World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem azt kéne csinálniuk, hogy a statisztikáikban megnézik, tankonként, hogy átlagban mennyit pattan a normál lőszerük heavy tankokról, és a lepattanók százalékos arányával csökkenteni a prémium lőszer sebzését. Akkor mindenki elgondolkodhat, hogy bevállalja a kisebb sebzést a biztos átütésért cserébe, vagy a nagyobb sebzés reményében bevállalja a lepattanó kockázatát.
Az artyt pedig elég lenne átalakítani francia prémium t5 és az FV304 mintájára. Lőjön kisebbeket, de gyakrabban, úgy nem szed ki egy lövésből, van esély előle elmozogni, ha lőni kezd, és artyzni is nagyobb élmény lenne, mert most nem tudom mi abban az élvezet, hogy fél/egy percenként megnyomsz egy gombot, aztán várod a csodát?
100 hp-tól 3000 hp-ig tartó tank hp-kat 300-tól 4000-ig tartó tank hp-kra kell növelni, így kevesebb 5 perces csata és kevesebb one shot lenne.
#386043: Tier 9-es Type 59 top lövegének lőszerét már kevésbé pattintja az SP.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.11. 16:21:13
angelus1991ster.blogspot.hu
A kormányt mi ( a magyar lakosság ) választotta, és joga, lehetősége van leváltani. Elvileg. Bár nem nagyon látok kormányképes erőt a háttérben.
Ez meg egy játék, ne keverd a kettőt. <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2017.01.11. 16:01:57
Én csak azt az egy aspektust kritizálom, hogy ha adott egy játék adott szabályrendszerrel, akkor senkinek nincs alapja arra, hogy azokat a játékosokat bármilyen szinten csalózza pocskondiázza, akik a kristálytiszta definiált szabályok szerint játszanak, legyen szó artyról, vagy prém lőszerről.
Ott vannak a valódi csalók, akik a játékban nem szereplő segédeszközökkel jogosulatlan előnyt szereznek, mert használnak olyan segédprogramokat csaló modokat, amit a tisztán játszó játékosok nem.
Ez az egyetlen és lényeges momentum. A prém lőszer része a játéknak, így semmi alapja nincs senkinek arra, hogy ennek használata miatt bárkit kritizáljon. Mindenki maga dönti el azt, hogy milyen tankkal megy, milyen lőszereket táraz be, milyen felszerelésekkel javítja a tankja képességeit, mennyire képzi ki a legénységet.
Ennyi az egész, és ez annyira egyértelmű, hogy nem is értem honnan van ez a nagy felháborodás.
Illetve van elképzelésem, hogy ez miért alakult ki, de akkor is értelmetlen. <#vigyor0>#vigyor0>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.11. 15:36:12
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Miért is adná fel a tigris? Ott kell hagyni, és meg kell próbálni olyan helyzetbe kerülni, hogy ő legyen az előnyösebb pozícióban. Nem sikerült? Ez van, nem kell mindig nyerni, cserébe van benne kihívás. Sikerült? Örömmámor.
A HE lőszerrel kapcsolatban pedig azért nincs miről beszélni, mert azzal valamilyen szinten kockázatot vállalsz. Nem tudod előre, hogy mennyit fogsz sebezni vele (ha fogsz egyáltalán), és egy lövésváltásnál előnyösebb helyzetből akár hátrányba is kerülhetsz. A drágalőszernél milyen kockázatot vállalsz? Max. mínuszos lesz a köröd, aminek semmi köze a csata menetéhez...
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Lehet, hogy van összefüggés? Nem mindenki teszi le a heavy tankjait, aki azzal szeret játszani, csak mert most nem annak kedvez a játék.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Az hogy nincs 2k w8-am ? És? Ha a csata élvezhető, akkor jó, és nem kell gold. Ha nem jó, akkor meg minek lőjek bele goldot.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Rosszul értelmezted az àltalam leírtakat. Az egyenlő fegyverek élve ez esetben arra utalt, hogyha màs hasznàlhat, és hasznàl arany lőszert velem szemben, akkor én is megtehetem, és meg is teszem ezt.
Egy dologra nem reflektàlt még senki, a stock tank grind melletti aranyhasznàlatra. Ez akkor belefér a lovagi kódexbe?
A tigris II VS Jagdtiger példànàl maradva akkor a tigris adja fel egy ilyen helyzetben?
