World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet azért mert nem játszok vele?
Sherman0070
Mindjárt jön a gold anno okolása.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Megamax, köszönöm az okoskodasodat, úgy, hogy a tankjaid nagy részével 4 sebző lövést sem tudsz leadni.
IS-3 ha szerinted olyan jó, akkor az átlagsebezésed miért van egy tier6 mediterrán szintjén?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ROMOTO
Meg mivel hozzászoktál a derp löveghez tuti jobban menne vele az átlagnál, pl. használhatnád statpadderkedésre :p
Basssza már meeeg,az előbb elment a net most jött a postás.<#falbav>

ROMOTO
Megéri visszaképezni bele vlmi 3 skillest, bia, venti, rammer, meg célzásgyorsítóval nagyon laza köröket lehet menni tiertől függetlenül...
Bent van a garázsban.Abban van a T10 legénysége eltárolva.<#whatever>

Most is lett egy 0 sebzős csatám,elment 5 percre a net.<#hehe>
pont elkezdődött a csata erre elszált a net.

ROMOTO
Én a helyedben azért visszavenném azt a KV-2 őt, bárki bármit mond az a heavy a leg OP-bb tank a játékban...
Jah mert ruszki tankokkal kezdtem,de a Kv2 Kv1 Kv3 statomat hiába nézed,megvan hülyülve a szétválasztás miatt.Kv3-al alig játszottam pár csatát.

De ember a Kv2 iszonyú lassú,azzal te hogy robogsz végig a pályán?
Annak is megvan a bája ha az ember 70-el hasít keresztbe kasul hegyen völgyön.<#papakacsint>
Kv2-vel 20-al sem lehet hasítani hegyen völgyön.

ROMOTO
OK, nem kötözködök tovább, annál is inkább mert közben észrevettem hogy volt KV2 őd, nem láttam elsőre <#vigyor>
Biztosan terjed róla videó, hogy mivel ezek a TD-k meg tudják emelni a seggüket, mint a tüzelő nőstény macskák, és ha ilyen pozícióban tüzel hegyről lefelé, akkor szinte kilőhetetlen szemből.
Legalábbis én erre tippelek, mert még nem tartok ott hogy ellenőrizzem. <#vigyor0>

Egyszerű,ha olyan pálya van akkor nem lövök,hanem berobogok az ellenség közé,ha nekem nem tetsző pálya van akkor általában berobogok a sűrűjébe és jöjjön a következő.<#hawaii>
Ez meg egy friss vesztes csata.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyébként meg értsd meg,ez egy buli tank,ezzel el lehet ökörködni,így még van kedvem játszani,mert ezzel aztán lehet marhulni.

ROMOTO
Most a tegnapi 2,5 k viszonylatában szerinted jelent valamit? bármit látnék ott az sem indokolja a dolgot, tier 6 ban a kv2 vel 1000 felett lehet sebezni, a T49 el 800 alatt vagy, tényleg nem értem....<#nemtudom>
Nézd meg a tegnapi statot.<#mf2>

Mi az hogy nincs nekem Kv2?
Hiszen már vagy 5 éve túl léptem rajta.<#wilting>
Az előbb volt egy csatám t49-el,nulla sebzés és 4.4k spot sebzés,épp telefonáltam és bokorban hagytam.<#nevetes1>
Na jó volt 963 sebzésem.
De afkoltam,mert teló.<#gonosz1>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.09. 11:53:49

ROMOTO
Meg kellett hogy nézzem mit alkotsz átlagban a T49 el, mert annyi eufória árad a csatabeszámolóidból hogy nem bírtam ki <#vigyor> 2,5 k csatád van vele <#ijedt> nehari, de nem értem honnan a lelkesedés ha csatánként átlag 1-2 lövésre futja nálad, látom nincs KV2-őd, komolyan ajánlom hogy próbáld ki, azzal az egekbe szökne a lelkesedésed mert kb. a dupláját is lesebeznéd hasonló effektek mellett mivel mindkettő HE-t köpköd. Csak szemléltetésnek rakom be az én példámat, hát ha kedvet kapsz...

Magasban hűvösebb a levegő. 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Viszont valaki elmagyarázhatná hogy a svéd top td-knél mi ez a hegyre felmászási kényszer,az még ok ha felmegy a hegyre vagy szakadékra,de ha már a második csatában látom azt hogy csapattárs hülye és zúg le a szikláról az nem vicces.Bár van annak egy bája ahogy ezek a svédek bukfenceznek le.Csak legalább az ellenfél csapatában lennének,ma láttam olyat aki túl nagy lendülettel ugrott a hegyre és túl nagy volt a lendület,meg volt aki nem figyelt és a nagy lövöldözésben le esett.<#szomoru1>

