World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na nekem is ilyne mázlim van,be aktiváltam 2 órás xp vackot,erre csata közben jönnek hozzám,most van cumi.

tigrincses
haladtam foglalni, ezt kihagytam...

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Végül is ha Wt-be megy 1k+ sebzés skorpióba mért ne?<#puszis>

tigrincses
E- 100 -al egyedül maradtam klán csatában egy másik ellenséges E 100 -al , tétje volt, csapat drukkolt , ellenség üldözött úgy hogy több életereje volt, felértem volna a dob tetejére de akkor ért utol vagy 100 méterre lehetett, rám lőtt de elmellőzte ,időben visszafordultam mikor észleltem őt, egy két lövés ide és oda és beszopta,több élete volt de én jobb pozíciót vettem fel. Nyertünk, olyan izgalmas utolsó 5 perc volt hogy utána nem tudtam egy ideig leülni játszani, annyira túl voltam pörögve. Volt még jó pár hasonló (párbajos) csata de ez emlékezetes maradt, hisz klán csata volt. A csapat sikere múlott rajtam.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.12.29. 18:11:49

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

voivod32
Troll! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Te képzeld,e50m-el párbajoztam.<#idiota>
Ő szikla mögé bújt én domb mögé.3-0 az eredmény,nem talált el én meg háromszor telibe.Volt hogy csak a láncát láttam,de így is odalőttem valami 260-at sebzett csak de a lánca is lejött.<#mf2>
Kibújtam visszabújtam,ő is ezt csinálta,csak ő a bázisuk előtti sziklánál,én a pálya közepén a dombon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

voivod32
T-18-al 11kill, PZ III/IV-el 9 kill,t6 -os csatában, úgy, hogy egyedül maradtam öt ellenfél ellen. Az nem sokkal az után volt, hogy elkezdtem WOT-ozni. Azóta sem volt olyan izgalmas csatám.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.12.29. 17:55:11

Tudjuk, T49-cel, 700 méterről, egy lövéssel, úgy, hogy két másik csapattársa is vele hal. Egyik ijedtében <#nevetes1>
Én szeretem,olyan mókás agyon lőni.<#boxer>

voivod32
"ordas tetves Skorpion G(ay", Látom, nem csak én kapok agyfaszt ezektől a tetves, OP fosoktól. Szétkúr az ideg, ha csak meglátok egyet.

Ennél még az is jobb volna.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Ilyenem még nem volt. A WoT mappában van egy log fájl. Név szerint: SoloModPackSelection.log. Szerintem első körben ezt nevezd át akárminek! Ha továbbra sem jó, akkor szintén a WoT mappában van egy SoloModPack mappa. Abban van egy uninstall. Ezzel gondolom leszed mindent és egy újat tudsz telepíteni.
tigrincses
szerintem nem vagyok egyedül azzal hogy a legszebb , legizgalmasabb csaták akkor keletkeznek a játék során mikor már egyedül vagy egy két társaddal az ellenségnél meg ugyan ez a felállás vagy hasonló, na akkor válik kiélezetté a harc, lesebezve,izgalmas helyzetek alakulnak ki ilyenkor, a nyerésnek is sokkal nagyobb a tétje, én többet adnék akkor mikor egy bizonyos játékos veszteség alá ér a játék.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.12.29. 17:26:57

Legyen mindig 14-14,a végén a két maradék tank kockadobással dönti el ki nyert.<#vigyor5>

Nehéz.
Pares -nak is igaza van. Rendesen el kéne osztani a tankokat.
+ a játékosokat is úgy mint a tankokat kategorizálhatnák, és egyenletesen a 2 csapatba x-x jó, y-y közepes, z-z gyenge.
Ne legyen több 15:0, de még 15:6 se.

Én nem ezt tapasztalom.
Simán tudok lőni,úgy mint eddig.
közös cset meg nincs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.29. 17:15:46

Aki ráér pls. játszatok most egy pár kört (17:08). Valamit nagyon mellé állítgattak a WG-s fiúk 😊 Nézzétek meg a közös chat-et. Én is azt tapasztalom amit a többiek írnak. Szinte csak nullás lövést tudok lőni 10. meccs 15-2 (3) eredménnyel és az ellenfél minden egyes lövése sebez. Páncél illetve hogy menet közben lő e, az nem számít. Egész vicces miután az első sokkon átesel 😄😄😄
Te én most spotoltam folyamatosan 6-7 heavyt és td-t ahogy a bázisukon az erdőben basszák a rezet,asszed lőtte valaki?
Ott áll a sok gyökér egy rakáson bokor mögött,erre még az az idióta arty is mellé lő,pedig ott dekkol 5-6 t8-9 heavy.
Előző csatám ilyen volt.

