418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    DirectX,Net keretrendszer,ezek meg voltak telepítéskor?Esetleg még a kompatibilitási módot is meg lehet próbálni.
  • diegho™
    Ugyanazokat a csapatokat kapja mindenki. Örülj neki, hogy a csapat fele szar, legalább tudsz sebezni, ha a csapat fele jó lenne még annyit se tudnál sebezni, mint most, pedig az is baromi kevés.
  • asolyom
    BC 12t kifejlesztve, csak még kell kb. 1000 free xp, hogy ne az alap ágyúval kelljen bohóckodni.
  • bekescsaba
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    valaki profi az XCOM.ban, vagy a steam működési rendszerében? Vettem egy fél órája a G2A.com egy complett xcom digitális kulcsot. A steam el is fogadta, telepítette, minden dlc-t jelzett. Elindítom, 3 mp-ig jelzi, hogy fut, majd 3 mp kiírja, hogy szinkronizál, majd semmi, visszaáll alaphelyzetbe. A Steam nem tudott segíteni, se a G2A. Valaki járt már így? Onnan tudom, hogy tehetetlen a STEAM support, hogy egy játékkal korábban végignyomtam egy 2 hetes levelezést veleük, ugyanilyen okok miatt.
  • Master91
    Is7 balról rá landól a Mausra, kicsit dulakodnak, Maust felborítja
    aha

• Plata
    Te minek nevezed azt ha 14 barom egy oldalon megy.Vagy a bázoson kempel.
    Vagy ha agyonlőnek spot közben?
    Ha full t10 csatában lightnak van a legtöbb sebzése csapatban.Csapat felének meg 0-500 sebzése van.
  • yossarianHUN
    Az lett volna a másik tippem, de folyamatosan mozgatta az ágyúját, gondolom kereste, hol lőhetné át a tornyom. Az SP lövegpajzsa (pontosan a lövegpajzs előtti extra lemez) meg ugye a löveggel együtt mozog. Gondoltam nem kockáztatom meg, hogy pont a lövésem előtti pillanatban néz le, és takarja el a bádoglemezével a torony nyakát. De a játék persze akkor is meg tud viccelni, ha a legbiztonságosabb megoldásra mész rá.
  • diegho™
    Én ha tehetem mindig a torony és test közötti részt lövöm, az 100% bemegy és célozgatni se nagyon kell hozzá. Az ilyen kicsi weakspot mindig rizikós.
  • yossarianHUN
    Gondoltam rá, de mivel szintben fölöttem volt (én a gödör alján, ő a lejtőn lezúgva rontott nekem), nem láttam rá rendesen, úgyhogy ez volt a tisztább megoldás. Vagy legalábbis ez lett volna...
  • HTS s3rg1nh00
    olyan közelről én jobban szeretem a kupoláit lövöldözni :)
  • diegho™
    Már megbocsáss, de hogyhogy mindig a csapat a balfasz? Egyértelműen látszik, hogy semmi keresnivalód nincs high tier-ben, mert kevés a játéktudásod hozzá, de mégis folyamatosan rinyálsz, hogy milyen szar társakat kapsz. Ha szar társakat kapsz állandóan, akkor kb a hp-d legalább dupláját kellene átlagolnod, mert nincsenek jó játékosok, akik lopják előled a sebzést.
  • Lokker
    Inkább legyen lekváros vagy kolbászos.
  • joe662
    Napi 1 is sok,de nekem lassan minden csatàra jut 1-2 ilyen lövés.
    Ez a màsodik volt ami àtment rajta,igaz itt màr kissé feszült voltam,mert 12 csatàbol nem sikerült a 10k xp:-/
    Ezek utàn még mentem egy 0às kört a 252u val,és 400as kört Libertével.Egyszerüen semmi sem sikerült,persze 1db lepattanót nem produkàlt a 2 tank,pedig nem seggel elöre harcolok.
    Komolyan,ha a fiamat nem érdekelné a wot,akkor tegnap elkezdtem volna lenullàzni az accomat.Igaz az is eltartana vagy 2 hétig:-)
  • bekescsaba
    Új MM..aha

12 meccs a chaffe-val 0 szor voltam tier 5-ben, ellenben 7 szer tier 7-ben. akkor ez hogy is működik?
  • Plata
    Mobilonnincs szerkesztés.
    Oszt most mobilrú betyárkodok.
  • yossarianHUN
    Mikor a tár utolsó lövése nem üti át az egy lövéses SP frontján a weakspotot... Megfizethetetlen.
  • yossarianHUN
    Igen, tudjuk, naponta meghallgatjuk átlag tizenhétszer. Szerintem ezentúl mindig lefényképezem majd a reggeli parizeres kenyerem, és felrakom ide róla a képet. Kb. ugyanakkora közérdeklődésre tarthat számot.
  • Master91
    Mi lenne ha félóránként amit írsz 5 posztot a semmiről, legalább megpróbálnád 1 posztba tömöríteni?
  • Plata
    Szöszbe,z helyett t akart lenni.
    Mobilon nincs szerkesztés.
  • Plata
    Rúzsa magdi vasporos házsóját.
    Bocsi telón nincs smile.
    De képzeld oda.
    Egyébként azt hogy csoda hogy most kivételesen nem balfasz volt a csapat.
    Sheridan elvan átkozva.
    Kb 99% eséllyel zombikat kapok vele.
  • yossarianHUN
    Tök jó, és mit kell nézni?
  • Plata
    Revot eltapostam nem lelőttem.
  • Plata
    Na egy körre elővettem sheridant.

