418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #392276 a kurv@ anyját ennek a kib@aszott játéknak. 8-assal megyek végig tier10, berakom a tier10et. Full tier10-t. Most komolyan szopat???? Hol vannak a 8asok? -
Rammsch31n #392275 Lehet az IS6 is pattanna... a másik, meg lehet most állt be az MM a kezdeti értékek után... lel -
asolyom #392274 Akad bőven olyan prémium tank, amelyik arannyal sem lövi be ezt a Chryslert. Egyébiránt az új MM nálam egyértelműen szopatja a tier limites tankomat (KV-5). Az új MM óta gyakorlatilag soha nem láttam T6 tankot, szinte minden csata T9. -
Nekem bejön nagyjából, kinézetre pláne bár nem tudom mi értelme ha a francia td ág úgy ahogy van szar... -
Angelus1991ster #392272 Tier 8-as francia Stug. -
Elég szépen benézték. -
Gyuszopapa #392270 Chrysler 200 wn8 no comment.Meg ugy az egész elleséges csapat balfasz volt.Szembeállni egy goldspammer IS-3-al idiótaság.
-
Nem sírok az ilyen weakspotos páncélzat után, francia td-k ilyen alapon lettek használhatatlanná nerfelve, mégis minek páncél ha minden szar belőheti a frontján, teljesen normális hogy befoltozzák az ilyesmit, egyébként kétszer annyian köpködnék a tankot... -
Jah, a sok tomatonak hamis biztonságérzeted ad és közben spammelheti az goldammot 
az új franci prém TD 38% camo értéke ahogy írják veri az udes-ét, jó vétel az is
-
Rammsch31n #392267 ...akkor az is lehet, hogy én értettem félre... mindenesetre azért ezáltal közvetetten a Chryslert is szidta... meg eléggé OP-nak állította be a tervezésbeli hiányosságait (Nincs weakspot a géppityunál stb.)... -
Sir Charles #392266 Lehet én értettem félre, de Foch nem azért anyázott a WG-re mert a Chrysler OP lenne, hanem az egész koncepcióra.
A tank páncélzata tier 8-ban(és 9-ben is) elég ahhoz, hogy csak gold-dal lehessen átlőni, feltéve ha jól használják, viszont az ágyúja szar, tehát a használónak is goldot kell lőnie, ha érvényesülni akar.
Ergo: aranyat nyel-aranyat köp-sok kredit mínusz-sok prémium előfizetés-sok pénz a WG-nek.
Tehát nem a tankkal volt baja, hanem a WG nyílt pénzéhségével, amit becsomagolt ebbe a tankba.
Én legalábbis ezt vettem ki a szavaiból. -
Gyuszopapa #392265 Más sem.
-
Új francia tier8 prémium TD -
1v7 -
Rammsch31n #392262 erre a megoldás... le kell tiltani a chatet... bassza meg magát az összes... te meg tegyél meg mindent, és akkor nem fog annyira! felhúzni talán... -
Rammsch31n #392261 Chrysler marketing csak... :D aki eddig nem tudott róla, rákeres Foch-ra... Foch szerint OP a Chrysler -> nosza pénztárcát elő! :D -
Ebben az új mm-ben nem 33-33-33 fent-közép-alul aránynak kéne lennie? Fent kb. sosem vagyok. -
diegho™ #392259 Borzasztó mennyire sok a buta játékos. Scout vagyok, spotolok, senki nem tudja sebezni őket, összelövök magamnak 3k-t T49-ben, akiknek spotoltam 1k alatt maradnak mind. Ki a hülye? Én... mert csak. És a 44%-os tereptárgy noob-ozik, mert látta, hogy rá is azt írják, pedig fogalma sincs a szó jelentésének, de használja, mert az menő... persze egy valag prém tankra volt esze...
Bat-ben 4k dmg, mindent megpróbálok, spotolok a senkiknek, láncolok, senki nem lő semmire, 4 lőszerem marad, ellenfélben 3k+ hp, ki a béna, ki tanuljon meg játszani? Naná, hogy a bat, hiszen a győzelemért játszik.
Komolyan nincs ennyi önkritikája senkinek? Olyan játékosok, akiknek a legjobb köre a tankokban alacsonyabb, mint az átlagom folyamatosan engem okolnak a vesztes csatáért. El nem hiszem, hogy három számjegyű a Wot játékosk átlag intelligencia hányadosa. -
Az milyen, hogy főoldalas hírt csináltak WG-nél a Foch incidensből... amiről sokan még csak nem is hallhattak.
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/sirfoch-incident/ -
Plata #392257 Én is szeretem a prémeket.
Feltéve ha szép.
STO-ban is mindig megveszek minden új hajót,múlthéten kiadott 3 részes packot is megvettem.
Oszt még ki sem próbáltam.
Igaz STO-ban játékkal lehet pénzt keresni.
Még sosem fizettem valódi pénzért még is van több ezer dollárnyi megvásárolt cuccom.Most is van több mint 500 dollárnyi pénzem amit már nem tudok mire költeni. -
diegho™ #392256 Tényleg, azzal indult az egész. Szóval adtak 5db T8 prémet annak, aki játszott. Nem kell érte pénz, csak játszani kellett, most pedig megadták a lehetőséget a beváltásra, ráadásul az ajándék tankokat is be lehetett cserélni. Nekem így lett Revo-m és Panther 8.8-am összesen 2275 goldért. -
Plata #392255 T34 is volt. -
Tipikus hogy le kell szarozni, mert elvárás hogy mindenből a legjobb kell persze ingyen, folyamatosan lökik az eventeket, kredit, xp boost már szinte csak azért ha elindítod a játékot, de az renben van mert a sok csóringer már hozzászokott és elvárja hogy kinyalják a seggét is a semmiért... -
diegho™ #392253 Pedig semmi komoly probléma nincs vele, de adtak IS-6-ot is, WZ111-et és FV4202-t is.
