418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #392558 Minek,az egy kibaszott peches fos. -
Rammsch31n #392557 noooooooo... sheridance-t kellet volna :( :@ :D -
realcsabi #392556 WZ-132-1 -
diegho™ #392555 Júniusban mi lesz a top of the tree? -
Plata #392554 Na ezért nem szeretem a japán tehén csapattársakat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az gyakori, hogy rinyálnak már akkor. Nekem is szoktak szólni, hogy na IS2 akkor nyerünk. Ilyenkor nem tudom cinuóizmus szól belőlük vagy csak tényleg ezt hiszik, hogy nyerünk :D -
Plata #392552 Épp most voltam egy csatában ahol valamelyik okos csapattárs már a visszaszámlálás alatt rinyált hogy veszteni fogunk,mert az ellenfél csapatában csupa op tank van a mi csapatunkban meg csupa szar és az egész csapat szar játékosokból áll. 
Csináltam is képet a két csapatról visszaszámlálás alatt.És a végén is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az a Vk100 szerintem egy kriptaszökevény.El sem hinnétek miket művelt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.30. 11:39:45 -
R3nton #392551 Tegnap hárman maradtunk el halluffon 1390el voltam, még egy wz-132 vagy 131 már nem tudom meg egy 8-as FV arty vagy 9-es. 50% alatti játékosok voltak nálunk végig amúgy. Ellenél bőven 56% feletti játékosok. Mentek jó pár tankkal, 3 vagy 4 for volt nekik. Viszont nem maradt spotterük, és voltak olyan hülyék, hogy egyesével el tudtuk intézni őket. Észre se nagyon vettek VK, meg Type4. Lehet azért jókat tolni. Ez nagyon tetszett ez a menet. -
Plata #392550 Azért sem kapok japán tehenet ellenségnek.
-
Plata #392549 Jah de azokkal nem találkoztam most.
Ez meg pont most volt,még 1 csata kell az M40-hez,oszt végre letehetem,
Na nem annyi xp kell a fejlesztéshez,hanem a legénység újabb skilljéhez kell még 1 csata,az m53 évek óta kifejlesztve,csak nincs kedvem megvenni.
Sőt az utolsó csatában sincs japcsi.De van fura prém m6.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.30. 11:09:19 -
realcsabi #392548 Előbb még nem a japán nehezekről volt szó? -
Plata #392547 Karcolgatják a festéket azért erős túlzás.
Most úgy karcoltam ki egy strv s1-et hogy nem is találtam el.Kempelt a bázison malom vagy mi a rosseb mögött,meglőttem azt a szutyok épületet és kicsaptam mögüle a td-t,jah és nem is láttam hogy hol van.Csak vakon lőttem oda.
De ezt láttam.Csináltam is róla képet.
Nem gondoltam hogy sebezni fogom házon keresztül,csak rá akartam ijeszteni hogy ki jöjjön onnan.
Ekkor láttam 2 td van a malom vagy mi a szar mögött,de mire betöltött ágyú már nem láttam őket,így rálőttem a malomra,vagy mi a franc az.Az strv s1 meg elpukkant.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.30. 11:06:31 -
besti #392546 Egyszerű a válasz, ezért kell hozzá az arany (sajnos csak ennyi HP-ja volt):
Vicces, a fenti csatában full golddal 19k prémium.
Mivel hosszú a töltési idő és nem lehet mindig a vékonyát lőni, ezért nem "kockáztatok" egy 100-as damage-et az 500-hoz képest. Annyi a hátrány, hogy nem szidhatom a goldspammereket így :)
Gold nélkül annyi értelme van a tanknak, mint mondjuk az FV TD-t AP-val használni.
Utoljára szerkesztette: besti, 2017.05.30. 11:01:33 -
realcsabi #392545 mert lövésenként +200 sebzést ad a gold, akár a vékonyát lövöd, akár nem. Ha átüt, +300. nekem megéri azt a pár 10ezer kreditet ez a különbség. :)
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2017.05.30. 10:59:32 -
Megamax #392544 nem is akkora sebzésre gondoltam, inkább azt hogy a HE megmaradna debuffernak míg az AP, HEAT meg arra ha tényleg ki akarsz valakit loni vagy sebezni de maximum sebzése minimális lenne és ugye le tud pattanni. -
MuldR #392543 Ne felejtsd el, hogy az artyk kaptak egy pontosság buffot. Csúhya lenne. APval verdesnék az 1200-akat mindenkibe. -
MuldR #392542 Minek hozzá az arany? Látom, hogy azzal lövöldözgetnek, de minek? A vékonyát kell lőni és akkor a sima HE is jól sebez. így is megvan a 2-3 000 damage és még hoz is 40 000-et a konyhára. :) -
Plata #392541 Nem,de nekem a T49 5 skilles legénységgel futott,azok mentek sheridan-be,ezekkel a ragyás balfaszokkal akiket bele raktam ki sem merek menni a garázsból.
-
Megamax #392540 na igen , artysok mindig vadásznak de a nerf ota inkább csak karcolgatják a festéket rajta, én az artysoknak vissza adnám az AP meg Heat lovedéket de jóval kissebb sebzéssel, hogy legyen már értelme más loszerrel is loni . -
yossarianHUN #392539 Hogyhogy, kivették a játékból?
-
Plata #392538 Már nincs t49 csezd meg.
-
Plata #392537 Nincs arty,akkor mit vársz?
Én artyval szoktam rájuk vadászni.
-
besti #392536 Így van, a Type 5 abszolút noob barát tank, csak azért nem lepi el a csatamezőt, mert a többség "csóró" és nem tudja fenntartani. Nekem ~3k az átlagsebzésem vele 150 csata után - semelyik másik tier X-es tankkal nincs 3k átlagom (kizárólag arany lőszerrel használom).
