World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.16. 15:25:17
Kilőttem utána bebújtam.Nem tudtaj meglőni.Csapattárs jó fej volt feltolt a hegyre.Este ha hazaérek rakok be képet.
Top tierként azért ütősebbek lesznek.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.01.16. 14:50:18
T9 Lt statok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Kidugták fejüket telibe nyomtam pattont mire visszabújtak.Amilyen barmok voltak pont betöltött ágyú mire újra próbálták.
Így mind a hármat megharaptam.Meg vagy 500 méterről emilbe meg 10-es cseh medbe csaptam még.Végül bujkáló rhm is kapott egyet.
T49 kiherélve.
Az előbb lőttem 993-at patton tornyába szemből.
Hat lövés 2.7k sebzés és miaszar kitüntetés.Elfelejtettem nevét.Két csatára volt időm csak most mobilról írok utazás közben.
Gyakorlatilag feljebb tolták a 8-asokat egy tierrel. Legalábbis a típusok ugyanazok. Ezzel párhuzamosan kapnak egy pici buffot. A helyzet kicsit javul, hiszen így is szinte mindig t10-es csata volt az osztályrészük. Ezzel csak megágyaznak a valóban új tízes lightoknak?
Mi van a nyolcasokkal? Maradnak ugyanazok változatlanul?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De én nem kaptam semmit érte.
Egyebkent miert nincsen jo tier7 medium tank a jatekban? Van jo light, jo heavy, jo td. Miert pont medbol nincs jo?! <#fejvakaras>#fejvakaras>
pedal to the metal...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ja, és olcsóbban vehetem az összes high tiert... spóroltak nekem valami 3 millát kb. 😄
Meg kaptam bele jó skilles kis nőci legénységet.
Ja, és akkor még most adtak svéd tankos küldiket februárig... felszereléssel meg prémium fogyócikkel(=ingyen kredit). 😄
S szerinted még OP is. Kell ennél több? Nem igazán. 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.16. 11:06:50
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.01.16. 11:01:02
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
kis pedomackó

Persze ödönkewarrior3000X-nek egy ajrós csomagban kisorsolta a Pattyon Igaz-Koreát.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.15. 20:23:54
angelus1991ster.blogspot.hu
Kár, hogy 6 óra 6 perc 6 másodperckor lejár az egész misszió 😞
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.15. 20:16:27

Óóó, csak nem egy Csehszlovák harckocsizó sapka?! 😄 Hát lassan tényleg elhiszem, hogy egy igazi tankban ülök! 😄 Megy a stream lehet sofőrnek, lövésznek jönni! 😉
LIVE STREAM

A két fadíszt megvettem a sima külön csomagból 330 körül darabját. A két tankdíszt drágának találtam volna, darabját 2ezerért. Megpróbáltam random csomagból behúzni. Mivel 8 féle különböző dísz van, ezért minden változatra 12,5% esély volt - arra, hogy jót dobjon nekem, 25% addig, amíg nem csak egy marad, ahol leesik 12,5%-ra az esély.
5 random csomagból (egybevásárlás 1500 körül) kijött a 2 hiányzó tankdísz. Ilyen esélyek mellett 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Good chance", meg holidéj szpesöl...... faszom.. 3 ilyen csomagból 0 plusz jutalom.
Baphomet áldja meg őket.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.15. 17:35:14
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB