418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilovearty #391675 Rajtuk kívül viszont minden másnak rosszat tett.... -
A statjai régről maradtak meg. Gondolom azért ad ilyen szar wn8 értéket rá.
2013-ban lehet, hogy használható is volt. (TD nerf előtt, pontosság nerf előtt)
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.05.08. 18:22:02 -
ilovearty #391673 Jézusom ez a 8-as francia td ! :) 950-es átlagsebzésem van vele 54 csata után. 20-as vérpiros hatékonyság. Hogy az istenbe lehetek rosszabb mint az ezzel játszók 24%-a ? Ki tud ezzel jobban játszani. Ez egy áporodott fos :)
Ok tudtam hogy ilyen kőkorszaki darab stb de ez már tényleg nevetséges. Még a 6-os szintű su100 is hozta az 1256-os átlagsebzést, pedig azt is szerette bedobálni nyolcasokhoz. Az isuról nem is beszélve amivel 1960 van. pedig annak sincs camoja.
Fog összeszorít, nagy levegő, irány a következő csata :) -
Plata #391672 Győzelem
Map: Fisherman's Bay
T49
3 335 (x5 minden nap az első csatáért) 23 772 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 11 832)
Basszus,bementem az ellenség közé erre az artynk engem talál meg.
-
Na ez a szigorú... : https://wot-life.com/eu/player/Mr_Plinkett-526742762
Utoljára szerkesztette: barret, 2017.05.08. 14:41:07 -
wotinfo.net -en írták, hogy ez update. Te statod még keményebb lett. :D -
Pff hàt rankedeznem se kell majd,úgy néz ki:-/
17-22h ig lehet jàtszani,én meg 21ig melozok minden na,p:-/ -
az átlagot nézi ami azthiszem hetente frissül.
Minél többször mész játszani 1 tankkal annál nagyobb lesz a %-od vele én azt veszem észre ha 2-3 hétig nem játszok 1 tankkal akkor valami lófing %om van vele, előveszem és megyek újra vele akkor meg gyűlik szépen újra. -
Plata #391667 Te dinnye vagy,ahhoz kéne több csata is a tankkal,de az hogy mentem vele egy csatát és egyből gunmark az vicces. -
Biztos az összesített havi 10200-as wn8-ra kaptad:) -
sempike #391665 
Nagyon jót tett a light-oknak ez az újragondolás. Nézegetem a FAME-es Daki stream-jét és egyre gyakrabban visznek light-ot klán csatákba is. -
plutoka #391664 Az összes T7-es LT használható most már az MM módositás miatt. Patch óta szinte csak a AMX 13 57 GF-el játszok, 900-as átlag sebzésről felment 1300-ra és bármennyire küzdök 2. gun markot nem sikerül megszerezni, mert még ez is kevés hozzá. Tegnap újra megvettem T71-et, 8-as csatába, Mountin Pass-on is ment vele 3k sebzés, ami megint csak elmebeteg kategória.
MM kb úgy néz ki most T7.es LT-nél, hogy 2 kört pakol T9 ellen fixen, utána 2-3 körbe T8 ellen vagy top tierként T5 ellen is. Vagyis elég sokat játszok picit és sokkal nagyobb tankok ellen is, DE óvatosabb mozgással T9 ellen is vagyok ingyen frag. Csak akkor van szenvedés amikor berak 6-7 LT, amik többsége T8-T9, akkor tényleg mindenki engem vadász és örülök ha spotolni tudok.
Összeségében viszont utolsó 200 csatával 3000 WN8 fölött vagyok, ami jóval-jóval a valós szintem felett van. WN8 kicsit torz LT-k esetén
-
asolyom #391663 Valóban ez az AMX 13-75 a rebalansz óta rohadt jó kis járgány lett. Nagyon vág a stílusa a 6-os svéd prémhez, csak ez gyorsabb, és jobb a camoja.
Még van 40k xp a BC 12-höz, de erősen gondolkodom, hogy ezt is megtartom.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.08. 08:52:58 -
diegho™ #391662 Nekem a stat oldalak mást-mást írnak. Tegnapra pl volt 9.85 átlag tier-em 12 csata után, mind a 12 csatát Revo-val toltam. Szóval néha elég érdekes ez. -
csagataj #391661 Én is tapasztaltam ilyet. Nekem az IS-6-ra lett meg a harmadik egészen váratlanul. -
Lol. Jött változás a wn8-ban.
2394-re ugrott fel mert kevesebbre tették az elvárást néhány tankon.
-
-
Plata #391658 Passz.Most vettem elő. -
Hány %-on voltál előtte? -
Plata #391656 Srácok az lehetséges hogy a játék megkattan és akkor is ad kiválóság jelét ha nem is járna?
Úgy gondoltam ki kéne húzni Conqueror GC-t.Bementem kis szutyok Fv304-el csatába,nem volt valami jó csata 416 sebzést sikerült összehoznom,de kaptam arra a kis fosra egy kiválóság jelét.
