418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stork13 #392397 Azért szép lenne ha a sok FCM, SP és Type a pen buff után ellepné a max T8-as csatákat. :)
5-6 Type-ból ismét vonyító wolfpack-ek, ahh régi szép idők.
-
Pen buff kéne csak. Azzal rendbe lenne hozva. Meg átdolgozni a limites mm-et, hogy a limitesek saját tierjük felettit se láthassanak. -
yossarianHUN #392395 Tény, hogy a régi, limites prémium gépek nagyon megszenvedik az új, rohadt erős T8 prémek behozását, meg úgy nagy általánosságban a lassan, de biztosan zajló power creepet is. Kíváncsi vagyok, lesz-e valami kompenzációs buff, amivel szintre hozzák őket. -
asolyom #392394 Gyakorlatilag a régi tier limites T8-as prémeket ezzel kiherélték. Ezek pont azért kaptak tier limitet, mert fos az ágyújuk. Erre most amellett, hogy az új MM miatt szinte folyamatosan T9-et kapnak 5-10 leosztásban, még jöttek az új T8-as prémek is, amiket ezek a régi "csotrogányok" golddal sem bírnak belőni. Nyilván ki fogják ezeket venni a boltból, mert eladni már többet nem lehet őket.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.27. 21:12:39 -
yossarianHUN #392393 Pont amiatt tört most ki a népforradalom, mert weakspot nélküli tankok jöttek a játékba. És nem is véletlenül, ha valami nyílt felszólítás a goldfosásra, akkor az a weakspot nélküli frontpáncél egy tankon. A tízes Fochnak 300 mm körüli frontja van, erről elvenni a weakspotokat abszolút öngól lenne.
Nem weakspot eltávolítás kell annak a TD-nek, hanem soft stat és szűkülés meg pontosság buffok. Mondjuk manapság szerintem simán visszacsinálhatnák olyanra, amilyen a nerfelése előtt volt, akkor OP volt úgy, a mai viszonyok között szerintem nem lenne kiugróan jó. Max vegyenek vissza a töltésidejéből, vagy a mozgékonyságából.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.05.27. 20:57:40 -
Szuper. Na mindegy, én személy szerint nem örülök neki.
ROMOTO #392389: Nekem az nem világos, hogy miért nem tudták megtalálni az egyensúlyt ennél a tanknál? Szerintem nem olyan nehéz. Mikor bejött akkor elvileg túl OP volt, utána meg kapta a nerfet a nyakába és itt tartunk most. Ha más tankoknál például a gyenge pontokat el tudták tüntetni, akkor ennél miért nem lehet? Már is használhatóbb lenne, noha nincs különösebb bajom vele most sem a pontatlanságon kívül(ami viszont kiakasztó),
Prémium lőszerrel amúgy is sajtreszelőt csinálnak belőle sok esetben, akkor meg nem mindegy, hogy Pistike tudja-e sebezni a tetején vagy nem? Én komolyan nem értem a fejlesztőket :) -
asolyom #392391 Jaja, a Mäuschen dpm-jére a Maus még rápakol vagy 500-at. A páncélt remélhetőleg nem bántják. A Type 5 mellett a Type 4 is ugyanazzal az ágyúval fut, így ha az egyik prém ammóját piszkálják, akkor az a másikat is érinti. -
Maus nagyon kemény meg durva dpm-es, type -nak meg a lövege mindent visz, mausnak megnyírbálják a dpm-ét a type nak meg a prémammóját fogják baszkurálni valszeg. -
A fosoknál 9-10 a legnagyobb gond a gyenge pontok a tetején, ha kivennék a sebzésmodellből mint ahogy újabban a többi tankról is lepucolgatták már sokkal használhatóbb lenne, elvileg ezek a td-k áttörésre valók nem bokorkemperek, frontpáncél nélkül szart sem érnek. -
asolyom #392388 A Maus-szal mit akarnak csinálni? Most buffolták, aztán most megint nerfelik? Ezért indultam neki ennek az ágnak? 
Akkor marad a Mäuschen, már ha azt nem bántják.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.27. 19:01:17 -
diegho™ #392387 Ezt a növényzetes modot kirakhatnák végre örökre.
