A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SzocsA #390378 Van még tesztszeró 18. jön az amcsi szeróra.
A cseh TVP T 50/51 táras olyan mint a t57 23 s környékén tölt 4et lő és 1.5 másodpercenként, baromi op de elég kevés van belőle...
A svéd ágnál a heavyk 8as felettiek baromi jól lehet velük tornyozni alig kell átbukni a dombon, mert jó a csőlehajlásuk. és nem nehezen lehet belőni a tornyukat, a szöge miatt... :D
Td nál is csak a 9es meg a 10 a jó. jó cammojük van, meg szemből nehezen lehet belőni, de ha kicsit már elfordítja az oldalát átlövik nekik...
Meg most ezek a 10 könnyű tankok lesznek jók nagy terepen bár városban is lehet őket használni okosan. Nyílt terepen 1v1ben lassú tankokat ki lehet csinálni.
Full hps jpe100al küzdők kettőt belelőttem, közben a saját artynk is idelőtt, de nem jelöl, hogy menjek hátrább. lebénította a legénységemet, lőszerrekeszt kaptam, meg belőtte az ágyúmat. megjavítom, de közben tol a híd felé sikerül megfordulnia a sziklánál meg a híd elejénél. belémlő, de pattintott a tornyom, menekülnék, de megint a saját arty idelő és kilövi az összes legényemet, vagyis bénítja, meg láncol... kb még 50 s volt a javításig. Simán kiszedtem volna a td-t... Ezzel az új arty hülyeséggel szívás lesz játszani.
joe662
Simán, ez már átlag feletti sebzés, hány perces volt a csata? nézd meg az enemi topp sebzőjét, meg a TVP hogy azzal mennyit sebzett.. Az összes csatában 3000 környékén vannak a sebzések. Nagyon kevés tankot látok ilyen kiemelkedően magas sebzéssel.
5000- 6000felettivel...
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.15. 22:49:38