World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xotyi
Bezzeg? 😄D Hány bezzeg járművel büszkélkedhet a lesajnált szar gundep-es kínai ág? Épp ideje volt hogy valami értelme is legyen annak az ágnak és ne csak a kíváncsiak és a mazohisták kezdjenek bele. 😄

Trance&Friends nothing more..

De a T49-től veszik el a troll ágyút, ami a valóságban csak arra lett megépítve, hogy azt az ágyút teszteljék vele. VICC. Gondolom a proto-Sheridanos verziónak jobb lesz a statja, de akkor is, az egy ótvar okádék ronda tank a T49-el szemben. Különben sem értem, mi értelme a tizes könnyű tankoknak, de mindegy. De akkor már megcsinálhatták volna úgy, hogy úgy ahogy van a T49-et feltolják tier 9-be, a tizes proto-Sheridannak meg odaadták volna ugyan azt az ágyút, csak jobb soft statokkal (célzásidő, célkereszt nagysága, pontosság, esetleg újratöltés), abban még logika is lett volna, tükrözte volna a való életben történt fejlesztéseket is...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Angolul is! 😄 Meg oroszul is... remélem a 10-es kárpótolni fog majd mindkét ágon, mert 9-esként szarnak tűnik mindkettő... bezzeg a kínai OP lesz...
Redditről:

WG EU Community Coordinator_mr_conway_ 11 pontok 3 órája
I thought you guys might appreciate these, I am certainly looking forward to them a lot! 😊
The development team will start testing Tier IX Light tanks very soon. These will be popular Light tanks that are currently at Tier VIII (T-54 ltwt, Spähpanzer Ru 251, Т49 and АМХ 1390) and a new Chinese tank - the WZ-132A.
Generally speaking these vehicles will keep all their features, and the Chinese scout will inherit its stats from the WZ-132-1.
The outstanding changes are:
The T49 will have just one 90 mm gun with improved battle characteristics;
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The AMX 13-90 will have four shells in the magazine, while the characteristics of the gun will be significantly improved.
All in all, other vehicles will also get some characteristics improvements, but there won’t be any fundamental changes of gameplay for them.
Important! Note that these characteristics changes are not final and are subject to change by the results of the Super test.

Magyarán: a kurva anyjukat!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Meh ezek a b-zik elveszik a troll ágyút? 😄 Még jó, hogy volt esélyem kipróbálni, mielőtt kiveszik. 😞
Vagy lehet majd a Sheridan lesz ilyen, mint ez? Ilyen trollos?

Az AMX-el sem tetszik, amit művelnek... a 4 az kevés a tárba... és milyen töltésidővel omg...

A többi sajnos vagy nem sajnos nem érint, mert közelükbe nem vagyok. 😊
Természetesen a trollágyúval.

A 6 loszer/tar sokkal jobb mint a 4. A 6-bol jo ha 4 atutes van ami 1000 hp sincs a 4-bol meg 2-3 fog csak bemenni amivel egy masik light-ot sem tudok kivegezni. A kevesebb toltesido nem fog segiteni.
En jobban orultem volna a volt Lorraine top agyujanak.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Hát megnéztem a statokat, sztem jobban járunk most ráhúzzuk az XP-ket a lightokra
Miben változik, miért most mennyi a célzás idő? Elég trének tűnik ez a 2.7, meg pontatlan is. Bár nekem nincs bajom a 13-90el.
Csak semmi páncélja nincs, vstab nem rakható rá, és trágya a mozgás közbeni szórás, de amúgy remek med. <#awink>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Ezeket én se értem, mikor még behozták őket oké, de most már igencsak vissza kéne venni a t-54 proto árából és a t-34-3 árából is. Egyébként az SP ezzel az ágyú buffal elég évezhető lett, T34 is jó lett (mármint a heavy), sőt a P88 is nagyon jó lett sztem, meg is lett tegnap a 2. gunmark 😊
Meg ugye az a baj, hogy emiatt a nagyon nagy reload idő miatt nem is igazán lehet a t-34-3-t igazi medezésre használni. Talán a Mutz és a T-44-100 van a legközelebb az igazi medes feelinghez. Mert ugye, a P88 sniper tank, T-54-proto már med és heavy között van, STA2 ilyen ninj támogató tank, mondjuk ez is elég jó medes feelinget hozhat sztem, CDC nagyon papír, az is hasonló támogató, mint a STA.
Az ilyen mértékű árkülönbség valóban furcsa. Nyilván a tier limitért is valahol fizetni kell, de akkor a SP miért olcsóbb? És éppenséggel a T-54 mod 1 is drágább, mint a többi 8-as med. <#fejvakaras>