Na most ezzel a kis fossal a 416 ilyen nagyon jó eredmény?Vagy meg zakkant a játék és potya gunmark? -
Plata #391655 Ma este volt vele egy nagyon jó csatám,két hülye gold noobot lőttem vele szarrá,emil és t10 fosta a goldot,de nem tudtak kilőni,tornyát és elejét beütve kilőttem t10-et,emil-t szét lőttem szintén,de őt nem tudtam megölni,csapattárs közben mögéje ért és bevitte neki a kegyelemdöfést.
Rég nem vettem már elő T34-et de ma 5x-ös xp miatt elővettem,sikerült is leduplázni,külön élmény volt hogy két ilyen gyökér gold barmot levertem vele. -
Rammsch31n #391654 megvannak az előnyei... az ágyúja kifejezetten jó, kicsit lassú a mai gamenek + a torony páncélon kívül szétkapnak :D... de pl az IS6-nak a páncélja jó, kicsit gyorsabb, de az ágyú penje meg mocskos alacsony, és szanaszét pattog többnyire ott ahol nem kéne is... ez van, én szeretem őket, tudni kell velük, hogy mit lehet, és mit nem. :D -
yossarianHUN #391653 Használható a T34, csak nem épp élvezetes. -
a T34-et inkább ne említsük használható tankként... -
Rammsch31n #391651 Lehet már tényleg nem az, de a régi global mapra pl. rá volt írva, hogy béta verzió. :D Pisztolyt meg tényleg nem tartanak a fejemhez, de akkor is kezd gyanús lenni, hogy sok a prémium tartalom, a normál contentet meg elqrják rendre. -
yossarianHUN #391650 Nem béta a WoT. Évek óta felröppen ez időnként, de még mindig marhaság. A különbség meg csak annyi, hogy a WG sosem kényszerített, hogy akár csak egy fillért is fizess a WoT-ért. Ilyen kapzsi barmok. Azért az EÁ-val összehasonlítani őket szerintem elég röhej. -
Still_I_Rise #391649 Itt a nyolc óra. Lassan lerohad az EU1. -
Rammsch31n #391648 S ezzel még a nagy probléma, hogy míg a gamer társadalom nem változik cseszhetjük az egészet... mert 0 befektetett munkával mehet Serb a Holdra kvázi.... :DD és lehet, hogy ez nekik így jó is lassan, sőt... -
Rammsch31n #391647 jogos sajnos... mint ahogy az EA is kiadja újra meg újra a DLC-vel teletűzdelt játékait tartalom helyett... vagy ahogy a COD is lassan csak kinézetileg más kb. (bár most talán belátták, hogy gebasz van :DD)... volt a Total War-nak egy multis MOBA-ja... az is kijött beta státuszba... 9 hónapra bezárták 0 infóval, majd most a WG keze alatt újra alphában vannak...aztán csodálkoznak, hogy majd le lesz sz@rva az egész :"D
De végül is ez a hülye WoT is csak béta még... mit várok? :DDDD
...az egyedüli játék kiadó, ami előtt megemelem a kalapom az a CD Project Red...ők minőséget nyújtanak, remélem nem romlanak el a későbbiekben. :) -
Valve is ugyanilyen szar. Semmit sem csinálnak azok sem. -
Rammsch31n #391645 Próbálják kijavítani az évek hibáit, de nem sikerül soha tökéletesre (arty problem)... + sztem lassúak is... (pl.: mikor kaptunk utoljára új pályát?)...behoznak új módokat a gamebe, majd félév után kiveszik, és azt mondják, hogy ez így nem jó, akkor mi értelme?
Folyamatosan balanszolnak, de közben, amit nem balanszolnak úgy hagyják tengődni... ezáltal még félre megy az egész. :/
Viszont a prémeket adják ki tonna számra rendesen... :DD
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.05.07. 19:52:31 -
Rammsch31n #391644 Hát ja... ne felejstd, hogy volt szó valamiféle WoT 2.0-áról... amivel nem tudjuk mi van, elég rég óta. :) -
Rossz irány? Nekem nem tűnt fel semmi game breaking dolog. -
Scheff #391642 70. ünneplős adás 20 órai kezdéssel! :)
-
Kotomicuki #391641 Hacsak nem készül már az utódja, hogy mindent előröl, egyenként kelljen megvásárolnia a wg által kicsit sem tisztelt publikumnak! -
Rammsch31n #391640 Kezd elég fura/negatív irányt venni a fejlesztése a játéknak... épp azon röhögtem, hogy the armoredpatrolon azt írta az egyik hozzászóló, hogy olyan, mintha direkt tennék tönkre a játékot, de hát annak meg semmi, de semmi értelme... :D -
Szerintem az inproved-es cuccok miatt lesz siränkozàs,rendesen tul lehet tolni vele pàr masinàt.
-
Plata #391638 Szerintem nem veszik elő sok light miatt. -
Obj. 252U-val mi lett? Rajtam kívül nem is látom meccsekben. Sok tomato nem tudja használni? -
Plata #391636 Francba,aktiváltam 2 órás xp boostokat mentem pár csatát erre jön egy marha nagy vihar és elment a net.