A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilovearty #391175 Belekezdtem a francia td ágba, mert érdekel a foch 155. Hát ennél nagyobb ótvar td ág szerintem nincs. Ez már übereli az angolt is. Most a hetesnél tartok. Már minden rajta van, 4 skilles legténységgel, de olyan mintha 50%-os emberek ülnének benne. Iszonyat hosszú célzás, lófos sebzés, és hihetetlen lepattanási képesség ha nincs 100%-ban beszűkülve. Ezt akkor is tudja ha 30 méterre van tőle a célpont. Egy su100 pont most lőtt ki 2 lövésből, én meg lőttem a falat.... Brutál fos DPM még a következőnek is. Valaki mondja meg hogy érdemes szenvedni a tízesért ?
Az nem érdekel hogy most mi a trend meg hogy a pályák hogy lettek megváltoztatva a td-k bánatára mert elvagyok a többivel is csak ettől a fostól kapok idegbajt.