A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #391572 én most csináltam hasonlót a másik oldalról... amx 13-90-el cappelek... maradtunk vagy 4-en mikor elkezdem... a cap körben a kilőtt grille mögé elbújtam + a ház mellé highwayen... :D meghal mindenki körülöttem... páran visszaérnek, de már későn... így az utolsó tized másodpercben becappeltem 100-ra... + 3-at belelőttem az m103-ba, és csak úgy vette el a képet.... és mivel ők voltak vagy 8-an még, kaptam egy kolobanovot is... a csillagok együttállása velem volt... de ha 1 másodperccel később van, vesztünk és meghalok. :DDD + kellett a 2 fedezék is... na hát ilyen se lesz többet... :D + full lemming volt a csapat, mindenki ment a városba... persze, hogy kiszoptunk volna mint állat. :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.05.06. 14:44:44