A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #390438 Objektíven én azt mondanám Reva, vagy STA-2, de erre mindjárt jönni a fog a "nem, mert nekem ez meg ez a kedvencem" különvélemény, ami rendben is van, hisz mindenkinek más jön be.
A Reva szerintem jelenleg az elérhető legjobb support med T8-ban. Ha a birkózós-odab*szós játékstílust szereted, akkor nem a te tankod, de ha tudod hogy kell hátul maradni, és osztani a sebzést a keményebb csapattársak mögül, akkor nagyon jól szuperál. A 390-es alfa nagy könnyebbség, mivel kevesebbet kell kitenned magad az ellenséges tűznek. Az ágyú soft statjai is kellemesek, a mozgékonyság is rendben van, nem versenyautó, de mindenhova odaérsz vele. Páncél az nincs rajta, de ha mindent jól csinálsz, nem is fog kelleni.
Az STÁ-ra pont a minap hallottam SirFoch véleményét, miszerint a jelenleg kapható legjobb 240 alfás prém T8 med. Gyors, jó ágyú, jó gundep, élhető álcázás, nulla páncél.
A P88-cal nincs tapasztalatom, én bölcsen távol tartom magam tőle, mivel anno a Panther 2-vel sem sikerült továbbjutnunk a kölcsönös gyűlölet fázisánál, de van ismerősöm, aki szerint igen ütős. Valszleg megint embertípusra lehet lebontani a dolgot, megfelelő türelemmel és megfontoltsággal biztos jól használható, én szeretem, ha a tankom támogatja a kicsit agresszívabb játékstílust.
A T-54 protkót nem ajánlanám, legalábbis nem, ha szórakozni is akarsz farmolás közben. Az a tank a T8 medek T34-e, mindent összevetve nem rossz gép, de borzalmas lassú, ráadásul a páncélzata T9-ben T10-ben már nem sokat ér. Ezen felül az ilyen Defenderek, Liberték, Patriotok korában a 175 penes T8 medek felett egyszerűen eljárt az idő, legyen az med, vagy heavy. Sokszor még flankeléshez sem elég az a pen, ráadásul az ágyú sem épp az a lézerpontos, goldozni meg goldozzon, akinek hat anyja van (bár ezt már te tudod, hogy mennyire sajnálod rá a kreditet).
A CDC jelen körülmények között szerintem borzadály, ezt támasztja alá SirFoch friss videója is. Drabális, de tényleg, MOCSOK nagydarab. Sosem hittem volna, hogy ez döntő érv lehet egy tanknál, de akkora orbitális bálna teste van, hogy ez a totális papírságával kombinálva abszolút életképtelen kombó. Az is eltalál és sebez, aki nem rád célzott.