banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Ha belegondolsz, mid a két tank hasonló játékstílust igényel. Hátulról támogatni. JObb ezt 390-es alfával tenni, mert ugye, általában csak egy lövésed van egy fedezék nélküli célpontra, mert azt vagy kivégzik a többiek veled együtt, vagy visszagurul a fedezékbe. Ilyenkor azért jobb egy 400-as csomagot belerakni, mint egy 240-est. 1400 m/s a Reversoir lövedékének sebessége. Hogy ez miért olyan fontos tény? Nem tudnak kigurulni a lövésed útjából. Meglátod az ellent, lősz, és már talál is.

Nekem tegnaptól van Shermanom, én ennek előtte nagyon sokat játszottam a CDC-vel. Sokkal többet kellett tegyek egy CDC vel ugyanazért az eredményért, amit a Shermannal könnyedén hozok, pusztán a nagyobb alfa miatt.

Még valami. Egyetlen egy prém med tank, amivel ha rámész egy 400 Hp-s tankra, meg tudod ölni egy lövéssel. Minden másnak 2 lövés kell hozzá. S ez nagyon nagy előny.