418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TiborTamas #393239 Négy nap múlva csak a stage jutalmakat fogod megkapni a legmagasabb elért rangod után, ami ugye az 5-ös, tehát kapsz 500 kötvényt + egy dobozt, ami az aktuális helyezésednek megfelelő mennyiségű és minőségű jutalmat rejt majd.
A Ligás jutalmak a szezon végére vonatkoznak, tehát ha a liga 1-es jutalmakat akarod, akkor 4 héten át benne kell maradnod a top 10%-ban. -
ha a server 70%a olyna köröket és barmokat kap mint én napokon át akkor tuti helyed van
megint végre rank 3, erre team killer full hp-ról, meg 2 oldalt nyitva hagynak és a 4. percben 0-5 az állás.
vissza rank 2 köszönöm. -
Több mint 7000 ember van már liga 1ben.
Csak nem előz meg 5500 négy nap alatt. -
Winrate, azt nagyon nézi, én inkább nem megyek többet ezen a héten emiatt. -
TiborTamas #393235 A meglévő pontjaidat már nem tudod elbukni, viszont a többi statisztikádon (amiket pontegyenlőség során vesz figyelembe), még javíthatsz/ronthatsz. Ha abbahagyod, és nem szerzel további rang pontokat, akkor pedig sokan megelőzhetnek a rangsorban.
Ma én szívtam olyan mértékben, mint tegnap te. 10 meccsből 2-t sikerült kínkeservesen nyerni (mondjuk 4-szer így is sikerült top 3-ba kerülni és stráfot szerezni), úgyhogy mára feladtam. Egyébként is fáradt vagyok. -
diegho™ #393234 Bármit tud negatívan befolyásolni, ha elkezdek még szórakozni? -
TiborTamas #393233 Jár egy "doboz" jutalmakkal. Azt írják, hogy a benne lévő jutalom a helyezésedtől fog függeni. -
Liga1 után nincs nagyobb jutalom. -
TiborTamas #393231 Csak akkor, ha tartani/javítani akarod a helyezésed a minél nagyobb jutalomért. -
diegho™ #393230 Na most, hogy megvan az utolsó rang van értelme tovább játszani? -
TiborTamas #393229 A pontok maradnak, ha megszerezted. -
MuldR #393228 Ha elértem rank 3-at akkor van 3 pontom. Ha most visszaesek 1 be megmarad a 3 pont, vagy az is elveszik és kiesek a 3ik ligábol?
Vagy a megszerzett pont a ranktól függetlenül marad? -
bekescsaba #393227 köszönöm. -
TiborTamas #393226 Három liga van: liga 1-ben van a top 10%-a a játékosoknak, liga 2-ben a legjobb 10-25%, liga 3-ban pedig a 25-50%. Az aktuális helyezésed a megszerzett rangok számától függ. Ha két játékos azonos ranggal rendelkezik, akkor a sráfot szerzett meccsek és az összes meccs aránya a következő döntő tényező. Ha az is egyenlő, akkor az átlagsebzés és ha véletlenül még az is (bár ez már elég valószínűtlen) akkor így tovább a többi (átlag xp, átlag assist).
Ha elérted az 5-ös rangot, akkor azt már nem tudod elveszíteni, viszont további úgy nevezett jármű rangokat szerezhetsz, amikkel pontokat szerzel és léphetsz előre a ranglistán. A jármű rang megszerzéséhez 5 stráfot kell összeszedned ugyanazzal a járművel, így kapsz 1 további rang pontot. Esetemben ez az Strv-vel és a GC-vel is megtörtént, így további 2 rang pontot kaptam, és összesítve 7-es rangom van. Ahogy észrevettem, ha egy járműre megszerezted a jármű rangot, akkor újra elkezdi számolni, tehát többször is lehet rá rangot szerezni (azt nem tudom, hogy korlátlanul-e), illetve fontos még, hogy ezeket sem lehet már elveszíteni. -
bekescsaba #393225 Hali!
Én teljesen megzavarodtam így olvasva titeket.
Szóval mi ez a liga dolog? Azt látom, hogy a 2-es ligában vagyok. Ha minden igaz, ma meglesz az 5-ös csillag, ha jól tudom, akkor innen már nem veszíthetek, ergo a ranked innentől súlytalan, vagy sem?
Hogyan lehet előre lépni a ligában, urambocsá, hogyan tudok bekerülni a Liga 1-be?
Ezt a mondatot végkép nem tudom hova tenni: Még szereztem egy rankot az Strv-re meg a Conqueror GC-re. Ez a rankedre vonatkozik?
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.06.08. 18:18:06 -
Mindegy is... -
Ezt nem tudom honnan szedted,de szerintem nem ö Mr +52%.
Ha jól emlékszem,valamelyik nagy
Magyar klànnak van ilyesmi nevü parancsnoka.