Mellesleg a WG azért csinálja ezt a prémtank dömpinget, mert erre van igény. Hülyeség, hogy erre van igény? Amikor kijöttek a "Black edition" tankok, arra is ráugrottak a szobanövények, itt vált számukra 100%-ig biztossá, hogy a játékosállomány zömét alkotó tereptárgyak minden szart megvesznek, amit az arcukba tolnak. Teljesen mindegy, hogy a játék nevét sem tudják leírni, de költenek rá, mert egyszer meglátnak egy csatában egy tankot dominálni, akkor az kell nekik, mert akkor ők is jók lesznek. Tőlünk nyugatabbra olyan összegeket tolnak a játékokba, hogy azt itt nálunk nagyon kevesen hiszik el. Gondolom mindenki látott olyan accountot, amin volt 4-5 prémium tank és csak T1-el volt azon kívül csata. Bizony létezik több ezer csatás olyan is, aki nem tudja hogyan kell kifejleszteni és megvenni a tankokat, csak a weben tudja megvenni a prémet.
Csak a játékosok tehetnek arról, hogy ilyen sok egyre erősebb prémium tank jön ki. A WG-t lehet szidni és anyázni, de amíg a fizető közönség fizet, addig az ingyenélőknek kuss a nevük. Így van ez mindenhol mindenben. -
Az egy szemét. Azért nem látod. Tier7-ben lenne jó. -
Lokker #392251 Nem sokat látom azt a teljes értékű tier8 prém medet. :D -
Azért azt látni kell hogy más játékokhoz viszonyítva még mindig lazán el lehet lenni zseton nélkül, pl. fostos androidos "ingyenes" játékok a többszörösét gombolják le a playerekről mert nagyjából lehetetlen zseton nélkül érvényesülni, a wg-t ekézni mert berak prémeket kicsit túlzás annak fényében hogy nemrég adtak szinte ingyen 1 teljes értékű tier8 prém medet -
Sok régi jó mapot kivettek ok nélkül.... -
tothgyorgy #392248 Szerintem is fölösleges ennyi prémtankot betenni. Minden tank 1 valag pénzbe kerül, de gondolom nyereséges nekik, különben nem csinálnák.
Jobban örülnék , ha a bugokat irtanák ki, meg kitennék a csalókat. A térképeket is javíthatnák, meg a régi jó mapokat visszahozhatnák. Nem kiegyenlített? Miért a mostaniak azok? A csapatok sem azok. -
Lokker #392247 Jingles is kilépett a CC-ből -
Jónak tűnik. de szerintem be kéne fejezniük a folyamatos prém tank hányást, mert a communitynek kezd elege lenni ebből. Ezek tech tree-ben pl. tök jók lennének alternatívának. -
Igen csak ugye én február végétől tolom csak :D Akkor legalább jól gondoltam mit kell majd csinálni :) -
tothgyorgy #392244 itt nézd meg
némi infó a chryslerről -
tothgyorgy #392243 Erről van szó. Féláron vett kütyükön nincs veszteség, bár ha a tankkal együtt eladja az ember amikor akció van , akkor az is kevesebbet ér. -
Valaki, aki megvette tud véleményt mondani a chrysler gf-ről? -
Akcióban kell venni minden felszerelést és fogyóeszközt előre, így goldba sem kerül a leszerelés mert eladod annyiért amennyiért megvetted, fogyóeszközből 1,5k körül van nálam átlagban típusonként, felszerelésből 4-5db. fajtánként, sosem kellett teljes áron vennem meg aranyért leszerelnem 6 év alatt, mert amikor akciós elverek 5-6 millát és le van tudva a következő akcióig a dolog... -
Igen 500k-t nem szívesen adnék ki én sem értük, ha lehet olcsóbban is. Akkor legalább most lesz esélyem gyűjteni kicsit. Ha jól gondolom nyár végénél előbb nem kerül rá sor szóval addig fel kell halmoznom 3-4 milkát pluszban (a jelenlegi aranytartalékot ennyivel megemelem, hogy ne kerüljek nehéz helyzetbe és akkor bevásárolok mindenre amire kell esetleg 1-2 tartalékot veszek, ha úgy jön ki. Most úgy is megkopasztott a heavy/med akció 3 milka alá kerültem. -
Plata #392239 Ha jól emlékszem a lóhere valamit csinál,de olyan rég volt róla szó hogy mit hogy már rég elfelejtettem,de úgy rémlik régen valami olyasmi volt hogy ha a tankodról pattant lövés akkor csinált valamit.
Egy biztos ha lóhere van a tankodon akkor MM is szeret.
Legalább is sokszor úgy éreztem vele hogy MM homlokon csókolt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.23. 14:45:32 -
Gyuszopapa #392238 Idönként van leárazás olyankor szoktam én is venni 1-2-őt a raktárba.Csak le szerelhető arannyal felszerelni ingyenes.Mivel prém nélkül játszom szoktam venni néha egy kicsi aranyat.Azért mert ezek 500-600 ezerbe kerülnek és azért a lóvéért nekem sokat kell nyomni tehát durván 12 forintért érdemes inkább leszedni mert megmarad és át tudod tenni másik tankra ha kell.De megsemmisíteni nekem fájdalmas. -
yossarianHUN #392237 Régen nagyon gyakori volt, most már kifejezetten ritka, azt mondanám, félévente egyszer szokott lenni kábé. Igen, halmozhatod őket, ergo annyit veszel raktárra, amennyit akarsz és persze amennyire van pénzed. Egyébként csak a leszerelés kerül aranyba.