Na most is tanultam valamit,t49-en az ágyúm épp töltött amx 13 90 jött rám tök gázzal és lődözött,igaz találni nem talált,én meg úgy gondoltam akkor találkozzunk,szintén padlógázzal nekimentem,próbált elkerülni de nem sikerült,állati volt,még a tornya is lerepült az ütközéstől és az égő roncsán át tapostam.<#mf2>

joe662
Pàr csata elejéig,kipróbàltam ezt az Installed equipment modot. Valahol vicces,de inkább elszomoritó,mikor làttam,hogy a csapatom fele szinte semmilyen felszerelést nem használt.
Az még hagyján,hogy sok E100-n standard az àlcahàló, periszkóp.De amikor a prémium tankokat làttam 0 felszereléssel,akkor màr a fejemet csapkodtam az asztalba.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Valahogy elterjedt a veszett egér módjára rohangálós spotter stílus.
A kedvencem, amikor Prohorovkán meg a testvér pályáján van oldalanként 3-3 spotter, és mind rohangál középen fel alá, egymást spotolva, majd egy kis idő múlva megvakul mindkét csapat. Hiába kérjük az elején a passzív spotot, szarnak rá.
Csak ritkán van értelmes spotter, amelyik láthatatlanul beül egy bokorba. Olyankor érdekes módon általában az a csapat nyer. <#vigyor0>

HTS s3rg1nh00
IS,malinovka,bottom tier vagy,1 darab javítás skill,mit csinálsz?
hát ezt 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Szerintem őt frusztrálta hogy nem tudott sebezni.Meg hogy kapott egy szép nagyot.<#mf2>

joe662
Ràadàsul az a homi,még nàci tankban is ült:-/
Mivel ismerjük a fóbiàidat,ez biztosan,duplàn frusztrált téged:-))

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Szerintem az AT 15, és a Teknőc már elég jó, bár a csigatempó nem javul. Már nem sok hiányzik a csillagrombolóhoz, aztán egy darabig pihentetem a lassú vonalakat.
Aztán még egyszer fel kell majd szívnom magam, mert az amcsi T28, T95 még megoldandó feladat.
Bár azt olvastam valahol, hogy sebesség buffot fognak kapni, azt megvárom.

Most voltam egy csatában amiben amx 13 90 meg skorpio gay akartak kilőni,amx 13-ba 1002-t lőttem elsőre,amx nem tudott sebezni vagy mellé vagy pattant homi skorpió meg szintén pattant.<#ijedt>
Amx-et lerendeztem egy kis ház körüli kergetőzéssel,de a homiba csak 1-et tudtam lőni mert kilőtték a többiek,mivel láncoltam.<#hehe>
Néha iszonyat kurva mákos a T49.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.09. 10:37:53

Hát én nem használnám,túl ronda tőle a játék.

Plata ez azért cheat mert nem kell keresned hogy mennyit látsz az ellenfeledbol , ezért nagyon egyszeruen tudsz dombokonn harcolni még bokor mogul is mert nem kell félned hogy a foldet lovod meg, amugy meg a kommentokban is írták hogy ki be lehet kapcsolgatni. Szoval beálsz egy duplabokor mogé majd onnan lovoldozgetsz ugy hogy nem takarnak ki semmit a fak , vagyis látod az épuleteket a lerombolható falakat amikenn a sima lovedékek már átt is mennek. és egy nagyon jó példa vagy arra hogy az emberek nem gondolkodnak tovább.

Utoljára szerkesztette: Megamax, 2017.01.09. 10:31:32
Én megnéztem újra,tegnap 0 lejátszott csatám van a wotinfo.net szerint.<#idiota>
Esküszöm direkt szivat.
wotlife.com valamivel jobb,szerinte 12 csatám volt 75% win rate,<#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.09. 09:31:59

Itt egy példa arra hogy a bokor meg a fák kb semmit sem számítanak.

Nem is láttam rendesen csak vakon rálőttem.
H1 körül a hegyen dekkolt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.09. 09:21:07

Ez mitől cheat?
Max rohadt ronda lesz tőle a játékod de semmi csalás,aki nem tud bokron keresztül lőni az bokor nélkül is hülye lesz hozzá.
Felőlem akár egy rohadt erdő is lehet köztünk az sem véd meg.

Ezt nézzétek, na ezert nem szabad cheateket használni. Ugyis mindig kiderul
https://youtu.be/6PHGie2HC4Y
Igy hogy aludtam rá egyet inkabb azt mondom megijedtem hogy egyedul maradtam, meg soha sem kellett harcolnom T95 ellen egyedul. Utolag en is visszaneztem a kuppola lett volna a legjobb valasztas de akkor nem jutott eszembe. Meg a vegenn is miert nem nyirtam ki dpm bol azt sem tudom, eszre sem vettem hogy az utolso lovesem is sebezte lancon keresztul.
Nice. Nem is értettem, hogyan lesz ez lose, mikor full HP-val egy félig lesebzett T95 ellen kellett és még T54 lgtw is ott volt. Kb. 2-3x lehett volna kinyírni a T95-öt. Persze utólag könnyű okoskodni. Nem is értem, ahová először lőttél ott kb. 400 mm eff. armor van - ezzen a gunnal abból a távolságból a parancsnoki kupolát szépen vitte volna és DPM-ből megeszed. Nem lehetett volna, hogy nem váltasz siege módba és oldalról belelősz még 2-t mire rád fordul (nem sokat játszottam még svéd TD-vel nem tudom)? Utána pedig letrackelted szemből és otthagytad (a repairjét már az előbb elhasználta). Persze a gyújtás az bad RNG. Nem semmi, erre a damage-re és killre ad 1. osztályt.

