A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tessellia #390437 Hello!
Nekem van Panther 8.8 meg M4 és STA-2 is.
Mindhárom tankot buffolták nemrég. Amelyik szerintem a "legjátszhatóbb" lett az az STA-2. Viszont a kreditet nem hozza jól. Kredit szempontjából az M4 jobb választás lenne.
Panther 8.8 a szokásos sniper tank, végszükség esetén jókat lehet vele rammolni, de semmi extra.
M4 és STA-2 lövege nagyon pontos mozgás közben, érdemes kihasználni. Mindkettőnek -10-es a gun dep.
M4 alapból APCR lőszert lő aminek a sebessége 1460m/s, így minimálisan kell gyorsan mozgó célpontok elé célozni
Szeret sérülni az ammorack az M4-en, de nem robban.
Az STA-2 a három közül a klasszikus közepes tank szerintem. Agilisebb mint a másik kettő. Az emberek szeretnek elszállni benne, főleg a töltő.
Összességében én is az M4-et javasolnám.
Amit néztem/olvastam T-54-ről és CDC-ről. Eljárt felettük az idő. Buff kellene nekik stb.
Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2017.04.17. 12:21:48