ELC-t eltapostam,nem lőttem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.29. 17:07:23

tigrincses
2 -3 tankot kiszedek és a többiek 0 vagy 1 ... akkor valószínű a gyengébb csapatokba tesz be engem és ott szerepelek jól... vagy ki tudja... lehet ezt egyáltalán mérni?

Ma is milyen csaták vannak, olyan nehéz lenne már megoldani, hogy igazságosan ossza szét a tankokat a két csapat között? Nem értem hogyan lehetségesek egyáltalán olyan csaták, ahol az egyik csapatban a top 6 tank közepes, a másikban meg nehéz... Egyfolytában ezek a 3-15-ös kategóriájú mészárlások vannak. Nem elég, hogy retardáltakkal van tele a játékosállomány, még az MM is egy kupac szar. Komolyan kezd elmenni a kedvem a játéktól (ismét), már tényleg csak a T49-el lenne kedvem játszani, de lassan már azzal se, bemegyek a csatába, két lövésre van időm vagy lehetőségem, aztán mindenki megdöglött tőlünk/tőlük. Az meg már említésre se méltó, hogy a spotot basznak lőni. Csodaszámba megy az olyan csata, ami 5 percnél tovább tart.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

tigrincses
szívesen mennék közöttük, rég lőttem ki már 9 tankot egy csatában <#confused>
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.12.29. 16:54:01

tigrincses
én ha oda teszem a vasat és kedvvel játszok akkor akár egymás után is a kedvenc tankjaimmal kb 2 -3 tankot szedek ki csatánként , persze függ a pozicióktól meg sok mindentől de átlagban 1 -2 tank megvan, aztán megyek szar köröket egymás után és van hogy nulla..... na mindegy 5 -6 kill is előfordul jó esetben
de ritkán.

Bakker,meghalt a tankom hegymászásba,<#banplz>
Én mentem elöl engem tolt egy batchat a batet meg valami td tolta,így próbáltunk ökörködve felmenni,erre meghalt a tankunk.<#nevetes1>

joe662
Amúgy nekem az ilyen pát tízen sebzéses csaták megalázóbbak mint ha 0-val halok el.
Igen OP T10eink voltak,rendesen odatették a vasat<#wilting>

Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.12.29. 16:22:30

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

T25At-vel 12 kill.Utolsó rammolva mert nem maradt lőszer.
Nem mondom hogy jó voltam.Az ellenség idióta volt.Lakevillen 11v1 ellenére nyertem.

Hihi... Nekem tegnap a stock t49 3 sebzo lovessel, 86hp sebzessel lett leszorzozva. 😄 nyugodtan ki merem mondani: az egyik legszarabb stock tank ebben a formaban. Ezzel szemben a t54ltwt stock tankkent is zsenialis! Kivancsi vagyok, hogy alakulnak, mire fullosak lesznek!

pedal to the metal...

joe662
Hűha,eddig 5-4 win,és egész normális 5x-ök,nem úgy mint tegnap,az E25-t pl 35 sebzéssel szorzóztam le<#wilting>

De szerintem már érik az orbitális sz..póroller<#fejvakaras>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Így van. Ha azonos képességük kerülnének össze (30), akkor 1 kill lenne a normális, 2 a szerencse, 3 a piszok mázli és a lopás egyvelege.
Ja és nem létezne nem hogy 15:0, de még 15:6 sem.

barret
Ez így van! Ha mindeki hasonló képességű egy csatában,fejenként 1 kill jut elméletileg 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

Azért vallja be mindenki, 15 kill csak 29 agyatlan zombi mellett lehetséges.

13 kill, mi mással mint T(roll)-18-al 😄 Bár az utolsó 2 ellenség afk volt :I
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.29. 14:27:07

angelus1991ster.blogspot.hu

Sunsetjoy
Nekem csak 9. De azért, mert kifogyott a T28protoból a lőszer. A végén már HE.ket kellett lőnöm, úgy kaptam ki kettőt.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

joe662
A10es Svéd td-nek,nem tudom milyen álcája lehet,de tegnap Svampon vagy mi a pálya neve,Is4 el felmentem a várhoz,de ez már addigra fent volt a ficakban.És úgy lődözte az oldalamat,hogy fel se spotolodott<#wow1>

tigrincses
szép az is

Nem vagyok egy istenkirály játékos, de 13 már nekem is sikerült.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

tigrincses
én nekem elég pár jó tank, jól bejáratva több ezer csatával.. letojom a marhaságokat, inkább olvasok, fejlődök , kutyával játszok mert ő igényli a szeretetet. Apropó nagyon nagy játékosok, nézzétek meg Mel Gibson új filmjét a -Fegyvertelen Katonát-, igaz történet alapján készült, nagyon jó film, nem holmi mese.

tigrincses
ez a gáz manapság a nagy nehéz tankokra nézve... páncél védettségen lehetne mit javítani ,esetleg lepattanó lőszereket tehetnének be a könnyű tankokba..

tigrincses

A 15 kilövéses videók nagy része szerintetek kamu??? Csalás vagy véletlen műve, megrendezett... szinte hihetetlen az egész....
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.12.29. 13:51:10

😊
Időnként hallani Grille nerfről, az igazságot meg még a wg sem tudja.

