banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kigyi
    Hullámzó hétvégén vagyok túl. A szombat egy rettenet volt, mindegy mivel és hova mentem gyakorlatilag használhatatlan volt minden csapat. Ha heavy-vel mentem akkor mire odaértem a csata helyszínére már egyedül voltam, mert mindenki rohant előre, ha med-el, vagy light-al mentem akkor volt 5-6 heavy a csapatban persze vagy halomra lövették magukat nyílt terepen vagy hátulról puffogtattak :D Hihetetlen egy nap volt.
    Vasárnap ugyanígy kezdődött aztán este még beültem kicsit és szinte minden csata győztes volt, de szoros meccskkel. Egy Tiger1-t one shotoltam full hp-ról szegény biztos meglepődött (mondjuk én is, nem is kicsit. Persze utólag láttam lőszer rekesz, amit gondoltam is, de azért jól nézett ki). Persze itt is odasültem párszor, de hát ilyen az amikor T8-9-ben elfogy az erő oda már csak alátétnek jók a tankjaim :D