World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trance&Friends nothing more..
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
WG EU Community Coordinator_mr_conway_ 11 pontok 3 órája
I thought you guys might appreciate these, I am certainly looking forward to them a lot! 😊
The development team will start testing Tier IX Light tanks very soon. These will be popular Light tanks that are currently at Tier VIII (T-54 ltwt, Spähpanzer Ru 251, Т49 and АМХ 1390) and a new Chinese tank - the WZ-132A.
Generally speaking these vehicles will keep all their features, and the Chinese scout will inherit its stats from the WZ-132-1.
The outstanding changes are:
The T49 will have just one 90 mm gun with improved battle characteristics;
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The AMX 13-90 will have four shells in the magazine, while the characteristics of the gun will be significantly improved.
All in all, other vehicles will also get some characteristics improvements, but there won’t be any fundamental changes of gameplay for them.
Important! Note that these characteristics changes are not final and are subject to change by the results of the Super test.
Magyarán: a kurva anyjukat!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Vagy lehet majd a Sheridan lesz ilyen, mint ez? Ilyen trollos?
Az AMX-el sem tetszik, amit művelnek... a 4 az kevés a tárba... és milyen töltésidővel omg...
A többi sajnos vagy nem sajnos nem érint, mert közelükbe nem vagyok. 😊
En jobban orultem volna a volt Lorraine top agyujanak.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
angelus1991ster.blogspot.hu
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
angelus1991ster.blogspot.hu
JG lassú és rossza camoval rendelkező tank, márpedig a sok sebzésért mozogni / helyezkedni kell. JG-t meglátják és inkább kikerülik.
A legjobb am a Grille, amíg nem nerfelik le...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
OBJ 260-ért 2x csináltam meg a TD15-et, elsőre nem lett meg a 4 kill csak a 8k sebzés, másodjára is éppenhogy. tipikusan csak meg kellett találni a jó poziciót, és onnan lehet lőni 2-3k sebzést.
Jp100 és a T110E4 szintén megvételre vár ami nem is nagyon fog összejönni, ha mindig hajózom 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A TD15 lehetne a leghamarabb, de még a közelébe se kerültem a célnak.
A tízes TD-k közül az Obj263-at, a JgPzE100-at, és az amcsi T110E4-et tudnám megvenni, a többi fejlesztés alatt.
Nem akarok feleslegesen elkölteni 6 milla kreditet, melyiket lenne érdemes megvenni, ha a TD15 a cél?
Köszi
Az megnyit egy küldetést, amiben ötször kell az első öt helyen végezni, azzal kapod meg.
De olyan szinten vissza kellett mennem Campinovkán... hogy betörtün a bázisra, de ott elhullot mindenki... szal visszarohantam a mi bázisunra és onnan HÁTRÁLTAM ÉN fel a hegyre. xD
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88