banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Pár gondolat az arty "rebalance"-ról.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez az arty átalakítás nekem túl sok. Alkalmi arty játékos vagyok, csak a sebzés és átütés csökkentés mellett vagyok (+AP lőszer kivétele) de ez túl sok. Most már akkor Maus-ba teli találattal sem fogsz tudni sebezni? Még a legerősebb lövegű artyk-kal is csak 400-500akat fogsz tudni sebezni 40mp alatt? Nem lesz értelme 1-nél több arty-t birtokolni, mert mind ugyanolyan lesz. WG mégis mit gondolt? Srácok, megérthető mennyire utáljátok az artykat de azt el kell ismernetek, hogy 350 sebzés 35mp-enként felháborító. Vicc. Az artyk arra lettek létrehozva, hogy lekezeljék a heavy-ket, superheavy-ket, most meg már 1v1 játék végi szituációban sem képes megvédeni magát. Most lehet, hogy örültök ennek, de majd meglátjuk következő patch-ben mi lesz, amikor az arty 60mm feletti páncélzatú tankokra lőni sem fog. Jövőben mondjátok, vajon mi lesz? Megígérem, hogy 6-7 patch múlva a játékosok fel lesznek háborodva a TDk-re és panaszkodni fognak az elrontott játékviszonyok miatt. Ez egy véget nem érő körforgás.