World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
angelus1991ster.blogspot.hu
Trance&Friends nothing more..
Nem hullatnék könnyeket, ha minden csalót kivágnának. Illetve 1-2 könnycseppet elmorzsolnék, de örömömben.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ez lemaradt.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Én CSAk 60x zoomot,vagy CSAK,Jaktor modpakkot hasznàltam.Lol.
Micsoda rohadék ez a WG:-) ja nem.:-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Volt már ilyen a múltban és nem tudok amellett elmenni hogy akkor is egy lila wn8-as tolt ki, ugyan így fedezéknek használva a tankom. Értem én hogy statisztika mindenek felett, de ez már bunkóság. Írhatna/lökhetne/gyors üzenetet használna és ha erősebb tankja van valszeg átadom a helyet, de nem neki egy roncs is kell.
És ha már ilyen tologatást lát az egyszeri játékos, legalább kérdezze meg hogy mi a kakaskodás oka. Végeredményben most a jgdpz e100 tök fölöslegesen bekékítette magát, úgy hogy csak vissza adtam amit előzőleg a wn8 király csinált.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2017.01.07. 10:48:53
Valamelyik nap a Protoba egy 13-75 250 méterről teljesen szemből alaplőszerrel belevert.Néztem is hogy mi a f.szom van itt.Az is szarrá van nerfelve titokban még MM-ileg is.Mikor elkeztem a játékot és 6-7-es szinten nyomultam sokat mindig rettegtem hogy ne legyen proto a csatában.Most meg mi van 7-es tankot se látok vele nemhogy 6-ost.Szerintem a 12-es battletier kivétele óta jónéhány tank alig megy saját tierjében.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
szvsz a t54 ltwt az egyetlen ami mindenben erős kompromisszumok nélkul
Nem véletlen nerfelték pár verzióval korábban
Nem elég átok ez az oszcilálló torony, még valami ótvar ágyú is van rajta.....
12 t, 13-75, 13-90
A 13-90 ágyúja a játékban létező, legszarab gané fos.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.06. 18:51:51
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.06. 17:36:41
pedal to the metal...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Még 3 láda belefért, aztán
.....freemail.hu, your transaction cannot be processed. Please try again later.
Please contact Wargaming Customer Service Center for further assistance
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
The show must go on.
Hogy stílszerű legyek. Elugrok a gyerekért, aztán hajrá.....
VISA.
Békéscsaba mivel fizettél? Mastercard?visa? paypal?
Wotyinfón is volt akinek 10 ládánál ilyen 4-5-10 ft-okat vont le.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.06. 15:58:35