418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    Az elég esélytelen... a hülye kínai elhúzott... még a Sheridantől is sokkal. :((
  • Sherman0070
    Franciákat kéne megszavazni.
  • Rammsch31n
    Lehet szavazni a Top of the Tree-re júniusban... és a 10-es light-oké a főszerep... az egyetlen gond, hogy a hülye kínai vezet a Sheridan helyet... btw. többször is lehet szavazni xDDD... a főbb nyelveknél mindegyiknél van egy POLL fórum thread... :D hajrá! :)
  • Kotomicuki
    Ha megnézed az "eredményes" felhasználás még prémfiók mellett is veszteségbe hajlik (T7-T8 ellen különösen), nemhogy anélkül -> ez egy lehúzás, semmi több! A páncéllal, önmagában még nem nagyon lehet "keresni" és győzni, legfeljebb a T4-T5-ket szopatni, ha bedobja szerencsétleneket az MM alá, de ez a ritkább verzió, mert inkább a T7-T8-ban szerepel a kis pedo-tank (ott meg már szinte semmit sem ér a páncélja)!
    Inkább a prém Cromwell vagy T-34-85, ha már költeni akarsz... (de a legjobban a Defender-rel/T34-el járnál)
  • joe662
    De kár,pedig már kezdtem nézegetni,hogy mennyiért mennek a 8k accok
    Szerintem az Lt-k miatt kavar igy be.
  • Lokker
    Ez csak valami bug lesz. Az rng és a script miatt nem lehet ilyet elérni.
  • joe662
    Lol,igen keményen toltam az elmúlt 30 napban
  • Sherman0070
    WZ 111-5a sem került be, mert 8.x patch körül jobb volt a teszt szerveren az IS-7nél...
  • yossarianHUN
    Főleg, hogy az anno ordasul OP IS-7 most a power creepnek köszönhetően épphogy benne van a "szódával elmegy" kategóriában. Az dicséretes, hogy a régi, hőskorból származó prémek most megkapták a buffjaikat, hogy legyen esélyük a mostani viszonyok között, de a regular tankokról sem kéne elfeledkezni.
  • Sherman0070
    Régen elég hülye viszonyítások voltak: "Ami jobb az IS-7nél és társainál az nerfet kap!" -régi WG logika
    Van pár régi ág/tank, ami használhatatlan ez a logika miatt.
  • yossarianHUN
    Azt mondogatták egy ideig, hogy 120 mm-es, autoloader nélküli löveget fog kapni és buffolnak a soft statjain, de azóta se lett belőle semmi, és nem is említették egy ideje.
  • Sherman0070
    Foch 155-öt vissza buffolhatnák a régire. Mostani tankok mellett nem tűnne OP-nak.
  • yossarianHUN
    Nagyon eljárt a francia TD-k felett az idő, jelenleg amíg nem kapnak buffot, nincs sok értelme húzni őket, max mazochista hajlamok esetén. Tipikusan ilyen "múltból itt felejtett" ág, amit nem buffoltak még hozzá az azóta rengeteget erősödött mezőnyhöz. Az ilyen borsigok, trógerek, skorpionok, svéd űrhajók világában a franci TD-k már csak ingyen fragnek jók.
  • R3nton
    sírva fakadok ettől a 8-as AC-től, pedig csak le akarom 5x-ezni, tier8as TD-k szégyene...
  • Plata
    Na most nem felejtettem el kimenteni a last replayt,itt egy mázlista kempelős vidió.
    Katt.
  • Sherman0070
    Mivel már az összes tierben játszottam eleget és most jön a ranked battles is, ezért elkezdtem tanulni a tier10-et.
    TVP-vel nem is olyan bonyolult.

• Plata
    Bocsi de a Tigrisem is átviszi.Épp most teszteltem,1 sebző találat 1 nem sebző de kritikus.
  • asolyom
    Egyébként a 6-os svéd prémmel én is megfingattam egyet. Ez a táras svéd tank nagy kedvencem, már van vele több M jelvényem. :-)
  • Sherman0070
    Az mióta átüthető pont?
  • Master91
    Ott ütött át a 10es orosz med. és sebzett
  • asolyom
    Én megvettem, és nem is lenne rossz gép, de igen csak szitu függő. Flankelni csak szerencsével lehet. A páncél szemből nem lenne rossz, ha nem szinte mindig T8-ba rakná az MM, bár lehet, hogy csak engem tisztelt meg eddig ilyennel. Tény, hogy tud pattintani szemből, ha éppen nem goldot fosó stat huszárral találkozol.
  • Plata
    Én nem,nem valami szép.
    Ha hagyományosabb sörmi kinézettel jött volna akkor biztos.
