hogy én még csak lövök az ellenre, de a többség 2-400 sebzéssel elhal, vagy semmit sem sebez és egyedül maradok 8-10 ellen aztán megy a szájkarate meg a noobozás. Nekem nincsenek fent modok nem látom ki mennyit sebzett milyen kaliberű játékos az összesítőben látom csak, hogy 3-4x annyit sebeztem mint ők akik pofáztak.
Sajnos a passzivitás ebből következik, hogy egy idő után én sem harcolok a csapatért csak lövöldözök miután 4-5 csatában fecseszték az agyam a hülyék.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.05.25. 10:13:25