A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TiborTamas #391342 Szerintem nagyon megéri. A 10-est most vettem meg pár napja, de rögtön a kedvenc TD-m lett. Egyébként az egész ág nagyon jó, bár a 7-est nem szerettem. A siege móddal semmi probléma, meg lehet szokni, és bár azt hinné az ember, hogy emiatt ezekkel csak annyit lehet csinálni, hogy beáll egy helyre, letalpal és várja, hogy elé jöjjenek, ez nem így van. Ha eredményesen akarsz velük játszani, akkor folyamatosan követned kell a csatát.
8-as: se páncélja, se HP-ja, teljes mértékben a camo-jából és a sebességéből él, szerencsére mindkettő brutál jó neki (65-el megy tolatva is...). Néhány pályán (főleg városban) nehézkes vele a játék, mert a siege módba váltás és a visszaváltás is 2 sec, mellé még iszonyat lassan is mozog siege módban (5 km/h) így ha meglátnak nem valószínű, hogy lesz időd elhúzni élve, de ha sikerül, akkor is a HP-d nagy részét elveszíted. Azért legtöbb pályán simán használható, bár tényleg nem egyszerű vele játszani. Az ágyú beteg, 288 pen-es szélsebes APCR lőszer és mellé nagyon pontos is.
9-es: na ez már valami... :D Kapsz +500 HP-t, és 40 millis frontpáncélt, ami a siege móddal kombinálva az extrém szög miatt gyakorlatilag mindent lepattint 120 mm-es kaliberig (magaslati pozícióból, vagy a kupolán azért átlőnek azok is). Így nagyon poén mikor egy T57Heavy vagy egy 50B rádtolja a full tárat szemből és mind lepattog. :D Ez már gyorsabban (1,3 sec) tud visszaváltani normál módba, a sebessége visszaesés a 8-ashoz képest, de bőven elég így is. Viszont siege módban duplájára nőtt a mobilitás a 8-ashoz képest, ami miatt ez sokkal jobban használható (hulldown pozícióban peak-a-boo). Ezek miatt ezzel már városban is szépet lehet alkotni, de azért figyelni kell vele, hogy mi elé mehet ki az ember lövéseket bekapni. Az ágyú szintén beteg, viszont nagy rákfenéje a 0,4-es pontosság, amivel az RNG sokszor meg tud viccelni. :D Összességében szerintem a hibái miatt még nem OP. (Itt egy kedvcsináló replay hozzá.)
10-es: Gyakorlatilag ugyanaz, mint a 9-es, csak annak hibái nélkül. +300 HP-val, jobb mozgékonysággal, még jobb frontpáncéllal, lézerpontos, szűkülést nem igénylő ágyúval, eszméletlen DPM-mel (5,54 sec töltésidő, ha kimaxolod... :D). Szerintem hihetetlenül OP, mindenben átlag feletti.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2017.05.02. 14:31:48