    Viszont a hatos svéd átviszi.Nem mindig de négyből kettő átlövi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.07. 12:30:47
  • Sherman0070
    Közületek valaki megvette ezt a 6-os Thunderbolt Sherman-t? 150 és 170 az effektív védelme szemből, ami akár még pattinthat is.
  • Plata
    Az előbb úgy feltekertem a vasútállomás falára egy Ru251-et hogy a roncsa még pörgött pár kört a levegőben.
    Conway-el voltam,gondoltam minek a kis fosba lőszer így belegázoltam.de állati jó piruettet adott elő a levegőben.
  • diegho™
    Mert a nullához közeli és a maxhoz közeli körök átlaga rosszabb lesz, mint a konstans átlag közeli köröké.

Már számtalanszor leírtam, hogy én nem vagyok jó játékos. Az átlagom körüli köröket megyek, néha sikerül 1-2 jobb, néha 1-2 gyengébb, de alapvetően nem ingázok. Az, hogy az xvm ezt az átlagot a top 0,01%-ba rakja nem az én érdemem.
    Utoljára szerkesztette: diegho™, 2017.05.07. 11:31:11
  • Plata
    Mert te arannyal lősz.
  • Sherman0070
    Több az átlagsebzésem, mint neked de kevesebb a wn8-am vele.
  • diegho™
    Nos megvolt a 100 csata a Revo-val. Jó gép. A kreditet nem nagyon figyeltem mennyit hoz, de mivel gold nem kell bele, így gondolom adja rendesen. A löveg nagyon jó, nem olyan modulérzékeny, mint a CDC. Talán a legjobb goldért vehető tank jelenleg.
  • HTS s3rg1nh00
    JPanther valamiért nekem is extrém módon borulékony,házak közt ha a kamera elkezd ide-oda tántorogni mint a részeg melós,könnyen felmászik a falra,utána meg én is :D
  • Plata
    Bazz,most volt három atom mákos lövésem.
    Tvp vtu tornya látszott ki olyan 300-400 méterről,telibe,865 sebzés.
    Látom hogy su-122-44 megy a sziklák mögött majd eltűnik,nagyjából úgy ahogy sejtem merre járhat odalövök,három modul meg 366 sebzés,robogok az ellenség bázisára erre a semmiből kijön elém bokorból löwe meglő,én vissza és kampec.
  • Myke28
    Baszki azok a mákos lövések ( isu 1 hit szemből,t29 átütő szemből! , udes 900+ damage) ,tényleg megérdemli a lóherét :)
  • Sherman0070
    Magadat akkor lefelejtetted a screenshot-ról.
  • realcsabi
    Hát, sajnos az van hogy ilyen helyzetekben én is odalövök, elvégre mindenki a saját öröméért játszik. CW-n, SH-n figyelek a csapattársaimra, de randomban abszolút nem érdekel hogy a többi mit csinál rajtam kívül, többször úgysem találkozok velük, illetve rohadtul nem fogok rájuk emlékezni. Az se izgat ha más szed ki így, ez benne van sajnos, egy sorry-val elintézhető az ilyesmi.
  • asolyom
    Tegnap az AMX 13-75-tel forgok egy T20 körül, éppen az utolsó lövést kellene bevinni, amikor a saját OI a lób@szó ágyújával odalő, és persze engem gyilkol meg. Ráírok, hogy hogy lehetett ekkora kolbász, ilyen helyzetben, és ilyen ágyúval nem lövünk, erre a másik értelmes csapattag engem kezd csesztetni, hogy ne szóljak semmit, mert csak 1020 a véennyócam. Az hogy az OI-nak 300 volt, és kilőtte a saját csapattársát az teljesen rendben volt.
  • Rammsch31n
    Ebben csak az a vicc, hogy lassan egyik map sem balanszolt... :DDD
  • Plata
    Jah,nesztek egy replay,de defeat.
    Katt.
    Egyébként marhára felgyorsítva elég jó.
    Ez meg a borigatós vidió.
    Katt
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.07. 00:23:07
  • Solten
    De egy rakas jo terkepet ki kellett vennie a WG-veglenyeknek, mert ugye nem balanszolt...
  • joe662
    Nem túl bonyolult dolog,sajnos. Szivtam meg már én is,ugyanis a fal mellett elkezdett ugrálni a kamera össze vissza,azt se tudtam hol vagyok
  • Plata
    Bakker micsoda mázlista lövéseim voltak az előbb.
    De hiába mert bukta.
  • Plata
    Jpanther csapattárs valami ismeretlen oknál fogva az oldalára esett pont házfalnál,nem tudott visszafordulni,észrevettem hogy mögöttem szenved és sikerült szerencsétlent eltolni a faltól majd talpra állítani.És meg is köszönte.De hogy hogy állt úgy fejre arra kíváncsi lennék.