A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
endrodiz #391413 Nem tudom mennyit szamit az en velemenyem, mert messze vagyok attol, hogy jo jatekos legyek. Superpershingem kb 8-9 honapja van, mig a VK4503 csak egy honapja. Ennyi ido utan en azt mondanam, hogy a VK-val jobb jatszani. Sokkal kiszamithatobb hasznalat kozben, mint a SP. Pancelja nincs, de jok a szogei es lehet vele sidescrapeelni. Az agyu remek, pontos, jo az atutese. A tank heavysen mozgekony, nem gyors, de hasznalhato. Feltem tole, de nem bantam meg, hogy megvettem. Ezzel szemben a SP teljesen random, kiszamithatalan. Mednek csigalassu, heavynek gyenge. Azt az illuziot adja, hogy jol pancelozott, de megsem az. Mondjuk tiz csatabol egyszer mindent pattint, de altalaban veve nem egy nagy dolog beloni. Lomha, lassu, szeret lemaradni az akciorol. Egyetlen dologban jobb, mint a VK, hogy jobban felnek tole, ezert vedekezni jobb vele. Ha sokat kell mozogni vele, akkor szivas.
A jobb mobilitas es a jobb agyu miatt a VK4503 jobb cucc. Ezen csak kicsit arnyal a SP erosebb, trollosabb, de megis megbizhatatlan pancelja. nagyjabol ennyi, amit az en szintemen el tudok mondani.