A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Erről a páncélról jut eszembe, meg az arty-csapás átvariálásáról...
Múltkor a t28 ht15 küldetést újráztam meg tökéletesre (tudjátok, amiben 8000 pontnyi kiosztott,pattintott,bekapott sebzés kell meg győzelem is).
Tier 9-es japán csigaheavy (type 4) malinovkán távolodni akartam a td-k által belőtt bázisunktól, kicsit vízszint alá, mélyebbre.
Természetesen spottolódtam,.4 ellen medium csak velem foglalkozott, hogy kilőjön távolabbról (ugye világított a nagy bálna teste), meg az egyik (vagy az egyetlen) arty csak engem lőtt, ahogy jöttek az újratöltései 25-30 másodpercenként. A vége az lett, hogy csak 12ezer volt az a dmg, amit pattintott, aztán ugye, amit lefaragtak rólam, több mint 4 perc alatt (egyiknek se volt annyi esze, hogy repeszre váltson). És ez idő alatt a dombra az ellenségtől szinte senki nem ment, tudtak nyomulni a csapattársak, akik így végül nyerni is tudtak, hogy összejöjjön a küldi.
Ezt a régi arty rendszerben nem lehetett volna kibírni.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.05.24. 20:35:31