A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TiborTamas #391358 A Kranvagn-el is a napokban kezdtem el játszani. Egyértelműen a legnagyobb fegyvere a gun depression és a hulldown-ban szemből gyakorlatilag beüthetetlen torony, viszont ezért cserébe nagyon sok mindent fel kell áldoznia. Az ágyú a 4 lőszerhez képest 30 sec alatt tölt és 3 másodpercenként üríti a tárat, mellé lassan is szűkül és elég gyenge az átütése. Mozgékonysága valahol az 50B és a T57 között van félúton, én inkább lassú medként próbálom használni és általában a medjeinket követem vele, mert a jobban páncélozott tankok ellen ez a löveg nem sokat ér. Ezt a taktikát alkalmazva viszont egész jól használható szerintem, és tényleg nagyon jó vele tornyozni, tier 10 TD-k is simán pattognak róla. Hogy megéri-e kifejleszteni? Még nem tudom, mit gondoljak, ahhoz többet kellene hozzá még mennem vele. Egyelőre nincs vele problémám, de nincs az a wow faktor sem, mint a TD-nél. :D