Használhatod medként is. Persze nagyon lassan forog tornya, de ott van hamar ahol kell.
hát gyorsabb a skórpió, mint a t-34 😄
Ha 7500 gold lenne, mint a többi, akkor talán oké, de így sztem ár-érték arányban tuti nem éri meg.
Csak mit kezd az ember a Skorpioval ha medezni szeretne. <#awink>

Viszont 42 helyett 30 másodperces töltéssel, és jobb célzásidővel. Nekem jöhet.
Viszont kap egy normális ágyút. Halleluja, lehet, hogy leporolom.
Anno azt hittem, hogy a Batchat AP és t10-es Batchat-ből lesz az új t9 és t10-es light. Érdekesek.

angelus1991ster.blogspot.hu

Ja a 13-90 szinte ugyanaz lesz csak táranként 4 lövedékkel.Az így egy fos lesz.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

HTS s3rg1nh00
7,5 cm L/48

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dógoznak a wg-sek:
Tier 9-es light-ok.

T49 tier 9-ben... kurvajó...

angelus1991ster.blogspot.hu

A JG-nek az esetek 95%-ában nincs is elég ideje rá, hogy kiosszon 7-8 olyan lövés, aminél kisebzi a teljes alfáját. Részben, mert addigra kicsapja az arty, részben, mert a pálya másik végéből világít, és mindenki csak azzal foglalkozik, hogy véletlenül se menjen ki elé (mozgékonysága meg ugye nincs, hogy ő maga cserkéssze be a bujkálókat), részben meg mert nem elég hosszúak hozzá a meccsek. A Jagd E-100 tipikusan az az elrettentő gép, ami akár a puszta jelenlétével tart meg egy oldalt, úgy, hogy közben alig csinál valamit, mivel az ellenség inkább elmegy másfelé, minthogy kockáztasson egy ezres sallert. Csak hát ezért ugye nem jár se süti, se XP.
Obj 263 tud jó lenne, de pálya kell hozzá. Malinovka / Prohorovka esetleg pár olyan pálya ahol nyilt terepen hajlamosak jönni a kevésbé jó játékosok. A második pont erősen kell hozzá. Sajnos ehhez a 15. küldetéshez is sok türelem és szerencse kell.
JG lassú és rossza camoval rendelkező tank, márpedig a sok sebzésért mozogni / helyezkedni kell. JG-t meglátják és inkább kikerülik.

Ezekről már az elején leírtam a véleményemet, azt meg szintén az elején hozzátettem, hogy kezdő medesnek nem ajánlom. Maradjunk annyiban, hogy szerinted szar 😊
Melyik szint? Obj260? Ebbe se vagyok egy véleményen a druszámmal 😄 Obj263 sztem a legalkalmatlanabb ezek közül. T110e4-el fel kell venni egy heavys stílust és tolni a kemények mögött a darálóba, talán összejöhet. Nekem ilyen 6k volt a max sztem vele. Jgpze-100 megint csak esélyes a nagy alfa miatt, ezzel én is szoktam néha próbálgatni, még nem jött össze a 8k. Egy epic kör kell vele, ahol lehozol egy olyan csatát, ahol a saját csapatod egy szar, és mész egy kolobanovot. 263-al az a baj, hogy annyira azért nem jó a páncélja, hogy rábízd magad, és hiába fürge viszonylag, nagyon könnyű leforogni. De persze ezzel is meglehet, ha mész egy epic kört. Én ezek közül spec a jgdpz-vel probálkoznék, kvikinek is azzal lett meg végülis.

A legjobb am a Grille, amíg nem nerfelik le...
Ár-érték arányban meg pláne szar. Hagyjuk már az az ágyú nem medre való. Mozgékonyság se valami jó, gun dep kritikán aluli, ágyú az alfán kívül egy szar. még a páncél se valami jó. Első görgő mögött van az ammorack, úgy pukkan el, mint az újévi pezsgő. Mennyivel jobb tankok vannak már ebben az árban...Még az MM kedvezmény se igazán menti meg. Nekem is 1600 körüli átlagsebzések vannak a 8as prémekkel, egy kezdő bobbinak nem nagyon ajánlanám azt a tankot, de még másnak se. Ennyi pénzt kibaszni egy ilyen tankra lol, inkább megvárnám mikor berakják a skorpiót. Na az már döfi, vagy a patriot. Ha meg mm kedvezményes, akkor FCM. Amúgy én is imádom az egyik "legszarabb" t8as prémet a p88-t, kell hozzá egy játékstílus, de nem feltétlen ajánlanám, főleg kezdőknek nem.
Az igennes ezt melyik agyuval ?

