418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #391876 Nekem megy. -
hekus2014 #391875 Sziasztok, nem tudjátok, hogy miért nem megy a premium shop ezt írja ki:
Sorry, something went wrong.
Action temporarily unavailable. Please try again later. -
Plata #391874 Szerintem T10 eszetlen jó.
Heavy küldit lazán csináltam vele.
Baromi sokat pattintott. -
Plata #391873 Francos legénységet sajna beleraktam. -
asolyom #391872 Hm....mentem öt meccset a teszt szerón a T-10-el, eddig 60% WR, és 2200+ átlag sebzés. Azt hiszem, hogy a live szerveren is "megvevődik" rövidesen.
-
Add el ,ne szenvedj vele
-
Plata #391870 Kár hogy egyedi feliratot nem lehet venni tankra.
Sheridanre feliratnám hogy tohonya tetű meg azt hogy szarkupac. -
Plata #391869 Basszus,micsoda csodás 1-15-ös csatát mentem sztálingrádon,a teljes csapat egyfelé ment.Volt vagy 2 perc a csata.Viszont sebeztem csapattársat,de nem bántam mert ezek a barmok sokkal többet sebeztek belém.
Sajna sheridannel nem lehet a csapattársat sem oneshotolni.
Viszont arra is rájöttem hogy Sheridan nem tudja megcsinálni sztálingrádon a T49 kerítéses trükkjét,amivel halálba lehetett szivatni a heavyket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.13. 14:59:48 -
Plata #391868 Nem,Sheridan meg én nem vagyunk egymásra hangolva. 
Még nem találtuk meg a közös hangot.Valahogy nem nagyon érzem a kicsikét.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jah a T49 is a garázsban van,sajna vacak legénységgel.M41 legénység ment T49-be,T49 legénység Sheridan-be.
Csak M41-ben vacak legénység volt.
Jah sheridannel az első kör elég vacakra sikerült,kipróbáltam tud-e ugratni.
Sokkal bénább a mozgása mint T49-nek,T49 métereket tud repülni biztonságosan,ez úgy esik mint egy féltégla.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.13. 14:51:08 -
yossarianHUN #391867 A stabilizátor nem csak menet közben működik, megállásnál is segít, mivel eleve kisebb méretről kell csökkennie a körnek. Sőt, volt egy ürge, aki anno matematikailag levezette, hogy megállásból tüzelésnél is nagyobb bónuszt ad a stab, mint az EGLD, plusz ugye előbbi menet közben is működik. Ergo semmi értelme EGLD-t használni, hacsak nem stab mellé, vagy olyan tankon, amire nem lehet stabot tenni. -
bekescsaba #391866 Ha a válasz igen, be is zárhatjuk a fórumot. -
realcsabi #391865 Jaj Plata, ne hagyj kétségek között minket, vajon eladtad a T49-et?
-
nerf maus 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #391863 T10 marha jó,Is7 szintén,szerintem.
Megvásárolva: 'XM551 Sheridan' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 6 100 000. -
asolyom #391862 A T-10 és utána az IS-7 mennyire hadználható manapság? -
Plata #391861 Még 10 ilyen csatám ha lenne meg is lenne a Sheridan.
hekus2014 #391860 Sziasztok, nem tudjátok, hogy miért nem megy a premium shop ezt írja ki:
Sorry, something went wrong.
Action temporarily unavailable. Please try again later.
-
MuldR #391859 És 6-os SHban van értelme? Vagy oda csak KV-2-esek mennek meg CromwellB-k? -
R3nton #391858 Emil 2 rohadt jó cucc, na ez már döfi. A torony kialakítása sokkal jobb mint a sima Emilnek és sokkal erősebb is. Az ágyú pedig végre lég erős, egy ilyen lassabb tankhoz. Nekem nagyon bejön, ellentétben az Emil1-el, amit nem igazán szerettem. Viszont az AC48tól sírógörcsöt kapok, kib@szott szar, nagy ágúy egy fos rajta, sztem a T92-m gyorsabban szűkül. -
Plata #391857 Büdös francba.
3 boostot aktiváltam be.
Hogy minél hanarabb legyen Sheridan.
Még egy 50%xp vackot is.
Erre jön vihar,se net se tv. -
TiborTamas #391856 A francba... Most így hogyan cseréljem be? :D
asolyom #391855 Nekem rammer, vstab, optics van rajta. Nekem így jobban megfelel. A dpm ventivel, meg nélküle sem túl jó. A 2.3 célzásidő szerintem baráti, és bizony előfordul a menetből lövés.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.13. 09:47:16 -
bekescsaba #391854 Hali.
Tapasztalat alapján, mi az ajánlott felszerelés a revóra? Nincsen kedvem kísérletezni.
Jelenleg töltésgyorsító, és stabilizátor van fent, nem tudom, hogy szellőzés kellene-e a magasabb DPM-ért, vagy távcső a nagyobb support távolságért.
Illetve a stabilizátor helyett jobb lenne-e a célzássegítő, ugyanis ritkán lövök menetből.
