banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho™
    Borzasztó mennyire sok a buta játékos. Scout vagyok, spotolok, senki nem tudja sebezni őket, összelövök magamnak 3k-t T49-ben, akiknek spotoltam 1k alatt maradnak mind. Ki a hülye? Én... mert csak. És a 44%-os tereptárgy noob-ozik, mert látta, hogy rá is azt írják, pedig fogalma sincs a szó jelentésének, de használja, mert az menő... persze egy valag prém tankra volt esze...
    Bat-ben 4k dmg, mindent megpróbálok, spotolok a senkiknek, láncolok, senki nem lő semmire, 4 lőszerem marad, ellenfélben 3k+ hp, ki a béna, ki tanuljon meg játszani? Naná, hogy a bat, hiszen a győzelemért játszik.
    Komolyan nincs ennyi önkritikája senkinek? Olyan játékosok, akiknek a legjobb köre a tankokban alacsonyabb, mint az átlagom folyamatosan engem okolnak a vesztes csatáért. El nem hiszem, hogy három számjegyű a Wot játékosk átlag intelligencia hányadosa.