World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joe662
Igazad van figyelmetlenül olvastam el,közben szkájpoltam<#banplz>I Igen adja őket orrba szájba<#bdead> továbbra is,a díszekkel együtt.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Basszus srácok ilyet nem láttatok még,az egész csapat kempelt,heavyk td-k medek mind mind berohant az erdőbe és ott nem csinált semmit,velem együtt 4 light tank volt,spotoltunk egy rakást,és szartak rá,csak ültek a bokorban és egymás után meghaltak.
Mellesleg prém Amx m49-be lőttem 1004-et.Nem nagyon lövöldöztem,próbáltam spotolni,hátha észhez térnek ezek a buzik,de nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Személyes tartalékot azért még lehet kapni?

angelus1991ster.blogspot.hu

köszi

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

joe662
Nem kell,az már csak a fa kinézetét változtatja.Annyi,ha kifullozod a fát+ a Kv2-t,akkor megkapod az 5.ik csajt is.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

kérdés hátha tudja valaki, ha minden díszem a fán 5-s szintű lesz akkor nem kapok már több cuccot? ne tegyem fel, vagy tegyem fel majd cseréljem vissza?

Elméletileg igen,de néha vannak defektes egyének.

sziasztok.

Ha kicsit megvariáltam a skilleket a legényeken és most eléggé összevissza adta be a második adagokat, akkor azért idővel kiegyenlítődnek, ugye? mindig a legkevesebbet tudó kapja a legtöbb XP-t, nem?

The Matrix has you...

joe662
Nem vágom mi az a btw-s csataeredmény<#nemtudom> De nem hiszem,mert kb Okt óta nem mentem 1 kört se velük,Vagyis 2 igen,de egy klántársamnak próbáltunk spotolós küldit összehozni,de nem bírtam sokáig,és váltottam Grillére<#hehe>
Bár kétségtelen,jó móka az artyra yolozo Lt-ket kicsapkodni<#beka3>

voivod32
Kerestem. Átmentem a WOWs-ra , kicsit megnyugodni. Ott azért nem 3 percig tart egy csata.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Tényleg volt aki kapott valami prém tankot? Vagy azt csak akkor kaptál volna ha megveszem a csomagot?

Ki a franc találta ki ezt a holiday ops-os csomag szart? Legalább ne hazudnának azzal, hogy nyerhetsz 30 nap prémszart, Pz B2-t vagy 1000 goldot.

Remélem kapnak újév alkalmából egy hatósági átvizsgálást.

angelus1991ster.blogspot.hu

Basszus,ugyanarra a pályára kerültem,és ugyanaz lett.
Megint Westfieldre tett és megint Td csapattárs telibe nyomott mikor előre mentem spotolni.<#wow2>
Csak most jagdtiger volt.

Mi a túró mindenki CiV 6-al játszik?
Mi a fenét lehet avval annyit játszani?<#vigyor5>
Én meg retardált magyarokat kapok.
Előremegyek az ellenség közé spotolni,erre ezek a buzik engem lőnek le.
Két állat.

Solten
Ma is velunk volt a retardalt RNG, elelo, mellelo, alalo, ha eltalalja pattan. Nehogy mar ne szopjunk 2-10-re 4 percnel.
Folytatom inkabb a Civ VI jatekomat fuck this shit <#mf2>
Utoljára szerkesztette: Solten, 2016.12.30. 18:22:29

Saor Alba

Majd ha bejönnek az ocsmány 10-es lightok.. btw artys csataeredményeket nem raksz be? <#idiota>
Solten
"Probalj meg felnoni a jatek valtozasaihoz!"

<#nevetes2>

na ez jo volt...

