World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megköszönném ha valami hozzáértő úriember röviden felhomályosítana engem erről a dologról!
KÖSZI!!!
Nem hót mindegy, hogy miket írogatnak szánalmas, kisebbségi komplexusos megmondó emberkék?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De mivel 1-2 tankot használtam csak mindenki "reroll"-al vádol.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
angelus1991ster.blogspot.hu
Trance&Friends nothing more..
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.03. 19:54:42
Ott lett volna àm Eódöm bodotáà,nincs goldlöszer:-))
Ciff is olyan bot köröket ment,hogy öröm volt nézni:-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Kapnának normális mm-et. Erre elbasszák kb. az összeset...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2017.02.03. 19:26:44
Fv4202 csodák csodájára T8 csatába került,heavy meg med tankokkal veszekedtem egész faszán mert pattogtak,de az a kurva g.w. panther csapattárs szép lazán telibe nyomott.Ennyi volt a top tier tank pályafutásom erre a csatára.
De sajnos az én metámban ha top tier vagyok mindig 8-10 tank ellen kell harcolnom mert nem szeret a játék és elhalmoz életképtelen csapattársakkal.Ha van prémiumom ha nincs erre vagyok bekategorizálva.Mondjuk azon sem szoktam meglepődni hogy ha 2 tierrel lejjebb vagyok akkor is ez van többnyire.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A krankenwagen tornyàba is simàn lövik a 4-500akat:-(
Be is fejezem az Emilt:-/
A kicsikbe meg repkednek az 1k+
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Esküdni mernék, hogy a hivatalos oldalon is volt erről valami hír, de nem találom. Vagy rosszul emlékszem, vagy levették.
A játékban meg ez látszik:

Nevezetesen a T34-et. A mai metában teljesen játszhatatlan, pontatlan fos ágyú.....
Svéd tankosok: Ti se kaptok már dupla xp-t a győzelmekért? Nekem tegnap délután óta csak szimplát ad, pedig tudtommal 7-éig tart a dupla XP-s event.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Lőszer ára: 1320/6400.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Jah a 155mm T7E2 is viszi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.03. 17:08:13
Valami félig ufó félig medence szerű tank ami még tervben sem volt?
Tornyozni nem tudtam vele...
Apropó, hogy lehet átlőni szemből a 10-es svéd td-t? A 122-essel nem tudtam.
Egy-két brit tankra ezt raknám:

Jó, de téged amúgy is hidegen hagynak azok fasiszta náci tankok. Akkor meg nincs probléma. <#beka3>#beka3>
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.03. 16:57:03
Adj nekem prém T8 T49-et úgy ahogy most van és bármit megadok érte.<#love11>#love11>
Vagy legyen zsákmányolt Magyar T49.Nekem nyolc hogy ukrán magyar vagy klingon jelzéssel van ellátva.Vagy legyen zsákmányolt magyar pershing T8 prémnek,na az is jó lenne,mert a perzsa is aranyos.Azt tudnám szeretni,vagy mondjuk zsákmányolt magyar Caernarvon.Még az is pofás prém lenne,azt mondanák hogy a magyar daru kommandó lopta normandiából,mikor eltévedtek a túl sok pálesz fogyasztása miatt.<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.03. 16:42:05
T3-as TD-nek a Toldi Marder, a benntlévő Toldit meg buffolni
T4-re: Zrínyi ha van eszük akkor két löveges prémiumként hozzák be.
A Zrínyi csak abban az esetben lehet t5-s, ha tierlimites lesz, de mint tudjuk a "váltás" óta ez nincs.
T5-ön a Turán III PT-t 43.M Turánná kell buffolni, vagyis a torony alhátsó részét módsítani kell, a frontpáncélzatot 50 mm-ről 75/80 mm-re kell növelni , valamint egy kötényt is rá kell tenni)
T7-re a top modulokkal ( 80 mm 29/44M 171,4 mm-s alap penes löveg, és a 700 Hp-s Jurek-féle motor) felszerelt 44M Tas
T10-re meg a Straussler MBT, ami meg a pszichopata által írt IM top nyereménye lenne vagy egy szutykos CW jutalom tankja lehetne
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.03. 16:12:59
De nem akarják. Akkor legalább néhány prémet.
T3 Nimród
T4 Turán I/40 és vagy Turán II/75 , Zrinyi 2/105
T5 Zrinyi 1/75, Szebeny 80 (mint 1 mini rhm)
T6 Turán 3 schmallturm 4 személyes, kötényes, 52 lőszer
T7 Tas, Tas td
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2017.02.03. 15:55:27
Egyszerűbb lenne ha t7-esből egyből egy t10-est lehetne kifejleszteni sok százezer xp árán.
De meglehet oldani, úgy a t8-as t9-es hiányt, hogy t8-ra egy sohasem létezett Tas rohamlög kerülne (nagyon jó töltésidejű 88 mm kwk 43 l/71 löveggel)
A t9-re meg valami néphadsereges jelzésű T-54 klón kerülne, azt úgyis szereti mindenki.
Magyar ág összeségében egy könnyű, közepes és TD-s vegyes ág.
Prémium tankok:
-Giftnek az exportos V-4, talán még a V-3, de az inkább tier 1
-Toldi II AK még esetleg
-prémium t6-os mednek lehetne egy Egy forradalmi T-34-85,
-prémium Td-nek meg a franc se tudja milyen kinézetű Szebeny-féle Nimród TD (egy Nimród tanktesten képzeljetek el egy Lorr. 155 50 t7-es arty lövegdobozt).
Nyertesek díjazása bármivel. 😊
Már a klónok klónjait hozzák. Mindegy mi csak t8 legyen. Sosem látott, papírszalvétára sem skiccelt ábrándok.
Persze lehetne olasz vagy uram bocsá magyar is, csak hát azok nem 8-asok lennének. De legalább léteztek.
Eddig egyetlen tankot vettem Ft-ért. Na melyiket? (Turán a gyengék kedvéért)
Ha lesz kedvemre való magyar lehet veszek még egyet. Ezek a csili-vilik nem izgatnak.
Annyi kreditem van, el sem tudom költeni. W8 húzása sem izgat. A Turán viszont szalad minden nap. 😊
A Toldi szegény meg porosodik. Arra azért kéne buff. (nem lesz)
Néztem a statjaidat, amik egy nagyon jó, eredményorientál játékos statjai szerintem. Saját bevallásod szerint sem sajnálod a goldot. 😊
Reroll? Akkor egy rossz statú tankod sem volna.
Szerintem csak röhögd ki a méltatlankodókat.
Én akkor kezdeném újra , ha valaki minimum 100k Ft-t adna az accountomért. Azt meg úgy sem ad senki 😊