Grillének elég nagy nerf az a kurva alacsony hp.

Mit akarnak a grillén nerfelni, nem hinném, hogy a svédnél jobb, saját magukat kéne már lenerfelni, bár agyilag már le vannak.
*szerverhez.

Remélem itt is lesz leárazás hasonlóan az ASIA szerveren. 😄
http://worldoftanks.asia/en/news/pc-browser/49/special-2017-has-arrived/

Hacsak addig szénné nem nerfelik.

Háát a wt nálam sem mükszik. Az rhm álcáját meg elvitte a nyiszi. A bokorban kempelve is kiszúr mindenki, aztán garász. Pedig ott ül benne a 4 csaj. Mindkettőt ritkán veszem elő, bezzeg a nashorn gurul minden nap.

joe662
Majd a grille kàrpotol mindenért:-))

Engem se szeret a RNG.De ez van.Az RHM-nél kezdődött.Nekem valahogy nem működött igazán pedig mindent megpróbáltam.Az ágyúja a sírba vitt és az álca sem úgy működött rajta ahogy szerettem volna.Most a 9-es WT-nél vagyok.De már fontolgatom hogy ha vele játszom akkor nyílván meg kell dézsmálnom az asszony Xanax készletét.Egyszerűen rémálom a vele való játék.Még az RHM ágyú van rajta de nem sokára meglesz a következő.Hihetetlen dolgokat tapasztalok vele.10 lövésből jó ha fele talál ami igazán nem is volna baj,de a 10 találatból jó ha 2-3 sebez is még papír szarokba is.Egyszerűen csak a kritikálok jönnek de képtelen még egy light láncát is pirosra lőnni csak sárgára.A lövegsűllyedés az gyakorlatilag nincs.Semmi másból nem áll a játék csak egyfolytában a tornából amivel a nincstelen lövegsűllyedést próbálom elérni.Ahol be tudnám lőnni a terepet a kutya sem jön oda.Dombos rész egy rémálom.A sebessége vetekszik egy csigáéval a gyorsulása egy vasgolyó sebessége felfelé az emelkedőn.El sem lehet vele menekülni.Ha jön egy gyorsabb tank végem van mint a botnak.A toronyfordulása egy vicc,rádjönnek annyi még egy közepes sebességű tank is leforog.Ha eltalálnak a löveg résznél akkor rossz esetben 2 legénységi tag meghal plusz az ágyúnak is annyi.Ha láncot lőnnek az 90% piros.Ha eltalálnak az majd mind sebez is még ha kritikalt kapok akkor is,itt nem veszi le mellel a söfőr mint sok más tanklnál tapasztaltam.Retardmágnes,a csaták jó része 20-45% közötti esélyű ami hozza is azt.Álca nincs és még vak is a szentem.
Szóval tele van a tököm vele.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.12.29. 11:00:20

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ez így van. vagy hatost dobsz és sikerül minden vagy a többi 😊 amúgy ma reggel az 5-ös szorzóim eszméletlenül jól sikerültek..pofám leszakadt, hogy miket beadott.

a Ferdinand valami brutál a top gun-al...

The Matrix has you...

Ja és a skorpió elég pontos, a kv meg nem túlságosan . Az a tank (skorpió) nagyon jó. Gyors, remek álca, jó ágyú. Cserébe 0 páncél, de ez manapság kit izgat. A páncél szinte semmit sem ér.Első lövés pattan, és már jön is a gold. Vagy már elsőre. Van 1-2 gyökér, aki csak azzal lő.

Hát a jobb játékosok meg meg vannak győződve, hogy nob protection van. Nincs.
Sztem egyszerűen szopónapok vannak, vagy legalábbis szopó körök. Amikor látom, hogy 2 perc alatt 0:5, akkor már érthető, miért megy minden lövés mellé, vagy pattan. Az ellen meg belő az egérlyukon 600 m-ről 5x. És fordítva is igaz. Amikor mi darálunk, akkor szinte mellélőni sem lehet: