banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• plutoka
    Az összes T7-es LT használható most már az MM módositás miatt. Patch óta szinte csak a AMX 13 57 GF-el játszok, 900-as átlag sebzésről felment 1300-ra és bármennyire küzdök 2. gun markot nem sikerül megszerezni, mert még ez is kevés hozzá. Tegnap újra megvettem T71-et, 8-as csatába, Mountin Pass-on is ment vele 3k sebzés, ami megint csak elmebeteg kategória.
    MM kb úgy néz ki most T7.es LT-nél, hogy 2 kört pakol T9 ellen fixen, utána 2-3 körbe T8 ellen vagy top tierként T5 ellen is. Vagyis elég sokat játszok picit és sokkal nagyobb tankok ellen is, DE óvatosabb mozgással T9 ellen is vagyok ingyen frag. Csak akkor van szenvedés amikor berak 6-7 LT, amik többsége T8-T9, akkor tényleg mindenki engem vadász és örülök ha spotolni tudok.
    Összeségében viszont utolsó 200 csatával 3000 WN8 fölött vagyok, ami jóval-jóval a valós szintem felett van. WN8 kicsit torz LT-k esetén