World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mások a paraméterek, meg kell szokni. Az hogy benned él egy kép a korábbi játékstílusodról, a játék korábbi játszhatóságáról, az nem érdekel senkit, akikkel szembe találkozol a harcmezőn.
A WG balanszolása meg folyamatos, irdatlan statisztikai adathalmazuk van, ezeket folyamatosan elemzik, és a saját preferenciáik szerint módosítanak bármit, amit jónak látnak.
Nem hiszem, hogy egy szűk réteg problémája nagyon meghatná őket. Mert igaz hogy hangosak a fórumok a gold lőszertől, de ők látják a hatást az egész populációra vonatkozóan. És a többség nem tiltakozik, hanem használja.
Miért ne kompenzálhatna a wg? Ezt teszik évek óta.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ez nagyon tiszteletre méltó, és becsületes dolog. De csak a párbajokra, az egyenlő feltételeket előíró küzdelmekre vonatkozik.
Háborúban, tétre menő csatákban biztosan nem így jártak el az oly nemes lovagok sem.
Itt a WoT-ban ez olyan szituációkra értelmezhető, ahol 1v1 küzdelemben azonos tankokkal, azonos felszereltséggel, skillekkel áll ki egymás ellen két játékos, hogy győzzön az ügyesebb.
De a csaták, akár random, akár csapat, nem ilyenek, ott ezt elvárni minimum butaság.
Szerintem ott csúszott félre a dolog, hogy sokan megszokták a játék elején amikor még valóban csak aranyért lehetett venni a prém lőszert, hogy a nehéz tankjaik gyakorlatilag sebezhetetlenek voltak bizonyos szituációkban.
Az arany lőszereket használókat meg proletár öntudattal lehetett szidni, gazdag ficsúrnak lehetett titulálni, és ez valahogy elterjedt, holott abban az időben is teljesen szabályos volt a használata.
Aztán a WG, szerintem nagyon etikusan, feloldotta ezt a szegregált állapotot, és a játékon belül szerezhető "pénzért" is elérhetővé tette mindenki számára, megszüntetve egy kiváltságos helyzetet.
Ekkor szembesültek a nehéz tankot kedvelők azzal, hogy foszlik szét a nehéz tankok nimbusza, hirtelen legyőzhetővé váltak tömegek számára is, és nem csak a gazdag ficsúrok számára.
Ezt a frusztrációt próbálták sokan azzal feloldani, hogy elkezdték a sportszerűséget, a fair playt, az lovagiasságot felhozni érvként, és elkezdődött a goldnoobozás, az ellenfél becsmérlése, ha a teljesen szabályosan, sportszerűen, fair módon felszerelt tankjában a nagyobb átütésű lőszerre váltott.
És sajnos ez a mai napig rögzült sokak fejében, és képtelenek azt belátni, hogy a rendszer változott, az újhoz alkalmazkodni kell, nem pedig foggal körömmel szidalmazásokkal ragaszkodni a már elmúlt státuszhoz.
Erősen javaslom azoknak, akik a mai napig sportszerűtlennek, unfairnak titulálják a játék szabályos elemeit, hogy nézzenek utána ezen fogalmak valódi tartalmának.
A lényeg a tiszta eszközökkel, és a JÁTÉKSZABÁLYOKBAN RÖGZÍTETT FELTÉTELEKKEL való játék.
Vagyis nem lehet sportszerűtlennek minősíteni senkit, aki a játék szabályaiban rögzített feltételekkel játszik.
Ilyen egyszerű.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
Utoljára szerkesztette: kropotkin, 2017.01.10. 22:39:53
Nem érem el a bankomat, foglalási összegként 1 Ft szerepel, nem tudom megnézni a könyvelt egyenleget..az lesz a mérvadó.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.01.10. 22:34:12
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Gold ammot egyáltalán nem viszek magammal, stock tankban sem, úgyhogy azt garantáltan nem lövök még 14-14-nél sem. Ha nem tudom megoldani a helyzetet, akkor így jártam. Ha csak egyszerű lövöldét akarnék játszani, akkor más játékot keresnék, mert van sok a piacon.
Elfogadom, hogy más nézőpontokból, más célokkal is lehet játszani, de ettől még az őrületbe kerget, amikor valaki betölti rám a goldot és ezzel tönkreteszi a játékomat.
Dobolni fognak videó közben?
Vagy azt közvetítik hogyan verik a videóst?
Én is hozzászólnék a gold ammo kérdéshez. Amúgy Andrással mi lett? Hiányoznak a hozzászólásai. Ebben a témában is írt volna vagy fél oldalt.
Na szóval. Én is 50 000 csata felett vagyok, 2000 feletti a win8-am.
Kell a gold ammo. Nekem kell. Kell, mert lerövidíti nagyon sok tank grindjét. Például a KV4 stockon, na az egy igazi rémálom, még a 219-es aranylőszer se életbiztosítás. A 122 mm-es He-vel meg sok tankot alig- alig, vagy nem is sebzek a felnőt ligában. Gyűlölöm, amikor ülök egy stock tankban, amiben se motor, se lánc, plussz alapágyú. Gyűlölöm ágyútölteléknek érezni magam, hozzá akarok tenni a csatához, s ha ehhez aranylőszer kell, tölteni fogom.