Saor Alba

Ugy gondolom surgosen mas szorakozast kellene keresned. Nalad frusztraltabb jatekost nehez lenne talalni. Voltakeppen az a vicc jut rolad az eszembe, mikor azt mondja a medve: Vadasz! Szerintem te szopni jarsz ide!
Voivod! En atlagos playerkent nem tapasztalom amit leirtal. A hiba a Te keszulekedben van. Ez nem a Te jatekod! Ne eroltesd!
(Vagy surgosen valtoztass a jatekstilusodon! Probalj meg felnoni a jatek valtozasaihoz! Koszi) Es legy kicsit pozitivabb! Piece.

pedal to the metal...

joe662
Azért ez nem teljesen igy van<#ejnye1>
Én azért elvagyok majdnem mindennel,kivéve könnyü tankok,azokat hanyagolom<#hehe>
De ez a conway<#falbav><#falbav>

A másik fórumon, mintha azt olastam volna, hogy elsejétől lehet venni hiányzó darabokat. Nyíljon az a buksza. 😊
voivod32
Teljesen mindegy, milyen löveged van, a játékban lévő pályák 90%-a játszhatatlan TD vel. ( És artyval, meg lighttal.)
Tulajdonképpen kurva jó a balance! TD-vel nem tudsz játszani a szétszabdalt, cső pályák miatt.
Artyval örökös város, vagy sima 2-3-perces csaták, 2-3 lövéssel, abból egy talál.
Lighttal város, vagy spotot nem lövö "csapattársak".
Medek: csőpályák, a flankelés lehetősége nélkül.
Heavyk, hatalmas nyílt mezők, aranyaső.
Mindenki szopik, nincs előnye senkinek. A játék végre tökéletes!

joe662
Ekkora foschtalicskát,mint ez a conway,még nem láttam.<#falbav>
Az alaplószer mindent csinál csak nem sebez.<#fejvakaras>

Ha van sok fölös kisszintű upgradeld őket és hátha.

Könyörgöm... 5db ötös dísz hiányzik, és most kaptam a 4. fölöslegest...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Múltkor láttad a 4 killes képet amit beraktam?A bázison egyedül öltem meg öket,az első pofon után batchat meg a többiek egy szál szar kis t49-től visszabújtak a házak mögé.<#mf2>
Mondjuk az poén volt hogy ru251-et véletlen lőttem ki,batet céloztam lőttem erre ketténk közé szállt ez a gyökér és telibe.<#vigyor>
Bat meg visítva menekült.<#vigyor5>

Muszáj teljesen beszűkülni, meg sokszor az autoaim is nagyon hasznos, én ha közvetlen közelében vagyok az ellenségnek, gyakran inkább ráteszem az autoaimet is, biztos ami biztos... Azért szeretem a T49-et, mert a nem olyan unalmas, mint az összes többi tank. Valamelyik nap El Hallufon ott az északi verekedőben a domb alján álltam, az ellenséges E5 meg egy kilőtt tank mögött bújkált a domb másik felén, de úgy, hogy a roncs alatt még pont ráláttam az aljára... Feltartotta az egész csapatot, mert nem volt arty, és senki nem tudta átlőni... becéloztam a roncs alatt az alját...1200HP-ról leégett XD Meg amikor a magabiztosan sidescrapelő heavyk meglepődnek egy 350-es taslin, aztán inkább elkezdenek hátrálni, megfizethetetlen 😄
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.12.30. 12:16:41

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nekem csak prém brittem van.<#zavart1>
Nagyon szépek a britt tankok de nem volt hozzájuk türelmem.Csörcsnél felforrt az agyvizem.<#zavart1>

voivod32
Én úgy utáltam a Cromwellt, mint a szart. Ellenfélként halálos, de ha én mentem, vele, semmit nem talált el, és mindenki azonnal lenullázott benne. Nálam a brit med ág ott véget is ért. De a heavyk nagyon bejönnek.

McFrost
Én már régóta kikapcsolt csettel játszom.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

voivod32
3 pz 1 c bejött csatába, és kijelentették, hogy ők csak trollkodni jöttek.

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.12.30. 11:45:35

Cromwell szerintem jó.
De CDC tényleg piszok papír.
De a Cromwell jobb.Marha gyors az ágyuja és mozgékony.