Most találtkoztam egy 100% növényzet kivevő modossal. Elég könnyű őket kiszúrni prokhorovkán a kör elején. Van egy rutinom lightokkal, amit csinálok a pályán északi oldalról és képtelenség úgy belőni, ha van növényzet, viszont, ha nincs, akkor simán, mert látod hová kell célozni. Természetesen telibe is talált. Mondjuk sokra nem ment vele, simán nyertünk. -
yossarianHUN #392386 Kivenni nem fogják, de a táras löveget nagy valószínűséggel elveszti. Régen olyasmit rebesgettek, hogy tár nélküli 120 mm-es ágyút fog kapni. -
Valami olyasmi... :D
de szerintem jó tank. Nekem megérte. 7 goldot viszek magammal, az is a super heavyk-re kell csak.
side-olni most tanulok vele, mert eddig nem volt hátsó tornyos tankom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
"The Foch branch will be reworked, it’s bad from tier 8 upwards"
Remélem ez nem azt jelenti, hogy kiveszik a tier 10es Fochot vagy elveszik tőle a táras löveget :/ Szerintem kicsit növelni kéne a pontosságán(jelenleg elég nagyra ugrik szét a célkereszt, mintha artyval játszanék), meg a tetején lévő gyenge pontoknak adni jobb páncélt vagy esetleg ne az egész felületén tudd sebezni, ha eltalálod. -
yossarianHUN #392383 – “Defender” will not be sold again for quite some time;
– An anti-cheat system is being developed which allows for mods to identify themselves, testing should start in autumn;
– The Foch branch will be reworked, it’s bad from tier 8 upwards;
– There are some problems with Maus and Type 5 Heavy, they’ll be fixed in the next few patches;
-
asolyom #392382
-
Lokker #392381 Nekem két csata elég volt hogy újabb 1 hétre jegeljem a játékot. :D -
Szerintem annyira jók hogy miatta 2 napig nem játszott, képzelheted
-
asolyom #392379 Milyenek a tapasztalataid ezzel a Chrysler-rel? -
asolyom #392378 "Durrant el többet" úgy értettem -
asolyom #392377 A frissen vett Egérkém csak 70 kredittel durrant el lövésenként, cserébe a 490-es alfáért. :-) -
yossarianHUN #392376 Az Obj. 416 100-as lőszere 1200 kredit. Mondjuk jó nagy kredittemető is az a tank -
Miért ilyen drága a Chrysler alap lőszere?
105 milis és ugyanannyi mint az orosz 122-es lőszer... -
Ez a 2 nap kihagyás egész jó volt. Újra kedvet kaptam a játékhoz. -
Lokker #392372 O-I -
Végre felszerelés akció. Már egy ideje erre várok. -
Igen én érdeklődtem hát most már a maradék creditemnek is búcsút mondhatok :D Most már csak azt nem tudom megvegye-em az O-I-t még akcióban vagy felszerelést vegyek rajt majd ki kell matekozni hogy jön ki jobban :D -
most komolyan,el tudnak még érni több embert mint aki amúgy is kb minden nap játszik?a playerunknowns battlegrounds jobb állapotban van,pedig még early access és ~2 hónapja lehet megvenni... -
Valaki pont kérdezte múltkor talán, hogy mikor lesz leárazva a felszerelés. Nos, eljött a legközelebbi alkalom. -
asolyom #392367 Akkor ezen a hétvégén is más program lesz a WoT helyett.
-
Holnapra készítsen be mindenki,egy jó adag seduxent
2x xp minden gyözelem után,már ha lesz
hétvégi ajánlat
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.05.26. 21:13:38 -
asolyom #392365 Pedig elő szokott fordulni, hogy top tierként kolbászok ellen sem jön össze, ha olyan az RNG.
-
WR104 #392364 Az lett volna csoda ha nem jol sikerul ilyen ellenfelek ellen. -
asolyom #392363 Ez egy egészen jól sikerült kör volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ha esetleg még rajtam kívül,más is küzd aCrew incomplete felirattal,annak itt egy mod ami eltünteti. 
-
asolyom #392361 Ma megtudtam egy "kultúrált" WoT játékostól, hogy idióta magyar cigány vagyok. Egyik szomszédos ország kulúrával telebútorozott lakója volt. Anyanyelvén meg is köszöntem neki az elismerő szavakat. 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.25. 21:00:46 -
Most már ok, valami zavar lehetett az erőben. -
Másnál is furán viselkednek a szerverek? Pingek 700+ mindkettőre. -
asolyom #392358 Köszi. Ahogy látom ez akkor működik, ha kártya van linkelve a Paypal accounthoz, viszont ahogy látom, hogy a Paypal "számlán" levő egyenlegnél ez nem működik. Oda pl. utalásból jött "ajándék" pénz. -
igazad van.
link