-
Valamit rosszul csinálsz, pl. túl sok sebzés megy be más spotja alapján, 200m túlról, stb.
nézd át újra hogy mi ad bónuszokat az xp-re:
http://wiki.wargaming.net/en/Battle_Mechanics#Tank_Experience_and_Credits -
Plata #393221 Forradalmi vagy sem,de lehet vele ignorálni retardáltakat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pedig neki sincs annyi...
https://worldoftanks.eu/en/community/accounts/500504014-klambo/
nekem évek óta ugyanannyin áll 53.22%
rankedezni meg egyébként sem tudok ahogy nézem, amcsi idő szerint lehetetlen időpontban lehet, olyankor melózom, max hétvégén lehetne, ez így kiesik. -
Jobb csapatokat kap. Nekem is rendes csapatokat adott és 2500 körül van az átlagom.
Ennek nem randomnak kell lennie, hogy 1 carryzi.
Tankod 1.5x lesebzed +kis spot dmg nagy rangban az ideális.
Winrate meg 65% körül. -
diegho™ #393218 Nézd meg a leaderboardot, az első 200-ban nincs is átlagos (3k+) unikum sebzéssel rendelkező játékos. -
Valaki aki hozzàd hasonlo tudàssal rendelkezik,húzza neki,baràtilag vagy pénzért. -
Angelus1991ster #393216 Forradalmi SG-s bővítménnyel az 52%-os wr-t el nem érőket lehet ignorálni :D -
Plata #393215 Van a fórumhoz valami bővítmény lehet vele hülyéket ignorálni.
Mobilról nem tudom megmézni. -
Gondolom a sokszor kifogyó lőszer miatt:-DD -
Angelus1991ster #393213 
52,56 %
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze ezt a küszöböt évek óta nem tudom átlépni. -
Köszönjük ezt a frappàns és lényegretörö felvilàgositàst,te 52%+ barom. -
diegho™ #393211 Hogyan lehet rankedben 2k átlagsebzéssel 80%+ stráf szerzést csinálni? Én 3.3k-t tolok átlagban és bőven 80% alatt vagyok, mert teljesen mindegy mit csinálok folyamatosan veszítünk. -
Angelus1991ster #393210 Milyen SG-s bővítmény? -
Plata #393209 Nyugi ez csak egy újabb troll,nem kell vele foglalkozni,szándékosan próbál provokálni.
rakd fel SG bővítményt és ignoráld. -
Gyuszopapa #393208 Én is csinálok hülyeségeket amit nem úgy kellett volna de próbálok tanulni a saját és mások hibáiból.Ha kilőnek egy csatában nem lépek ki soha megnézem hogy mi tesznek a csapattársaim és az ellenség azokban a helyzetekben amiben épp vannak.
Meg szeretem tudni hogy az addigi tetteim milyen hatással voltak a csata kimenetelére.Hogy helyes volt-e amit tettem vagy legközelebb másként próbálom megoldani a helyzeteket.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.06.08. 10:11:52 -
Lokker #393207 Nem muszáj nyerni rankeden elég ha a top 3-ban benne vagy a vesztes oldalon. -
asolyom #393206 No meg amikor Prohorovkán az egész csapat megy a hegyre, és egymás után pukkannak el a tankok, mert oldalról elölről és hátulról is lövik őket. -
realcsabi #393205 Egy a lényeg, mindig más a barom.
-
Gyuszopapa #393204 A barom az a 40000 csatás játékos(hihetetlen mennyiség van belőllük) aki TOP tierként a csata kezdetekor forgolódik mint a ringlispil,mintha szegény még ezt a pályát nem látta volna.Nos és elindúl a legrosszabb helyre ahová csak mehetett volna.Színt direkt nem írtam.Már ekkor fogom is a fejem mert bukovári van. -
50,84%,mi barmok tartsunk össze! :D -
MuldR #393202 Azt hittem csak én kaptam hülyéket. Akkor ezek szerint ez átlagos.
Tegnap Masuval mentem és IS-7 próbált blokkolni, hogy ne tudjak sebezni. Elsőre csak finoman eltoltam, másodszor már látszott, hogy direkt csinálja, akkor felpaszíroztam a falra.
Ja én is a barmok közé tartozom 51% WR-el.
Utoljára szerkesztette: MuldR, 2017.06.08. 09:09:15 -
haflac #393201 Annyira örülök neked,hogy végre kiderült,hogy "barom" vagyok én is.Megtennéd,hogy elhúzol a picsába innen a forumból,oda ahonnan jöttél!Köszönöm! -
asolyom #393200 Akkor én barom vagyok 51% WR-tel. Az átlagos képességű játékosoknál (és magamat is ide sorolom), akik nem képesek egymaguk meccseket eldönteni, sokkal többet számít a csapat minősége.