Hát a CDC 1v1-re speciel sosem volt alkalmas. Minden átlövi, akkora, mint egy ház, és ha az ellenség betölti a HE-t, úgy szétvág egy pillanat alatt, hogy öröm nézni. A Cromwell dettó, bár az még DPM-ből meg tud oldani pár szitut a saját szintjén. Papír tankban 1v1-ezni sosem volt kifizetődő.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.12.30. 11:02:04
Valamiért a cdc és a Cromwell B nem működik mostanában nekem, 1v1 - ben lazán vernek, pattogok mellé lovok, nem viszi át csak kritikall. Mig más tankokkal egész jól megy. Csodálkoztam is hogy a win rate is emelkedett. Még mindig az az érzésem, hogy vannak csaták amikor full handycap a tankom és kb csak spotra alkalmas mert sebezni úgysem enged az rng.

Az a durva múltkor mineson felmentem vele a dombra, Conquerorba felülről a motorházba 1100, IS-4be szintén ugyanígy 900+, hogy még ki is gyulladt. De hát előtte meg egy meccsen olyan volt, hogy konkrétan ott álltam a bulldog mögött kb 2 méterre!!!! ez a szar meg ellövi fölötte. Nagy sniper ja 😄
Ne már 😄
joe662

joe662
Nekem amúgy nem sikerült,olyan rosszra a mai napom,talán majd holnap<#hehe>
Sikerült kifejlesztenem+megvennem a hűtőszekrényt is/Conway/Cserébe jó sok kreditem maradt,holnap hajthatom ezt a libafos színű kedvenceteket<#nevetes1>

Tamásnak küldöm szeretettel névnapja alkalmából Perzsátol a lecsap számot <#hehe>

joe662
Megnyugtatlak,le lehet vinni<#hehe>

voivod32
Most már csak ezért nyomom tovább, mert kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e 5% alá vinnem a "győzelmi" arányomat.

Antimat
Tegnap voltam így a WZ-132-vel. Vagy 8 csata után tudtam leszórzózni... mert én olyan hülye vagyok, hogy ha nem megy, akkor azért is erőltetem, pedig tudom, olyankor hanyagolni kellene.

cyka blyat

voivod32
Kb. délután 4 óta nyomom, de a duplázásban még nem sikerült tier 5 fölé jutnom.

Antimat
Majdnem meglett a 2. Pool-om, egy lövés kellett volna 😞
replay

Top tierként még mindig jó néha ez a tank

cyka blyat

Prokhorovka.11-en felmentek a dombra.No comment.De azért vért izzadva lehoztuk de csak azért mert az ellen is idióta volt.Meg E-25-ben ülve észnél voltam.Ha kicsit jobbak szopunk.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

voivod32
Na, ez jó volt!

Közben kipróbáltam, hogy a cache-t is törlöm telepítésnél, úgy néz ki, most már jó.

The Matrix has you...

Nem hiszem el, hogy az emberek még mindig számításba veszik az XVM által kiszámított győzelmi esélyt... Annyira nem jelent semmit, hogy nagyon... +-25% random, elmebeteg imba MM csapatleosztások és retard lemming taktikák mellett szinte minden csata kiszámíthatatlan. Az első két-három percig... utána már látszik, hogy mészárlás lesz-e, vagy campfeszt...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.12.29. 20:02:13

Heavykkel jó volt a csapat azért 😄

Kuld el . Vagy az is eleg , ha elolvastatod vele a forum hozzaszolasod :-)
Azt hiszem, hogy az E25 végleg átment a "szerencsétlen" tank kategóriába nálam. Ma sem sikerült leszorozni (0-4). Többet nem vagyok hajlandó menni vele ma. Szinte minden alkalommal 18-33% odds-szal adott csatába rak vele. Ha mégsem, akkor a 65%-os esélyt is sikerül elbukni. Ezzel szemben a T8-as HT-kal ma 9-1 a WR. <#fejvakaras>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"