Azért ha top tier, akkor az új lightok még spotolásban összességében a többi fölé tudnak keveredni:
Kellett egy keveset szaladgálni, elég izgalmas csata volt szvsz: replay
Jobbnak érződik, mint a kínai pajtása, a végén azt a 2 snapshotot a medek ellen a WZ a földbe küldte volna,.
Utoljára szerkesztette: besti, 2017.05.30. 10:45:38 -
Megamax #392535 na igen az említett Kampinovka Type 5 camping -
MuldR #392534 Egyelőre csak találgatás a TAPtól.
TAP
TL;DR of TL;DR:
Generally the addition of weakspots, armor becoming a bit more usable with sidescraping etc., non-derp guns becoming much more viable, derp guns removed from tier 9-10. Overall, armor gets nerfed against good players, against bad players it stays the same or becomes better. -
Megamax #392533 na ahogy mondod a heavy tankank elolrol a saját tierjében belohetetlennek kellene lennie ha nem célzol gyenge pontra. Igen a type 5 onn is ott van gyengepont. -
yossarianHUN #392532 Van, amit te nem lősz át, Plata? Egyébként is, minek átlőni, hisz tudjuk, hogy csak mellé kell állni T49-cel, aztán bumm, oneshot. Ha ez nem megy, akkor lehetőleg 700 méterről, ugratás és duplaszaltó közben
-
realcsabi #392531 Oldalról meg hátulról, meg amikor épp nem rád figyel, akkor melyik tank számít erős ellenfélnek? Szerintem kicsit rossz szemszögből vizsgálod a dolgokat. 
-
asolyom #392530 Az IS-7-nek kellene inkább buff, mert jelen állapotában vélhetően a legratyibb T10 HT. Az is jó lenne, ha opcionálisan megkapná a T-10 ágyúját, de nem az IS-4 statjaival.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.30. 10:29:36 -
Plata #392529 Nekem sosincs gold ammo,de így is át tudom lőni,T9 td már át viszi,meddel nem játszom,max T6-al.
De sheridan alap lőszere is át üti.Nem szoktam rá menni szemből. -
realcsabi #392528 Azt én is hallottam hogy a Maus és a Type 4-5 kapnak egy kis nerfet, mert sok lett a gumibogyószörpből, de semmi konkrétum nincs még tudtommal. -
Plata #392527 Tegnap volt olyan csatám ahol két idióta tehén is kiment a nagy semmi közepére,pillanatok alatt szarrá lőtték.
A legmókásabb mikor malinovkán idióta beáll ház mögé azzal a nagy döggel,olyan faszán belehet ott lőni a gyökeret mint a huzat.
Poén az hogy nem is kell a tankot becélozni,elég ha az előtte lévő falat lövöd meg,úgyis sebzi.De ha nagyon szöszölni akarsz akkor a tankot is meg tudod lőni. -
Megamax #392526 nyugalom sehol és kétlem hogy az a tank kap weakspotokat, ahhoz áttlohetetlenné kellene tenniuk a frontpáncélt rajta. Most csak az nem lovi be goldal aki nem akarja. Meg ha tesznek is rá akkor még használhatatlanná teszik és megint ugyan ott vannak mint a buff elott. Ugyan ugy nem fognak vele játszani. én imádok vele játszani, ugyis tudom hogy goldal lonek rá és nem veszik még a medek sema fáradtságot hogy megkeruljék, aztánn mikor még a gold is pattan akkor jot rohogot rajtuk és pofánnvágom oket a legerosebb páncéljukonn egy 400 as sebzéssel. Ne féljetek nem is hulldownozik ellene senki még az IS7 sem
-
yossarianHUN #392525 Vagy hogy kapja a weakspotokat? -
asolyom #392524 Hol írták, hogy elveszíti a troll gunt? -
MuldR #392523 Aki type 4/5-el most szarul játszik az tényleg autista. Leg noobbarátabb tank.
Mindent sebez és sokan még arannyal is pattannak róla.
Hamarosan jön is a nerf és elveszíti a trollgunt+kapja a weakspotokat. -
Megamax #392522 na igen az az ágyu azokonn a tehenekenn elég veszélyes lehet a lightokra nézve Tehén -
diegho™ #392521 Egy valamit sosem értettem meg. Egy olyan játékos, aki keveset tud sebezni átlagosan, az miért akar top tank lenni? Top tankként illő lenne dominálni a csatát. Elhiszem, hogy néha összejön, de nem néha kellene. Rengeteg csatában látom, hogy a full bot azért nyihog, mert ő nem top tank. Tegnap T28proto nyihogott, hogy T9 csatában játszik, ahol van 3db T9-es tank. De miért? Összesen 0 sebzéssel halt meg legutolsóként a csapatból, a sarokban állt végig. 44%-os tereptárgy volt természetesen. Ha ő nem az utolsó pár tankok között van a csapatban, akkor drasztikusan csökkenti az egész csapat nyerési esélyét, hiszen nem csinál semmit. Rengeteg ilyen van és nem értem miért akarnak top tankok lenni. Sokkal jobb gyengébb játékosként egyel a top alatt játszani.
Ez most teljesen független a jelenlegi témától, már tegnap este akartam írni, de elmaradt. -
asolyom #392520 Én még csak 5 csatát játszottam az Egérkével, ugyan nagyon kiemelkedő meccs nem volt vele, de eddig 2200 az átlag sebzés, és 1,6 a kill ráta. -
realcsabi #392519 Kb. minden tanknál megvan az a 90%-os arány, viszont ha nem egy autista ül abban a japán heavyben, akkor azért könnyen gamechanger lehet.