Ugyanez a kérdésem az STA 2 vonatkozásában is. Mostanában cseréltem be mindkettőt, és megköszönném, ha valaki válaszolna rá. -
asolyom #391853 Nehogy megvedd ezt a tankot! Ez az utóbbi idők legnagyobb szívatása a WG részéről! Gyakorlatilag mindig T8-ba megy, ahol még tölteléknek sem jó. Hiába az új MM, ez a tank még így is szánalmas T8-ban! Kreditet egyáltalán nem hoz, mivel rengeteg gold fogy benne, ha nem csak pattogni akarsz. Az egész egy kiábrándító roncshalmaz. Ha néha szerencsés vagy, és T6-ba rak, akkor lehet aratni, de ez is az RNG-n múlik. Van amikor egy Tigrist is pattint a páncél, és van amikor egy Skoda T25 is simán belövi. Egyszóval elég kiábrándító tud lenni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.13. 08:51:37 -
Vicces ez a script

-
asolyom #391851 Na igen, pont ez volt tegnap is, ott maradtam egyedül egy Obj. 252, IS-3, IS-6 tiróval. Hiába volt az Obj. cső hülye, és 2x is meglőttem, és az IS-3-at is egyszer, a végén csak bekerítettek. Ilyen helyzetekben ugye se páncél, se dpm a Revon, ami esetleg megvédhetne. -
szerintem a 100-as ágyúval az egy igencsak jóféle tank,170 pen kb mindent átvisz és ha okosan használja az ember (kicsit támogatósabban,mint egy tigrist),lehet vele szépeket aratni. -
TiborTamas #391849 Nem lesz, már van, ugyanis most meglepő módon délután 5 óta megy a hétvégi akció. :D -
Gyuszopapa #391848 Nekem is van pár ilyen retardmágnes tankom.A T-43 például,tegnap 7 csata kellett hogy leduplázzam.1-szer sem voltam top tier csak 8-9-es csaták.Annyira pedig nem útálom el vagyok vele. -
HT tank akció lesz. KV-85 megéri? -
ez a másik gond a papírokkal,rettentően támaszkodnak a csapatra.hiába lősz ki 5 tankot,ha 1v5-ben ott maradsz (ami mostanság eléggé szop**,bocsánat szokás :)) -
tutyimutyi2 #391845 Érdekes, megpróbáltam visszaszerezni a régen eladott pz38h-t erre a válaszban stug 4-ről ír :D -
MuldR #391844 SH-ra viszik a Thunderboltot? Jó az oda? -
asolyom #391843 A második sor felénél vagyok. Egyébként ilyen ratyi WR-tel pont arra nem jó, amire vettem, vagyis legénység képzésre.
Nem is igazán a tankkal vagy a legénységgel van gondom, mert 1300+ a WN8 vele, meg ~1200 most már az átlag dmg. Messze nem vagyok unikum, de teljesen kolbász sem. Ami vicces, hogy a VK 100.01P-vel kb. hasonló átlag sebzéssel 54% a WR. Szóval azért remélem, hogy valami egyszer beindul vele, mert így nagyon lassan fejlődik a legénység.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.12. 20:12:27 -
ha nem volt benne jó legénységed,akkor ez alap.a papír tankok szinte csak akkor kezdenek el működni,ha már az első skill háromnegyede körül jársz. -
Still_I_Rise #391841 Pont ellenkezőleg. Most volt egy rövid, remek szakasza!
A házinéni esetleg frissíthetné a fenti linkeket, ahelyett hogy trollkodik. -
diegho™ #391840 Én Leo1-el csináltam egy elég gáz kb 80 csatás szériát le is esett az átlagom vele 3k-ra 3.3k-ról. Felszereltem spotolni, azt is akartam csinálni, de jellemzően nincs értelme, mert senki nem tud sebezni, engem meg lerohannak a kis lightok és mivel nincs páncél, ezért simán megölnek. Ez van. Revo-t tolom főként, bár elég nagy barom voltam, letoltam ~120 csatát vele optika nélkül, pedig azt hittem rajta van... -
Plata #391839 Az előbb képzeld nem tudott kilőni JpzE100. 
Az első lövése leszedte a T49 láncát,nuku sebzés,a második lövés meg mellé ment neki.
Jah és még egy balfék kemper E50 is lövöldözött,de az vak volt mint egy denevér.
Nekem 3 is bement.
-
asolyom #391838 Kétségbeejtő, hogy mennyire nem tudom kiaknázni a Revoval a benne rejlő lehetőségeket. Ma 2-6 a győzelmi arány, pedig 1600 körüli volt ma az átlag sebzésem, de a rohadt kolbász top tier (mint alább ez a PL_HERO) tankok miatt egyszerűen képtelen vagyok jobbat kihozni belőle. 
-
tutyimutyi2 #391837 én meg nem találom hogy hol tudok ticketet küldeni csak azt ahol leírja hogy hogyan tudom visszavásárolni az eladott prémtankot...