Ezek közül az Ob.263-at mondanám, eszméletlen DPM-je van, rohadt kemény a frontja (ezért kint maradhat a fedezékből, és oszthatja a sebzést), plusz hajlamosak lebecsülni a kisebb alfája miatt, és kimenni elé / kint maradni előtte. Ez elég jó recept a sok sebzéshez, csak az artyra kell vigyázni. A killek meg már jönnek maguktól, ahhoz azért bőven elég az 550-es alfa.
Tono34
Azt hozzátenném még, hogy megfelelő mapra is várni kell fényéveket.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

De mivel lehetne megcsinalni ha az még nincs meg? Objet263, T110E4, JPZE100 lehet valogatni, sikerült mar valakinek ezekkel es ha igen kaphatunk replayt?
td15-re Grille a legjobb. 750-es pontos ágyúval, jó mozgékonysággal lehet darálni. td15-re jó bekapcsolni a támadás/védekezést is, ha sok nehéz tank próbál támadni hátrul lehet őket szépen sebezni.
OBJ 260-ért 2x csináltam meg a TD15-et, elsőre nem lett meg a 4 kill csak a 8k sebzés, másodjára is éppenhogy. tipikusan csak meg kellett találni a jó poziciót, és onnan lehet lőni 2-3k sebzést.
Itt szerettem meg igazan a object 704 et youtube
JpzE100 missiora nem vennem meg hacsak nem pattintos kuldit csinálsz , arra jó de sebzes kiosztasra nemigen. Vagy nincs eleg Hp amit lőhetnek vele vagy tul lassú vagy mindenki elmenekül előle.
Nekem a td 15 a Grille 15, object 704, isu 152, jagdtiger, 9-10 es svéd td, tortoise vel sikerult eddig.
Tono34
TD15-re nekem csak az obj704 van (voltam már a közelében, bár most a light és arti amit tolni kellene), viszont az MT15 megvan 😊
Jp100 és a T110E4 szintén megvételre vár ami nem is nagyon fog összejönni, ha mindig hajózom 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Én is azt tervezem. Remélem, mire elérem a nyolcas szinteket, talán jön még egy csaj.
A TD15 lehetne a leghamarabb, de még a közelébe se kerültem a célnak.

A tízes TD-k közül az Obj263-at, a JgPzE100-at, és az amcsi T110E4-et tudnám megvenni, a többi fejlesztés alatt.

Nem akarok feleslegesen elkölteni 6 milla kreditet, melyiket lenne érdemes megvenni, ha a TD15 a cél?

Tono34
Megvan az 5, csak nem voltam benne biztos, hogy megvan mind. Azt hiszem a T55A küldiből teszek hozzá még egyet így lesz 2x3 majd két ágra.

Köszi

Az ötödiket, amelyik a lövegkezelő, akkor kaphatod meg, ha tízes az ünnepi hangulatod.
Az megnyit egy küldetést, amiben ötször kell az első öt helyen végezni, azzal kapod meg.

5: Parancsnok, vezető, töltő, lövegkezelő, és rádiós

Amennyi belefer a jutalomtankba , az L 60 as tankba
Hamarabb kitalálták a satirozos kódot. De csak fogyocikkelet adott.
Avent calendar és a satírozós bónusz kóddal mi lett ?
Tono34
A küldetésekből összesen hány svéd csaj érhető el?

Megnéztem . Érdekes masina . Köszi a feltöltést .
Na az ilyet szívesen megnézném.
Reggel volt egy olyan csatám, hogy egyedül (volt még egy tank de gyorsan meghalt) 5 tank ellen... abból 2-t kinyírtam... majd maradt 3 arty 1 percnél... 😄 kihoztam döntetlenre... de végig engem kergettek, és tolatva mindig elbújtam és felspotolva kicsipegettem azt a kettőt... 😄

De olyan szinten vissza kellett mennem Campinovkán... hogy betörtün a bázisra, de ott elhullot mindenki... szal visszarohantam a mi bázisunra és onnan HÁTRÁLTAM ÉN fel a hegyre. xD
voivod32
Megvárom, amíg nem velem foglalkozik, elforgatja a tornyát, stb . és akkor belecsapok egyet. Ha más nincs, spotolok, vagy jöhet a HE lőszer, modult, legénységet lehet aprítani vele és rohadt dühítő tud lenni. És jól is fizet, mert magasabb tierű tankkal teszem ezt. De azért bőven vannak hajtépő szituációk is.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88