World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már nem is tudom hanyadszor fordul elő Erlenbergen védésben, hogy a sok lassú heavy elkezdi tolni a bal oldalt, eljutnak a domb túloldalára, mindent kinyírnak, majd az ellenfél befoglalja a bázist úgy, hogy van 3-4 tank előnyünk.
Azok meg onnan reklamálnak bambán nézve maguk elé, hogy védd meg a bázist. Természetesen már senki nem ér vissza, és a tuti nyerő meccsnek annyi.

Sherman0070
M7-en.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman III-on? Meg volt, és már nincs. 😊
xotyi
Emelkedés , kevesebb esetben szokott bántóan zavaró lenni, utoljára az amx szériás lightoknál anyáztam hogy szinte egyikük sincs, se gundep se elevation😄
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.01.30. 16:24:59

Trance&Friends nothing more..

Sherman0070
0.43 szórás nagyon nem érződik rajta.
Mozgás közben is nagyon sokszor beadja + snipeolásnál 2 mp-enkénti lövéseknél is a kör közepébe megy a lövés, nem a szélére.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
QF 6-pdr Mk. III Löveget nézted?
Azzal a löveggel lehet aprítani.

Én csőemelkedésről beszélek. +12 fok nálam tűréshatár. Kinek hogy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

M7: Dispersion (m)
Pontosság: 0.44
… moving: 0.22
… tank traverse: 0.22
… turret traverse: 0.16

T76 Dispersion (m)
Pontosság: 0.39
… moving: 0.21
… tank traverse: 0.21
… turret traverse: 0.08

Lövege nem OP.
xotyi
A prém svéd hatosnak 6 fok a depression 12 az elevation, a 10 fok az már bőven baráti Centurion AX-féle csőlehajlás.

Trance&Friends nothing more..

Sherman0070
Tier5-ös amerikai "M7" nevű meddel miért nem játszik senki sem?
Sokkal OP-bb a T67-nél.

Vannak ilyen idióta önkéntes rendőrök a játékban sajnos. Ha nem az ő elképzelésüknek megfelelően mozogsz, helyezkedsz, akkor elkezd büntetni. Ilyenkor én lemondok arról a csatáról és elkezdem hasonlóan tologatni, néha belelövök a láncába, és ha kellően idióta akkor elkezd célzottan lőni engem, és bekékül, vagy megkapja a tiltását.

joe662
Itt pont a csodás T34es szakaszunk ugatott,hogy retard 2szakasz,és hogy öljük meg öket.
Szerencsétlen spotolni probált,de agyhalottak között volt<#hehe>

Amugy meg az olyanokkal,mint a múltkori Kv4,mi a szart lehet csinálni a kilövésén kívül?
Karélián elmentünk a kemper domb alá 2db M4Mle-vel,szépen szedegetjük őket,a túloldalon,mig meg nem érkezik ez a retard. Elkezdi kitolni a szakasztársamat,leláncolom,hogy vissza tudjon jönni,de addigra a fele hp ugrott.Erre bejön mögém a gyökér és elkezd kitolni engemet is,szintén lánc majd nagy nehezen visszamegyek,de addigra maradt 300hp-m.Ekkor már az egész ottani banda ugatott neki,de megint beállt a szakasztásam mögé,hogy kitolja,na ekkor lőttem agyon 2 lóvésból.

Ez a Rudy mióta ekkora retardmágnes,<#banplz>

Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.01.30. 14:31:49

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nekem ma M41-el meg amx 13-90-el csak párizs jött szinte.<#mf2>

Ugye hogy mennyire van érzéke a játéknak, hogy milyen pályára tegyen be bizonyos tankokat ? Én az AMX 50-120-szal folyamatosan el halufon szoptam.
Nehéz tankkal prokhorovkán, meg malivovkán, könnyűvel meg városi pályákon.
Te tudod mi a klassz,amikor gyökér T7-8 tank behoz valami t3-4 tankot magával,és elkezdik szidni az MM-et meg WG-t mert kis tankot beteszi nagyok közé.<#whatever><#vigyor5>

Jaa, hogy ennek van egy ilyen aspektusa is 😊

The Matrix has you...

Állítólag így kedvezőbb arány alakul a top tier tankoknál. Sokan ezért csinálják.

De mintha már szó lett volna arról, hogy a játék nem fogja engedni eleve a troll szakaszok össze állítását.
Ez sem prioritás a fejlesztésben. Igaz elvétve látok hasonlót mostanában.

