banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Couterartyzni lehet a patch után? Látszik még a tracer?

Ma néztem egy vidit az új arty mechanikáról (USA wot oldalon van fent). Ez nekik szerintem buff, nem is kicsi. Gyorsabban fognak lőni, pontosabban és persze nagyobb splash. Az utóbbi véleményem szerint különösen rossz, még jobban el fogja rontani a játékélményt tankban ülve. Az hogy cserébe kevesebbet sebeznek, szerintem nem vigasztal senkit. A videóban egyébként 500+ sebzések repülnek. Ennyi emlékeim szerint eddig is meg volt top artyban. Van egy jelenet, ahol 4 tank áll egymás mellett. Köszönhetően a nagyobb splashnek összesen kb 1600 sebzést szenvednek el. A másik meg ez a stun effect. A tökét levágnám, aki ezt kitalálta :D Pont elég, h az esetek 90%-ban letrackkel az arty, meg 1-2 ember meg is hal, ezután még ki is üti a maradék legénységet kb. 20 mp-re és mindenféle stat csökken emiatt. Azt viszont nem tudtam megállapítani, h ez a stun csak alkalomadtán lesz vagy minden egyes "találatnál"?

@Üdv Solten :) Azt hittem már rég nem vagy itt jelen. Tolod még a wotot? Platoonozhatnánk néha :) Bár másfél év kihagyás után tuti úgy fogok játszani egy ideig, mint egy paradicsom :D Újra kell tanulni a taktikákat, az új mapokat megismerni (már ha vannak) ja és az új tankokat is ki kell ismerni. Látom jövő héten patch, úgyhogy utána először összeszedem a modokat majd utána leszek aktív.