A HE lőszer hasznàlat nem ütközik moràlis problémàkba? Akkor hasznàljon mindenki csak HE lőszert, így hosszabbak lesznek a csatàk, lesz idő taktikàzni, s nem utolsó sorban a legolcsóbb lőszer. Nos, mi a véleménye erről a kerekasztal lovagjainak?
Az elmúlt héten lépetem át az 50 % győzelmi arányt. Ezt közel 24.000 csata alatt nem sikerült, mert nem vagyok jó játékos.
De amióta megtaláltam kettes gombot, inkább nyerek mint nem. Utsó 1000 csata 52,74 % lett és ebben benne volt a svéd ág béna grindje is tier 3-tól. Messze a tudásom felett teljesítek golddal. Most köphettek egyet a monitorra. Itt nem a stat a lényeg, hanem hogy élvezem a játékot, míg mások csak szívnak és jönnek fel ide fröcsögni hogy unfair a játék, pedig nem az. 125 pen körül 50 % körüli is lenne pattanóim aránya ruszki közép teires nehezekről. Golddal max 1-2 pattanhat.
Én azt mondom, aki ki tudja gazdálkodni a rávalót, miért ne használhatná? Megamax, eltudod azt képzelni; milyen az mikor úgy mész neki csatának, hogy nincs olyan tank amit ne tudnál belőni? Nagyon fun érzés, próbáld ki. csak nehogy rá kapj. 😊
Ha nem akarod tudomásul venni, akkor nem játszol vele de ha mégis csatázol, akkor is ezek a feltételek, az akaratodtól függetlenül.
Lehet róla vitázni, de nem hiszem hogy szavazhatnánk a végeredményéről, és ha lehetne is szavazni, akkor is a nagy többség nem tiltaná ki a játékból. Max balanszolni fogják, de amíg nem ismerjük a végét, addig ez van.
És ez nem demokrácia. Van egy fejlesztő cég, ami a saját anyagi érdeke szerint ad nekünk egy játékot, és ha az érdekei úgy diktálják, akkor figyelmen kívül hagy minden ilyen kisebbségi tiltakozást.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De amúgy csak szemeteljétek a fórumot tovább.
Játszunk egy játékot, aminek ismertek a játékszabályai. Sehol nem szerepel az szabályként, hogy a nehéz tankok páncéljának átlőhetetlennek kell lennie, és ami csalássá degradálná, ha valami mégis átlövi.
Ezt csak azok képzelik, akiknek volt egy jó korszakuk, amikor kevesen használtak prém lőszert.
Ma más a helyzet. Ezt kell tudni tudomásul venni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Megamax azt írja, hogy a gold ammo egy rossz dolog a játékban, hozzáteszem szerintem is így van.
Suba53 meg azt, hogy de ha már bent van, akkor használjuk.
És hát mindkettőnek maximálisan igaza van.
A gold ammo koncepciója maga a pénzért vett csalás, de ha már bent van a játékban hivatalosan, akkor már nem az.
Amit viszont te írsz bekescsaba, az nettó baromság:
Az a rész igaz, hogy a gold ammo megkönnyíti az életet természetesen igaz.
Az viszont, hogy " Ez az egyenlő fegyverek elve", na ez a rossz gondolat.
Vessük össze a heavy és a medium tankokat (természetesen általánosságban)
Heavyk: nagy páncél, nagyot sebző, lassan töltő ágyú,lassú mozgás, kis-közepes látótáv
Medium: kicsi-közepes páncél, közepeset sebző gyors ágyú, gyors mozgás, mobilitás, nagy látótáv
A kis összehasonlításból látszódik, hogy a heavyk egyedül a páncélban jobbak. Ha te ezt lenullázod a gold ammoval, és erre azt mondod, hogy így egyenlő, hát az elég érdekes hozzáállás.
Amit példában írsz az JT és Tigris 2, az alap eset nyilván az , hogy a JT simán nyer, mert nem tudod belőni a frontját, és az alját nem látod és nem tudsz flankelni sem.
Ha ezt te megoldod a sima lőszerrel ,és valahogy kilövöd, akkor te vagy a nagyon ügyes, ha az ellen nyer, akkor meg ő az ügyesebb, mert kihasználta a járműve adottságait. Semmi köze ennek a fair play-hez. Viszont ha te lenullázod a páncélját gold ammoval, akkor te vagy a csaló, mert felborítod az egyensúlyt. Ha számodra ez az egyenlő fegyverek elve, akkor nagyon sajnállak.
Hozzáteszem, nem álszenteskedek, én is szoktam használni, ha "kell".
Spoiler (katt a megjelenítéshez)