banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kigyi
    Igazad van bunkó vagyok elismerem ez így van nem tudok semmit az életéről.
    Van ismerősöm aki remegő kézzel játszik alig tudja megtartani az egeret ráadásul halmozott betegsége miatt sokszor azt is elfelejti mi történt 2 perce... Szóval neki is vannak problémái, ha valaki elbújik előle elfelejti, hogy ott volt...

Az elmúlt 1 hétben 2 olyan napom is volt amikor annyira rettenet rosszul játszottam, hogy az már nekem fájt. Azokban a körökben amikor vesztettünk rendre top sebző voltam a csapatunkban mindenképpen. Amikor nyertünk vagy nem sebeztem senkit, vagy igen, de csak pár százas sebzést sikerül összehozni. Van amikor lepattanok mindenről max láncot lövök T7-el T5-ös tankba is... Hihetetlen módon szerencsétlen tudtam lenni. Persze a nagy számok törvénye alapján azért nincs mindig ilyen gondom a statisztikám is lassan, de biztosan javul igaz rá is fér :D