tessék , na ezenn rohogjetek , lehet postolni mindehova simánn megérdemlem hogy kirohogjenek , és ez nem skill vagy más mert full camp az elejétol , ez csak az én bénaságom a végénn http://wotreplays.com/site/3235790#stats
oksa..keresem
akarjátok látni hogyan kell elbukni egy rohadt jó meccset, egy olyat amit még a leghulyébb játékosok is meg tudnak nyerni , csak mert nekem sikerult.
tudod erre megint azt mondjuk mutass replayt, és mindjárt kiderul mi is vol tott a hiba
Papíron 248 (arannyal) a 13-90 átütése, de ezt nem hiszem el....
full arannyal 6 ból egyszer vertem be a t57 seggét 40 méterről...5 pattant....A játék legrosszabb lightja a 13-90...
Gyenge zöldtől felfelé illetve 20000 csataszámtól színtől függetlenül mindenki szinte csak drágalőszert spammel.Ez van kell a gunmarkra,kell a klánfelvételihez,kell a pecsnövesztéshez,kell egyeseknek a felsőbbrendűségi érzéséhez.Jobb klánokhoz 2000-2500 a minimum wn8 a felvételhez és azt tartani nem könnyü.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hát elég sokáig szűkül az biztos.Meg az átütése is hagy egy kis kívánnivalót de ez van.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ennek a 13-90 nek mindig ilyen szar ágyúja volt???

30-40 méterről mellé. Állok a sarkon, jön ki oldalával egy CDC 210 Hp-val, várom, elé szűkölök, és mellé.
szerintem meg azért szar mert az ilyen okos játékosok mint khm egyesek spamolják a goldot és leszarják a páncélt, o jah tényleg megnyomsz egy másik gombot és nullázod az ellenség páncélját. Lássuk csak mennyi tudás is kell az ilyenhez? hm aszem nulla még autoaim el is meg lehet csinálni. Az meg hogy kiposztolod hogy megcsináltad így a 3 gunmarkot senkit nem fog érdekelni. Majd ha tudással csinállod meg és nem csak azzak hogy mindent áttlosz akkor talánn érni fog valamit. Nem véletlenul vannak ezek a gyors csaták, probálj meg érvényesulni heavy tankban ha az ellenfél csak ugy fossa mindenre a goldot, lehet hogy te továb bélsz mert kihasználod mondjuk a sedescrapet de a tobbiek korulotted elhalnak aztán téged is jól seggbe b...... . Csak spamoljátok a goldot , tokéletessen elrontja azt ami régen ez a játék volt.
Ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés, ha te spottoltad fel az ellenség felét, akkor mit csinált közben a csapat többi 14 tagja? Egyébként a Mines-es csatában nálunk is volt legalább két spotter, akik azon kivül hogy meghaltak, nem igazán tudom mit tettek hozzá a csatához. Az viszont dereng, hogy én voltam a legközelebb a dombhoz, amikor feltűnt rajta egy enemy T67.
IS-3 tankkal ez alap. <#eplus2> Amióta buffolták elég jó köröket lehet vele menni. Grat.
joe662
A második után már nézelődtem a szobában,hogy mi esik a kezem ügyébe esetleg<#falbav>

Sherman0070
Ezért is szidjatok pls.. 😄 (~4K dmg, ~3K spot, ~2K blokk)

Úgy érzem az emberiség megérett a pusztulásra.
Egy foglalós Mines, T5-7. Engem még az elején kiszedtek, mert megszakadt a netem. A végére 6-3 volt az állás, 2 E25 volt szakaszban meg egy Hellcat. Ők hárman megölték az utolsó 5 játékost, csak a hatodik arty-t (GW Panther) nem találták. Mellesleg az E25-k szakaszban voltak, de már csak pár % életük volt. Az arty kb 3 percig állt egy helyben, semmi. Erre elindul. Mondom ez hülye. 3 td ellen semmi esélye.1,5 perc volt vissza. Amikor beállt beállt foglalni, már csak 1. Erre Hellcat kiszedi az egyik E25-t, a társa meg megölte a Hellcat-et. Az arty ugyan nem tudott befoglalni, de igy is döntetlen lett a meccs. 6-3-ról felhozzák a meccset, és a végén nem képesek kiszedni 1 arty-t. Szerintem ez volt az évszázad meccse.