Nekem a győzelem a cél, ráadásul olyan győzelem, ami után azt érzem, hogy én is aktívan részt veszek benne. S ezt elvárom Pavel1999-től is, hogy ha máshogy nem megy neki, töltsön aranyat, sebezzen, segítsen hozzá ezzel is a győzelemhez. Az aranylőszer nem lovagiassági kérdése, az olimpián se fut senki mezítláb, csak mert az lenne az igazi egyenlő feltétel.
A gondolkodásmóddal van a gond. Az aranylőszerre mint gazdasági tényezőre kell gondolni, Megéri-e ebben a szituációban használni, vagy sem. Ha át kell törjek egy tankkal, és egy sidescrepelő, tornyát beforgató E100 áll velem szemben, megy a HEAT a tornyába, mert győzni akarok.
Nekem ne írja azt senki, hogy akkor kerüljek, menjek máshova, mert vannak olyan szituációk, amikbe belekerülsz, s csak előre van. A sok lovag szerint meg az a helyes ilyenkor, hogy pattogok az ellenről, ő meg szarrá lő. Utalva itt pl. az E100-as példára. Ez tömény baromság.
Semmilyen ideológiát nem bírok elfogadni gold ammo témában, ami azt fejtegeti, hogy pusztán valamiféle kifacsart fair play szellemre hivatkozva nem használ egy legális dolgot, amivel megkönnyíti az életét, sőt magát, és csapatát is a győzelemre segítheti. E szellemiség mentén akkor 14 -14-nél tegyem szét a kezem, ha egy hulldownban álló Jagdtigerrel szemben állok a Tigris II-el. Mivel fairplay, hagyom, hogy szétlőjön, holott egy aranylőszerrel akár ki is szedhetném, megnyerve a csatát, nem kevés xp-vel gyarapítva a büdzsémet.
Megjegyzem, amikor a T92E5-öt grindeltem, aranylőszer nélkül is simán hoztam a lila szintet, tehát nekem nem kizárólag a tudást pótolja, hanem kétértelmű, nehezen leküzdhető szituációkat segít megoldani. Én sem használom ész nélkül, mint írtam, gazdasági értelemben számolok a gold lőszerrel, ha a várható plusz sebzés által jelentősen több xp-t szerzek, akkor nem érdekel a várható veszteség.
Én ilyen vagyok. s velem szemben is sokan így gondolkodnak. Ebben biztos vagyok. Ez az egyenlő fegyverek elve.
pedal to the metal...
Régi vagy "új" banda ide vagy oda hihetetlenül undorító, hogy mit meg nem tesznek azért hogy ne kelljen magát a játékot és jetékmechanikát javítaniuk és fejleszteniük.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De valószínűleg inkább 250 klóntankot hoznának be, mintsem ezt.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.10. 19:18:21
angelus1991ster.blogspot.hu
Szerintem versenyeznek, hogy ki tud a regular tankokhoz minél hasonlóbb prémet kitalálni.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Győzelem!
Csata: Winter Himmelsdorf
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 1 404
Szerzett kredit: 19 382
Csatában elért Achievement: Kamikaze, Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Dekorációk hozzáadva: «Fa szoknya dekoráció» (x1), «Oldalsó dekoráció» (x1), «Függő dísz» (x1)
Hozzáadva: Kézi tűzoltó készülék (x1)
Személyes tartalékok: További legénységi XP csatánként
Hajszálon múlt hogy nem Top Gun is lett,a hatodik killt eltoltam mert túl messziről túl vaktában lőttem rá.
Jah csináltam egy képet csatában,ennyit lőttem szemből t10 td-be.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.10. 18:41:11
#385951: Top Gun és Tarczay medálokat nem utasítanám vissza 😄
Győzelem!
Csata: Abbey
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 1 021
Szerzett kredit: 15 956
Csatában elért Achievement: Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.10. 18:08:21
Ember te hol elsz?! Egesz eletemben eddig az miatt szivtam, hogy amig en becsuleteskedtem, addig valami sunyi kis csalo g*ci balrol beelozott a rovidebbik uton!
Ez mar nem a lovagok es becsulet bajnokok kora. Hanem a csaloke.
Es ezt nem azert irom, hogy barkit is biztassak a csalasra, csak ne legyunk mar naivak! Ettol fuggetlenul tovabbra sem fogok csalni, de hogy ez kifizetodo lenne az eletben? Soha! Mindenert ketszer annyit kell kuzdened mint azoknak, akik leternek a tiszta utrol.
pedal to the metal...

Egyet küldhetnének , hamá' annyit fizettem nekik.😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.10. 18:00:07
Hát persze... jól megvan írva... kívülről meg totál Ctrl+C Ctrl+V... valamiben muszáj eltérnie xDDDD
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.10. 17:29:57