World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Amúgy meg pár száz csata után megtanulja az ember használni, mikor és hol lehet kimenni, mibe éri meg megpróbálni bele lőni, hova célozzon előre ahol meg szoktak jelenni a tankok, illetve mikor próbálja a spottereket lezuzni akik a szokásos útvonalokon közlekednek. T49 leginkább a spot megakadályozására való, vagy legalábis büntetésére, illetve az ellenfelek zaklatására. 2 lövés után mindig engem kezdenek kergetni nehéz és med tankok, ami után csak el kell őket vezetni saját csapatom tűzvonalába. Vagy sikerül vagy nem 😄
Utoljára szerkesztette: plutoka, 2017.01.17. 11:59:15
ui.: nem csak a type 59-et adta el,más, vagy 5-6 prém tankot is
Utoljára szerkesztette: haflac, 2017.01.17. 11:33:37
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Szerintem nem is tudta, hogy mit ad el, fel sem tudta mérni.
De talán haflac tud részleteket. Pl.: hogy az új tulaj egy vérprofi, és pontosan tudta mit csinál.
Lehet hogy full kezdő, és még azt sem tudta mi az a prémium tank, a "legendáról" meg nem is hallott.
Nemsokára mindent meg fog mozgatni, hogy visszakapja. <#vigyor0>#vigyor0>
Amikor kezdő voltam én is eladtam pár ajándék tankot, mert nem láttam sok értelmét.
Ma már őrzök minden kis vacakot, ha kell ha nem.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.01.17. 10:29:18
Ahelyett, hogy farmolt volna a prémmel. 😄
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mindenki a 200 milis frontját lőtte. 😄
Remélem bevezetik a régebben eladott prémiumtankok visszaigénylésének rendszerét egy meghatározott összegért.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.16. 20:54:02
angelus1991ster.blogspot.hu
Ha a jövőben nerfelik, az árti rágja ki a szivűket.
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.16. 16:33:52
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.01.16. 16:33:15
Abban reménykedek a t10 light tank legalább majd gyors lesz és fürge,hogy feltudjak vele menni a hegyre eszetlen helyekre.
Hú bakker,következő skillnek rammolást rakom be t49-re,T10-el direkt vadászom majd franciákra.<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.16. 16:25:06

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.01.16. 16:14:54
Én papír tankokkal játszok és az a baj ha megtalál egy t49 akkor vagy lő 200-at vagy 900-at és mivel próbálom beosztani a hp-m meg próbálok "taktikázni/matekolni" ezzel a tankkal szemben nem lehet.... nekem ezért ba***a a csőröm a t49 T8-ban
Nekem csak a móka kell,ha ez a móka abból áll hogy nekem ma kell x darab kamikaze medál akkor úgy játszom,ha troll disznó kedvem van akkor úgy.<#mf2>#mf2>
Jah mivel kb két órára elvagyok még havazva vita nekem innen off,mert nem tudok felnézni.<#puszi>#puszi>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.16. 16:09:30
Egy szóval se ajnároztam a tankot, csak azt mondom, hogy egy egyedi stílus, ami lehet szórakoztató. Azért a véleményem csak meglehet róla. Persze, ha klasszik lightként akarod használni, akkor szar. De, ha ráérzel az egyedi stílusra, akkor lehet menni vele szórakoztató, jó köröket. És ez real, hogy belevágtam 1000 hpt conq-ba és is-4be, replayt is tudok, ha kell otthonról.
Abban meg szintén van ráció, hogy legyen egy ilyen light tank. Ott van helyette 5 másik, aki igazi spottert akar tolni, az tolja a ru-val, vagy az amx13-90-el. Nem kell, hogy kiszúrja a szemedet a T49, ha nem tetszik add el. Egyébként szerintem is a legrosszabb light a 8-asok közül, főleg spotternek. De egyedi stílusa van, és tud baromi szórakoztató és egyszerre baromi idegesítő is lenni. Egyébként kíváncsi vagyok mennyire tudom felturbozni az átlagsebzést vele, így, hogy kezdek ráérezni a stílusára.
És nem véletlen tart itt ez a játék....
T49-el,mert az jó hecc.<#vigyor5>#vigyor5>
Én pár napja végeztem vele, kicsit sokba kerül de próbáltam a kis ágyúval illetve nagy ágyú alap lőszerrel de sehogy sem adta.
A végére 55 csata alatt meglett az Emil1 1615 átlag sebzéssel.
Egyebkent meost jutott eszembe. Az A-44-t kifejezetten szerettem, bar az sem jo. Meg a Leora kivancsi vagyok, hatha...
pedal to the metal...
Más részt ha olyan pályát kapok akkor mindig át megyek kamikazeba.De annak is meg van a fun faktora.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.01.16. 15:52:17

Rengeteg xp-t kaptam.Aznap volt dupla xp event.Asszem.1%-nál többet nőtt a legénység negyedik skillje.És végre 95 lett.
A fórumozók 90% -a leírja, hogy a t49 szar, de mindig van 1-2 ember aki az ellenkezőjét állítja.
Nehéz felfogni, hogy nem adnak a véleményetekre mert nem vagytok jó játékosok?!?
Csak azért írom ezt mert már kezdem unni, hogy minden nap ugyan azt olvasom.
Hányszor anyáztak érte.
Múltkor hecből T54-el is felugrottam oda.
Kurva nagy sebzést osztottam ki.
Ha nincs arty onnan nehezen kapnak ki.