Ezt kérdezni is akartam, hogy ennek van egyáltalán értelme? Attól hogy behozza tier 5-6-7-be a klántárs Tier 3-as-4-es tankját még nem fog gyorsabban fejlődni, ez nem Diablo 😊

The Matrix has you...

Én se visszalőni, se kitolni, se láncolni nem szoktam azokat akik belém lőnek, egyszerűen nem foglalkozok velük.
Csapattárat csak akkor lövök ki, ha a tier 1-2 tankot a barom behozza platoonban a tier 8 csatába.
Na akkor azonnal kilövöm a kis tankot minden szó nélkül.
Ha már ennyin így kiakad pár ember vajon mit csinálhatnak egy komolyabb dolognál? Lelövi a másikat? Egyre több az idegbeteg ember, és olyanokról hallani, hogy azért nyírta ki a szomszéd kutyáját mert az ugatott. Remélem ezek az emberek nem ülnek autóba.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.01.30. 12:18:10
Frequency
Én is taplóságnak gondolom hogy csapatsebzés után bosszúból visszalőnek!Az első csapatsebzés a legritkább esetben direkt lövés.Nálam is volt példa hogy véletlenül meglőttem egy csapattársat mert a lövés pillanatában keresztezte a lövedék útját,bocsánatot kértem..erre a gyerekes felfogásával visszalőtt,kilőtte a sofőrömet.Ezzel el is döntötte a csata kimenetelét mert közben egy tier3-as tank befoglalta a bázisunkat,én meg nem értem oda..pedig egy lövés és nyertünk volna.Ezért sem sebzek vissza soha!

Én sem vagyok büszke rá (meg hát szelíd és nyugodt vagyok, mint a bárány), de hétvégén én is nyomtam egyet a csapattársba... Indulásnál vártam 3sec-et ő belém jött, mire én csak a tornyomat fordítottam fel. Ő mindjárt elém mászott, blokkolt, majd belém lőtt... Erre már én sem tudtam (tudnék) máshogy reagálni... <#violent>
Tudod mi a szar ügy?
Isu csapattárs spotolás közben belém lőtt,eldurrant az agyam megfordítottam a tornyot,telibenyomtam,hát bazdmeg szemből oneshotoltam a köcsögöt.<#ijedt>

joe662
Nem sebezzük a csapattàrsakat!!
Kitoljuk,vagy lelàncoljuk a tűz vonalban.:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

HTS s3rg1nh00
a hajamra kenhetem a jóváírást ha már a hpm több mint negyede elszállt...egyébként nem szoktam visszalőni,de ez szándékos volt és bocsánatot sem kért érte...én még akkor is benyögök egy sry-t ha keresztben megyek át egy gyorsabb tankunk előtt és fékeznie kell.
azt imádom,hogy ki tudja mióta létezik a safeshot mod amit egy közepesen béna programozó 2 heti munkával tudna berakni a játékba,de természetesen erre is képtelen a fejlesztőgárda (már amennyiben lehet őket "fejlesztő" címkével ellátni)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Miért kell lealacsonyodni és visszalőni? Nekem ez a magas. Neked már jár a jóváírás, mert meglőtt a saját csapattagod, minek ezt még tetőzni azzal, hogy visszalősz és a végén csak kilöveted maga velük?? ezt magyarázd el légy szíves.

The Matrix has you...

Üdv!
Type-4 heavy-nél megéri a -0,04-es szórás pontosságot a nagy ágyú? Mennyire oroszos a nagy gun?
Utoljára szerkesztette: opati, 2017.01.30. 09:23:12

Az Emil 2-nél meg a +8 fokos csőfelhajlás lesz a katasztrófa. Nekem megvan prém 6-os, és azzal a 12 fokkal már gondjaim voltak, az El halluf féle pályákon. A 10-es +10 fokját is meg fogod még emlegetni. Én fel is adtam az ágat.
Igen, de ha jól látom, akkor itt APCR-ről volt szó. <#awink>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Oni a troll gunnal azért tud sebezni

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Azt hiszem nem az O-Ni az egyetlen olyan tank, ami +2 tieres tankot nem tud szemből sebezni.