• Plata
    Milyen gif?
  • enncsibaba
    Sy! Telotol irok. Pls skip gifs!
  • Plata
    M40-el sikerült egy újabb küldi,plussz jó hecc de bombavetőt is szereztem.
  • Plata
    Mondom hogy szivat a játék,eladnám a tigrist erre mindig top tank.
  • Plata
    T8 csata,13 balfék állat zsinórban megindul egyfelé,fel a várba.Ott maradok egyedül védeni a bázist egy artyval,naná hogy rám jön az ellenség fele.
    Marha jó mikor egyszerre vagy 7-8 tank lő rád.
    Jah és azok a barmok meg egy kupacban döglöttek meg.Kb kétszeres túlerőben voltak mint az ellenség.
  • asolyom
    De a LT-ok kisebbet is sebeznek. :)
  • Plata
    Srácok ez hihetetlen,el jött az ideje hogy a tigrist eladjam és megvegyem az E75-öt,erre most a tigris foylton top tank csatákba kerül,eddig szinte mindig t10-be dobott.
    De rohadt tetű ez a játék.
  • diegho™
    Mert a páncélozott tankoknak több a HP-ja? Igazából rosszul írtam, mert a T9-et kellene ennek a sebzésnek az alapjául venni.
  • diegho™
    A latency miatt látod rosszul, simán átment ott ahol nincs semmi, ebben nincs semmi extra én is jártam már így. Full sebességgel repesztő comet tornya és teste között küldtem el egyet valamelyik nap. Ez van.
  • asolyom
    Mitől van az, hogy az AMX 13 75-tel simán lesebzem a HP-m átlagban, a svéd 6-os prémmel még 150-nel többet is, mint a HP, ugyanakkor páncélozottabb tankokkal meg messze nem.
  • joe662
    Én valami selejtes Revo-t kaptam
    Ez amúgy a második lövésem volt ami csak úgy átrepült rajta
  • diegho™
    Nem igazán szokott érdekelni mások véleménye arról, hogy mit kellene éppen csinálnom, mert az esetek 99%-ban egy nálam sokkal rosszabb játékos akar kioktatni.
  • diegho™
    Ha már T10 tankok, akkor pár ajánlás.
    Ha nagyon nem tudod kisebezni a saját HP-d, akkor felejtsd el a T10-et, mert csak a kreditet égeted és teljesen haszontalan vagy a csaták zömében.
    Ha általában nem tudod kisebezni a saját HP-d átlagban az alacsonyabb tankokkal sem, akkor érdemes páncélozott járművet választani, mert amíg téged lőnek addig a jobbak legalább tudnak sebezni. Tehát a Maus, Type5, IS-4, E3, PZVII esetleg E100 és E50M, néha az Orosz medek is jók lehetnek a torony miatt, akárcsak a 121 és talán a JPZE100 TD.
    Ha általában ki tudod sebezni a saját HP-d átlagban, akkor már mozgékonyabb gépeket mondanám, mint pl: E50M, Orosz medek, 215b, T57, E5, M48, Kranvagen ezekkel lehet pattintani is és sebezni is.
    Ha bőven kisebzed a saját HP-d, akkor jöhetnek az igazán papír táras tankok, amikkel jól kell helyezkedni, tehát: 50B, Bat, TVP ezekhez kell általában a legnagyobb tudás, mert a tárazás alatt védtelen vagy, ide sorolnám még a Grille-t is.
  • Plata
    Bakker sikerült Conway-t fél kézzel le duplázni.
    Épp csak elkezdődött csata erre jött teló.Utána kempelve és telefonálva meg lett a csata.
    Bezzeg máskor ha rendesen harcolok és próbálok jól szerepelni akkor nem sikerül.

Amx-et ráadásul kapáslövéssel kaptam el.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.11. 15:17:52
  • tothgyorgy
    Csak be kell csuknod szemed, füled, hogy ne figyelj azokra, akik hőbörögnek:mé' nem mész előre a 10-es hevidde' ?
    Nekem a 9 -es van néha meggyek vele, de már nem szeretem annyira mint régen.
    Két napja nem mentem 1 kört sem. Talán ma fölesz a fene és megyek 1-2 kört. (ha nem lesz kedvem Crossozni)
  • diegho™
    Az 50b nem is arról szól, hogy akár 1 lövést is pattintson, hanem arról, hogy 1600 sebzést visz magával, amit 7.5 sec alatt kitol és el is tud menni tölteni.
  • Plata
    Én megnéztem mi a statom vele,vagyis megnéztem volna,mert kiderült hogy még sosem mentem vele.