World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mellesleg prém Amx m49-be lőttem 1004-et.Nem nagyon lövöldöztem,próbáltam spotolni,hátha észhez térnek ezek a buzik,de nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ha kicsit megvariáltam a skilleket a legényeken és most eléggé összevissza adta be a második adagokat, akkor azért idővel kiegyenlítődnek, ugye? mindig a legkevesebbet tudó kapja a legtöbb XP-t, nem?
The Matrix has you...
Bár kétségtelen,jó móka az artyra yolozo Lt-ket kicsapkodni<#beka3>#beka3>
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Remélem kapnak újév alkalmából egy hatósági átvizsgálást.
angelus1991ster.blogspot.hu
Megint Westfieldre tett és megint Td csapattárs telibe nyomott mikor előre mentem spotolni.<#wow2>#wow2>
Csak most jagdtiger volt.
Mi a fenét lehet avval annyit játszani?<#vigyor5>#vigyor5>
Én meg retardált magyarokat kapok.
Előremegyek az ellenség közé spotolni,erre ezek a buzik engem lőnek le.
Két állat.

Folytatom inkabb a Civ VI jatekomat fuck this shit <#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Solten, 2016.12.30. 18:22:29
Saor Alba
<#nevetes2>#nevetes2>
na ez jo volt...
Saor Alba
Voivod! En atlagos playerkent nem tapasztalom amit leirtal. A hiba a Te keszulekedben van. Ez nem a Te jatekod! Ne eroltesd!
(Vagy surgosen valtoztass a jatekstilusodon! Probalj meg felnoni a jatek valtozasaihoz! Koszi) Es legy kicsit pozitivabb! Piece.
pedal to the metal...
Én azért elvagyok majdnem mindennel,kivéve könnyü tankok,azokat hanyagolom<#hehe>#hehe>
De ez a conway<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Tulajdonképpen kurva jó a balance! TD-vel nem tudsz játszani a szétszabdalt, cső pályák miatt.
Artyval örökös város, vagy sima 2-3-perces csaták, 2-3 lövéssel, abból egy talál.
Lighttal város, vagy spotot nem lövö "csapattársak".
Medek: csőpályák, a flankelés lehetősége nélkül.
Heavyk, hatalmas nyílt mezők, aranyaső.
Mindenki szopik, nincs előnye senkinek. A játék végre tökéletes!
Az alaplószer mindent csinál csak nem sebez.<#fejvakaras>#fejvakaras>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mondjuk az poén volt hogy ru251-et véletlen lőttem ki,batet céloztam lőttem erre ketténk közé szállt ez a gyökér és telibe.<#vigyor>#vigyor>
Bat meg visítva menekült.<#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.12.30. 12:16:41
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nagyon szépek a britt tankok de nem volt hozzájuk türelmem.Csörcsnél felforrt az agyvizem.<#zavart1>#zavart1>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
De CDC tényleg piszok papír.
De a Cromwell jobb.Marha gyors az ágyuja és mozgékony.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.12.30. 11:02:04
Sikerült kifejlesztenem+megvennem a hűtőszekrényt is/Conway/Cserébe jó sok kreditem maradt,holnap hajthatom ezt a libafos színű kedvenceteket<#nevetes1>#nevetes1>

cyka blyat
replay
Top tierként még mindig jó néha ez a tank
cyka blyat
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.12.29. 20:02:13
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"