HTS s3rg1nh00
komolyan mondom egy kész vicc ez a játék,ONi-val vagyok és kezdőn forduláskor meglő az IS,visszaadom erre egyből én kékülök be és kilő a csapat...az meg hogy nincs egy olyan ágyúja az ONinak ami a +2 tier azonos nemzetű tankot szemből sebezni tudná akár apcr-el,a hab a tortán....gg wg

HTS s3rg1nh00
nem fűznék kommentet ehhez a t10 csatához és a csapat teljesítményéhez.

Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2017.01.30. 00:50:49

Én még csak a 6-os svéd közepesnél tartok, de a mai nap egy katasztrófa volt vele. A biztos nyerőnek látszó csaták is bukták lettek csakúgy, mint a prémium tesóval. Viszont a Löwével kettőből kettőt sikerült nyerni, a legutóbbit T10-ben 2300+ sebzéssel. Eddig ezzel a legjobb átlag sebzésem, 1660+. Ez itt biztos sokaknak mazsola, de egy magam fajta noobnak nem rossz. <#awink>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.01.29. 19:22:24

Én a kiságyúval használtam, nagyon hasonló érzést adott a comethez, és én azt is szerettem. Nekem nem tűnt fel a modulérzékenység. Viszont az Emilnél nagyon durva. Lehet, hogy a kicsi mérete miatt van, vagy nem tudom. Szemből nem rossz a páncélja, de ha valami átmegy, akkor modul vagy legénység. Botrány, és a 170es átütésű ágyúval élvezet 10esek ellen menni. Igazából már a 8asok ellen is kevés. Full golddal lehet tolni, de lassú szűkülés, pontatlan löveg, miatt nagyon frusztráló, pláne, hogy annak is csak olyan 220 körül van az átütése. Szóval inkább AP-val használom, és csak duplázom a tankot. Ugye a autolaoder miatt nem is lehet csak úgy goldot tölteni. Lehet majd a fullos löveggel jó lesz, de nekem idáig nagy csalódás.
De jó ezt látni pedig engem már az is épp eléggé idegesít hogy minden második csatában az első bekapott lövéstöl sérül az ammo 😛
Akkor elismerésem az önuralmadnak. Az egy, hogy az ágyúja az alfán kívül mindenben katasztrófa, de hogy minden bekapott lövés után elszáll vagy a motor, vagy az ammo, vagy a lövész, vagy a vezető, illetve ezek tetszőleges kombinációja, az már kicsit sok. Azt már meg sem említem, hogy egy kósza szellő is leviszi a láncát, ami 5-ből 3 halálozásért felelős nálam. De azt is imádom, mikor két fedezék között egy lövés viszi a láncot, és a motort is. Egy élmény.
Nekem tetszett a 7-es nagyon, Emil egy szaaaaaaaaar, egy nagy szar, undorító. Mondjuk lehet ha meglesz rá a jobb ágyú már okés lesz.
Fúúúú ez a hetes svéd Leo... Nagyon ajánlom, hogy az Emil megérje ezt a szenvedést.
Dicsák, há líhít, hogj lopgyák a indernedead.

angelus1991ster.blogspot.hu

joe662
7.2mbit nek kellene lennie papíron,de 1 kezemen meg tudnám szàmolni,hànyszor làttam a kórúl a 8 év alatt:-(

Na ja, de azért a 0.7 megabit elég messze esik bármilyen lehetséges előfizetéstől... Ez nem valami kis hétköznapi sebességingadozás.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.01.29. 16:58:27
barret
Igen,élméletileg...De melyik szolgáltató garantál neked fix sebességet? Mindenki nullát garantál...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Letöltés/feltöltés alatt itt a netsebességet értjük. Azaz annyinak kéne lennie a speedtesten, ahány megabites netre előfizettél. Pl. 100 megabites net esetén értelemszerűen 100-nak.
barret
Mobilnettel már nagyon jónak számít az a ping 😊

Ez megabit. Az szép, valami ott nem stimmel.
joe662
Egyre jobb<#falbav>

Szerencsére mennem kell melózni,addig is más idegel<#beka3>

barret
Szinte nullának kellene lennie.Wot alig generál hálózati forgalmat.

joe662
Nem igazán értek hozzá,foschtalicska mobilnét labancéknál<#banplz>
Lehet nekiállok nézelődni,hátha van már olcsó 4g-s net,talán az jobb lesz.

Megabit, vagy megabájt? Nem mindegy. És mennyinek kéne lennie?